۱
subtitle
ارسال: #۱

همه چیز در مورد هوش مصنوعی
دوستانی که هوش می خونن (ارشد یا دکترا)،لطف می کنین اطلاعاتی کامل راجع به این گرایش در این مقاطع هر چی میدونن اینجا بطور جامع بزارید.مثلا اینکه چارت درسی شون چی هست و با چه نرم افزار هایی بیشتر سرو کار دارن و کلا مسائل اصلی و جانبی مرتبط با این گرایش چی هست؟
راستش من خودم چون زیاد به کد نویسی علاقه ندارم(با وجودی که بلدم )و همینطور به مباحثی که درباره هوش شنیدم علاقه دارم دلم میخاد گرایش ارشدم و هوش انتخاب کنم.اما می خام با آمادگی وارد این رشته بشم تا موفقتر باشم .
راستش من خودم چون زیاد به کد نویسی علاقه ندارم(با وجودی که بلدم )و همینطور به مباحثی که درباره هوش شنیدم علاقه دارم دلم میخاد گرایش ارشدم و هوش انتخاب کنم.اما می خام با آمادگی وارد این رشته بشم تا موفقتر باشم .
۲
ارسال: #۲

RE: همه چیز در مورد هوش مصنوعی
سلام
فایل سرفصل دروس هوش از شورای برنامه ریزی را پیوست کردم امیدوارم مفید باشه
فایل سرفصل دروس هوش از شورای برنامه ریزی را پیوست کردم امیدوارم مفید باشه
۱
ارسال: #۳

%۱۰۰ درس هوش رو بهتون پیش نیاز میدن . چون معلوماتش برای گذراندن دروس دیگه خیلی حیاتی هست و کاری به رتبه ای که آوردید ندارن . چون گرایش شما سخت افزار بوده و این درس رو پاس نکردید باید توی ارشد بگذرونید
۰
۰
ارسال: #۵

(۰۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ ب.ظ)mehdiweb نوشته شده توسط: کسی نمونه سوال شبکه عصبی و فازی داره؟برو از اینجا بردار تا نبستن سایتو.
ممنون میشم کمک کنین
استادش همین روزاس که فایل ها رو برداره.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۶

سلام ممنون واسه اطلاعات خوبتون.
من اطلاعاتی درباره رشته هوش ندارم و الان باید موضوع پروزه انتخاب کنم.
واسه سیستم خبره و شبکه عصبی ...
کسی کیتونه راهنمایی کنه؟
ریاضییات خوبی هم ندارم
من اطلاعاتی درباره رشته هوش ندارم و الان باید موضوع پروزه انتخاب کنم.
واسه سیستم خبره و شبکه عصبی ...
کسی کیتونه راهنمایی کنه؟
ریاضییات خوبی هم ندارم
۰
ارسال: #۷

سلام دوستان
من هوش مصنوعی و رباتیک میخونم و ترم ۲ هستم
میشه اطلاعاتی درمورد درس مدل های گرافی احتمالاتی بدین ؟
و اگر جزوه یا نمونه سوال ویا هرچیزی مربوط ب این درس دا ین اینجا قرار بدین
ممنون میشم
من هوش مصنوعی و رباتیک میخونم و ترم ۲ هستم
میشه اطلاعاتی درمورد درس مدل های گرافی احتمالاتی بدین ؟
و اگر جزوه یا نمونه سوال ویا هرچیزی مربوط ب این درس دا ین اینجا قرار بدین
ممنون میشم
۰
ارسال: #۸

RE: همه چیز در مورد هوش مصنوعی
سلام، روز همگی خوش، من داستانم یه کم پیچیدس و الان بعد از خوندن ارشد یه رشته دیگه (کارگردانی) در دانشگاه تهران، به دلیل اینکه به شدت علاقمند بودم به کامپیوتر و هوش مصنوعی و اصلا کارم و شغلم با کامپیوتر بود تصمیم گرفتم وارد رشته فناوری اطلاعات شدم و الان امسال میخوام که برای ارشد هوش مصنوعی امتحان بدم. اگه ممکنه دوستانی که سابقه دارن در این رشته و کنکورش راهنمایی بدن.
-۱
ارسال: #۹

منم یه سوال دارم:
من امسال ارشد دادم رشته انتخابیمم قراره هوش باشه اما چون سخت افزار خوندم درس هوش پاس نکردم بهم پیش نیاز می دن یا نه آخه خودم خوندم خوب بلدمش هر ۷ تا تستشم تو کنکور درست زدم درصد هوشمم خیلی خوب شد(۶۰%)....
زور داره دوباره بخونمش...... اگه به دانشگاش بستگی داره فک کنم رتبهام زیر ۱۰۰ باشه اینم درصدام( زبان۰ - هوش۶۰ - ریاضی ۳۰ - مشترک ۴۰ )اگه کسی اطلاعی داره بگه..... ممنون
من امسال ارشد دادم رشته انتخابیمم قراره هوش باشه اما چون سخت افزار خوندم درس هوش پاس نکردم بهم پیش نیاز می دن یا نه آخه خودم خوندم خوب بلدمش هر ۷ تا تستشم تو کنکور درست زدم درصد هوشمم خیلی خوب شد(۶۰%)....
زور داره دوباره بخونمش...... اگه به دانشگاش بستگی داره فک کنم رتبهام زیر ۱۰۰ باشه اینم درصدام( زبان۰ - هوش۶۰ - ریاضی ۳۰ - مشترک ۴۰ )اگه کسی اطلاعی داره بگه..... ممنون
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close