با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سری چیزها رو قبلا در مورد دانشگاه صنعتی شاهرود گفتم، حالا هرچیزی که فکر میکنم به درد میخوره رو خلاصه میگم، امیدوارم مفید باشه. (من دانشجوی ترم آخر کارشناسی همینجا -صنعتی شاهرود- هستم)
دانشگاه صنعتی شاهرود. دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
کارشناسی:
کامپیوتر- گرایش نرم افزار
فناوری اطلاعات (آی تی)
کارشناسی ارشد: فقط کامپیوتر، گرایش هوش مصنوعی
دکتری: کامپیوتر، گرایش هوش؛ که تازه یه ترمه آوردن
هیئت علمی: برای کارشناسی رو کاری نداریم. اما برای ارشد، فقط سه نفر: دکتر حمید حسن پور (رئیس دانشکده) ، دکتر علی اکبر پویان، دکتر مرتضی زاهدی. برای اطلاع از جزئیات شرح حال حرفه ای این سه استاد، میتونید سایت دانشکده رو ببینید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برای دکتری هم تا جایی که من میدونم، همین سه استاد هستن
یکی از مهمترین مطالب راجع به اینجا، که نمیدونم مزیت هستش یا عیب (!) مکانشه
در حال حاضر، مکان دانشکده، واقع در پردیس شماره۲ دانشگاه هست که حومه شهر قرار داره (حدود ۱۰ دقیقه با ماشین، تا پردیس مرکزی فاصله داره) اما میشه گفت وسط بیابونه!
تا پارسال، که پردیس مرکزی بودیم، فضای محوطه، امکانات و... خوب بود و همه چیز در دسترس. اما کلاسها خیلی بد، کوچیک، تاریک و قدیمی و با امکانات فرسوده بود.
اینجا (پردیس) کلاسهای بزرگ، نوساز، تمیز و قشنگ داره، اما سالن مطالعه و کتابخونه در حال حاضر نداره، سلف هنوز افتتاح نشده ولی ترم دیگه میشه اما فاصله ش تا دانشکده دوره (حدود ۷-۸ دقیقه پیاده روی)
اتوبوسهایی که به پردیس مرکزی میره، هر۲ ساعت یک باره و اگه جا بمونید، باید ۷-۸ دقیقه پیاده روی کنید تا بعد سوار تاکسی بشید و برید.
غذا: به نظر من مث بقیه جاهاست! من خودم یک ساله اصلا غذای دانشگاه رو نخوردم! (چون خونه میخورم). میگن جزو بهترینهاست، اما من نمیدونم چی بگم! نه تایید میکنم، نه رد...
خوابگاه: تا جایی که میدونم، بچه های تحصیلات تکمیلی، مشکلی ندارن. اما چون خودم خوابگاهی نیستم، پیشنهاد میکنم از بقیه که میدونن بپرسید.
کلام آخر: پیشنهاد میکنم تا میتونید، جاهایی مثل تهران رو از دست ندین. هرچند سطح هوش اینجا نسبتا بالاست، اما اونجاها اولویت دارن (مخصوصا اگه شهرهای دورتر به شاهرود هستین. اینم بگم که شاهرود توی استان سمنان هستش! آخه خیلی ها میان اینجا، بعد میگن موقع انتخاب رشته فکر کردیم شاهرود، جزو شهرستانهای شمال کشوره!!!)
امیدوارم پرحرفی نکرده باشم.
موفق باشید