(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: الگوریتم حاج سید جوادی لیسانسشو بخونم؟یا نه کارشناسی ارشد هم یه جزوه هست.اونم بخونم.؟
جزوات پارسه هم دارم.اونا چی خوبند؟از یکی از دوستام گرفتمشون و تا به حال نخوندمش.
میتونم بپرسم کدوم دانشگاه بودید و از کی شروع کردید به خوندن.و چه طور خوندید؟
این کتاب دکتر قدسی رو اسم کاملشو برام میگید.مرسی.
اره. من همون جزوه لیسانسو خوندم چون خیلی از مباحث الگوریتم جزوه ایشون مثل پیچدگی های زمانی و گرافو و ... ازش تو ساختمان داده سوال میاد. از کتاب کورمن یا کتاب تست ساختمان داده پوران پژوهش مبحث درخت قرمز سیاه را هم حتما بخونید چون الان ۲ ساله از این مبحث هم سوال میاد. مبحثی که اهمیتش کمتره لیست های پیوندی هست. البته دکتر سید جوادی یه جزوه تایپی داره واسه دانشگاه اراک یه جزوه دستنویس هم داره که ویسش مطابق با جزوه دستنویسش هست.
میتونم بپرسم کدوم دانشگاه بودید و از کی شروع کردید به خوندن.و چه طور خوندید؟
این کتاب دکتر قدسی رو اسم کاملشو برام میگید.مرسی.
[/quote]
من دانشگاه آزاد تهران شمال بودم.
کتاب دکتر قدسی "داده ساختارها و مبانی الگوریتم ها" هست. که تو اینترنت می تونید دانلود کنید. دکتر قدسی معمولا طراح سوالای ساختمان داده و الگوریتم هستن. البته کتابایی که گفتم بخونید اکثر مطالبش تکرار همدیگه هستن ولی ممکنه یه مطلبو تو یه کتاب بهتر توضیح داده باشه. من از آبان شروع کردم ولی اوایل خیلی زیاد وقت نداشتم , دو ماه آخر دیگه خیلی وقت گذاشتم. اگه می خواین از الان شروع کنید خیلی زیاد وقت نذارین در حدی که در ارتباط با درس باشین. چون آخراش واستون خیلی خسته کننده و تکراری میشه. چون تعداد درسای دکتری در مقایسه با ارشد کمه, انقدر زیاد وقت نمی خواد.
ولی زبان را از الان شروع کنید. حتما هر روز واسه زبان یه وقت مختصری بزارین.