(۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ق.ظ)zeini نوشته شده توسط: من می خواستم در زمینه مجازی سازی کار کنم. البته شبکه زیاد کار نکردم. با یه متخصص شبکه صحبت کردم گفت باید از ccna شروع کنی بعد بری سراغ مجازی سازی. می خواستم بدونم دوستانی که تو این زمینه فعال هستند من درست راهنمایی شدم یا نه؟ و اینکه آیا برای مجازی سازی باید علاوه بر توان بالا os سیستممون هم linux باشه یا نه؟
سلام.
اولا CCNA هیچ ارتباطی به مجازی سازی نداره.
مجازی سازی یکی از شاخه های علم شبکه اس که میتونی دنبالش کنی.
برای یادگیری مجازی سازی در سطوح ابتدایی میتونی شروع به یادگیری VMware Workstation کنی که من خودم یه سری ویدئو آموزشی دارم آماده میکنم و به زودی آپلود میکنم و میزارم میتونی یاد بگیری.
اما بعد از اون یکم همه چی پیچیده تر میشه. یعنی با ورود به دنیای ابزارهای پیشرفته ی مجازی سازی مثل VMware ESXi و Citrix و Microsoft Hyper-V.
برای یادگیری اینا نیاز به LAB داری چون نیاز به سخت افزار قوی داره. چون مثلا واسه نصب ESXi یک Case لازم داری که کلش رو ESXi فرمت میکنه و روش نصب میشه. یعنی تو حداقل به یک سوییچ و دو کامپیوتر نیاز داری.
یادگیری مجازی سازی نیازی به یادگیری لینوکس هم نداری. البته در سطوح پیشرفته اگه کمی اطلاعات داشته باشی بد نیست.
ولی در کل جدا از مبحث مجازی سازی، یادگیری لینوکس میتونه واست مفید باشه.
اگه قصدت یادگیری شبکه است توصیه میکنم اول دوره های مایکروسافت رو بگذرونی مثل MCITP 2008 یا MCSA 2012. بعدش بری سراغ سیسکو.
پیشنهادم هم اینه که اگه میخوای یک Network Man بشی باید زندگیتو بزاری پاش. نه اینکه ۶ ماه بخونی و بعدش ول کنی
بحث دیگه ای که مطرح شده شبیه سازیه. که خب مسلما با مجازی سازی فرق داره.
واسه یادگیری سیسکو دو تا شبیه ساز مطرح هست. یکی Packet Tracer و دیگری هم GNS3 هست که دومی پیشرفته تره.
سوال دیگه داشتی بپرس. موفق باشی.