زمان کنونی: ۰۲ دى ۱۴۰۳, ۰۶:۱۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

سوالات مربوط به خواستگاری

ارسال:
۱۹ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۱۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ، توسط sun-shine.)
سلام
خوشبختانه یا بدبختانه بنظر میاد بیشتر بچه های اینجا مجردندBig Grinفکر کردم اگه یه تایپیک باشه خیلی میتونه بهمون کمک کنه.بلاخره شتریه که در خونه همه میخوابه Tongue
حالا بنظرتون چه سوالاتی بپرسیم که مثل محاکمه نباشه ولی بتونیم از طرز فکر طرف باخبر بشیم؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: berkeley
ارسال:
۱۹ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ ب.ظ
RE: سوالات مربوط به خواستگاری
این مطالب رو از فایل ارسال ۹ ادرس زیر اوردم. مایل بودید می تونید همش رو مطالعه کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
good-wishes، در تاریخ ۲۵ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:

با توجه به جداسازی ارسالها ، آدرسی که دادید به این آدرس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تغییر کرد Smile

فایل‌(های) پیوست شده
questions.docx
اندازه فایل: ۲۰/۶۲ KB

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
 سپاس‌گزاری شده توسط: sun-shine , 8Operation , mehr_yosef , tayebe68
ارسال:
۱۹ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  این مطالب رو از فایل ارسال ۹ ادرس زیر اوردم. مایل بودید می تونید همش رو مطالعه کنید.
مرسی از فایلتون که گذاشتید
سوالاتش سخته، طفلی داماده وقتی سوالات تموم شه بیشتر از کنکور ارشد خسته میشهTongue
اگه سوالات بصورت صحبتهای معمولی باشه ولی بصورتی بتونیم بینش از علایقش باخبر بشیم خیلی بهتر می شد
ارسال:
۱۹ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۳۸ ب.ظ
قرار نیست همش شما سوال کنید که ایشون خسته بشن. به همون میزان که شما علاقه مندید ایشون رو بشناسید ایشون هم باید این فرصت متقابل رو داشته باشند. بعد هم سوالات نمونه مثال هست. ممکنه بعضی ها رو نخواید بپرسید و بدونید. در برخی موارد بیشتر سوال کنید و ..

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
 سپاس‌گزاری شده توسط: sun-shine
ارسال:
۱۹ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ)sun-shine نوشته شده توسط:  سلام
خوشبختانه یا بدبختانه بنظر میاد بیشتر بچه های اینجا مجردندBig Grinفکر کردم اگه یه تایپیک باشه خیلی میتونه بهمون کمک کنه.بلاخره شتریه که در خونه همه میخوابه Tongue
حالا بنظرتون چه سوالاتی بپرسیم که مثل محاکمه نباشه ولی بتونیم از طرز فکر طرف باخبر بشیم؟

بپرس ببین درآمد ماهیانش چقدره؟
تعصبش چطوره مثلا رو مسایل مذهبی؟
بپرس وقتی عصبانی شه چیزه دمه دستشو میشکنه یا سره شما رو Angelیا نه خودش رو کنترل میکنه؟

بابا بله رو بگو اگه پسره خوبیهBlush تو این دوره زمونه شوهر گیر نماید Big Grinهر چی سن هم بالا بره آدم حساس تر میشه

drink 8 glasses of water a day

ارسال:
۱۹ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۵۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ق.ظ، توسط sun-shine.)
(۱۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  قرار نیست همش شما سوال کنید که ایشون خسته بشن. به همون میزان که شما علاقه مندید ایشون رو بشناسید ایشون هم باید این فرصت متقابل رو داشته باشند.
دقیقا منم فکر اینجاشو میکنم. اگه از من این سوالتو بپرسه خودمم جواب خیلی سوالاتو نمی دونمBig Grin

(۱۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  بپرس ببین درآمد ماهیانش چقدره؟
بپرس وقتی عصبانی شه چیزه دمه دستشو میشکنه یا سره شما رو Angelیا نه خودش رو کنترل میکنه؟
بابا بله رو بگو اگه پسره خوبیهBlush تو این دوره زمونه شوهر گیر نماید Big Grinهر چی سن هم بالا بره آدم حساس تر میشه
سوالاتتون خوبه ولی سوال اول که جوابش از اول مشخصه دیگه، همه اولش کوه صبرن Rolleyes
تازه اشم درسته شوهر کمه ولی دختر خوب کمتره Angel Tongue
 سپاس‌گزاری شده توسط: M*Gh
ارسال:
۲۰ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۴۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ، توسط aatwo.)
(۱۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ)sun-shine نوشته شده توسط:  
(19 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  قرار نیست همش شما سوال کنید که ایشون خسته بشن. به همون میزان که شما علاقه مندید ایشون رو بشناسید ایشون هم باید این فرصت متقابل رو داشته باشند.
دقیقا منم فکر اینجاشو میکنم. اگه از من این سوالتو بپرسه خودمم جواب خیلی سوالاتو نمی دونمBig Grin

(۱۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  بپرس ببین درآمد ماهیانش چقدره؟
سوالاتتون خوبه ولی سوال اول که جوابش از اول مشخصه دیگه، همه اولش کوه صبرن Rolleyes
تازه اشم درسته شوهر کمه ولی دختر خوب کمتره Angel Tongue
خوب شما دختره خوبی هستید او بنده خدا هم پسره خوبیه پس بی زحمت کارت دعوت یادتون نره واسه پلو هم دعوت کنیدTongue
امیدوارم آهنگ باباکرم رو هم تو عروستون بزارنBig Grin
از من به تو نصیحت هر چقدر وسواستر باشی آخرش اونی که گیرت میاد با خواسته هات تضاد بیشتر داره
راستی یگی از سوالهای مهم اینه بپرسی ببینی محتادIdea نیست البته جوری نگی بهش بر بخوره
مثلا بگو نظرت راجع به اعتیاد چیه امیدوارم معتاد نباشی؟Big Grin اینطوری احتمالا بهش بر نخوره البته شاید بپرهTongue

این سوالات رو تو اینترنت پیدا کردم هر چند بعضی هاش جالب نیستUndecidedExclamation

۱) آیا شما می‌خواهید بچه‌دار شوید؟ اگر مایلید چند فرزند؟
۲) اگر زمانی مشخص شد من یا شما قادر به بچه‌دار شدن نیستیم، آیا قبول دارید که فرزندی را از پرورشگاه بپذیریم و بزرگ کنیم
۳) اگر در آینده صاحب فرزند شویم، آیا حاضرید او را به مهدکودک بفرستیم؟ در غیر این صورت چه کسی از او نگهداری خواهد کرد؟
۴) آیا مادر باید از شغل خود چشم بپوشد و از فرزندان نگهداری کند؟ در این صورت وضعیت مالی زندگی مشترک به چه وضعی در خواهد آمد؟ آیا مرد خانه قادر است در این صورت زندگی را به تنهایی اداره کند؟
۵) تعطیلات را چگونه بگذرانیم؟ آیا برنامه تعطیلات را دو نفری خواهیم گذراند یا حتماً باید با فامیل به تعطیلات برویم؟
۶) در مواقعی که جر و بحث پیش می‌آید ، چه واکنشی نشان می‌دهید؟ آیا عصبانی می‌شوید؟ در صورت عصبانیت چه رفتاری از خود نشان می‌دهید؟
‌۷) نظر شما در مورد تعهد به زندگی چیست؟ در صورت خیانت از طرف خود‌تان یا من چه واکنشی نشان می‌دهید؟
۸) در مورد فرزندان چه رفتار و انطباقی مدنظرتان است؟
۹) عقاید مذهبی شما چگونه است؟
۱۰) در مورد روابط زناشویی چه‌نظری دارید؟
۱۱) در مورد مسائل مالی چه‌نظری دارید؟ درآمد هرکدام از ما چگونه خرج می‌شود؟
۱۲) هزینه‌های زندگی بر چه مبنایی تعیین می‌شود؟ منبع درآمد چگونه است و آیا کفایت زندگی مشترک را می‌کند؟ آیا امکان پس‌انداز وجود خواهد داشت؟
۱۳) ‌۲ سال، ۵ سال، ۱۰ سال و ۲۰ سال آینده، خود را چگونه می‌بینید؟
۱۴) ساعات خواب و بیداری و کارتان چگونه است؟ صبح‌ها زود بلند می‌شوید؟ آیا عادت دارید شب‌ها تا دیروقت بیدار باشید؟
۱۵) چه‌کسی مسئول خرید منزل، پخت و پز و تمیز کردن است؟ آیا در این زمینه کمک می‌کنید؟ ۱۶) عادت خرج‌کردن پول در شما چگونه است؟ هر ماه چه میزان پس‌انداز می‌کنید؟
۱۷) آیا در خانواده شما سابقه بیماری روانی وجود دارد؟
۱۸) در مورد مسائل زیر ، اهداف طولانی‌مدت و کوتاه‌مدت شما چگونه است: شغل، فرزندان، مالکیت منزل و هر نوع متعلقات که به هر دوما مربوط است؟
۱۹) کجا زندگی خواهیم کرد؟ محل سکونت و منزل ما کجا و با چه شرایطی خواهد بود؟
‌۲۰) شهر محل سکونت ما کجا خواهید بود؟ آیا این شهر تغییر می‌کند؟
۲۱) آیا شغل شما به صورتی است که مجبورید شب‌ها کار کنید؟
۲۲) آیا برای همسر آینده خود محدودیت‌هایی در ذهن دارید؟
۲۳) وقتی استرس دارید، ناراحتید و یا درگیری ذهنی شدیدی دارید، بهترین روش کمک به شما چیست؟
۲۴) اگر در ازدواج مشکلی پیش بیاید، تا چه مدت می‌توانید صبر کرده و مشکل را حل کنید؟ آیا مسئله‌ای در ذهنتان وجود دارد که اگر در زندگی مشترک بروز کند به‌نظرتان غیرقابل ترمیم و جبران است؟
۲۵) پنج روش کوچکی که شما به وسیله آن هر روز می‌توانید به همسرتان بگویید و نشان دهید که دوستش دارید (البته بدون آنکه همسرتان تقاضا کند) چیست؟
پاسخ بعضی سوِالات به زمان زیادی احتیاج دارد. برای پاسخ به این سوِالات بهتر است هر دوی شما وقت بگذارید. نگذارید نداشتن پاسخ برای یک سوِال مانع بررسی سایر سوِالات شود. اگر پاسخ یک سوِال به تفکر بیشتری احتیاج دارد ،فعلاً از آن بگذرید و به سراغ سوِال بعدی بروید. یادتان باشد بهترین ازدواج‌ها بر مبنای پایه و اساس محکم و قوی استوار شده‌اند.

این لینکم برات پندآموز خواهد بود تو وقت خواستگاری

ارسال:
۲۰ تیر ۱۳۹۲, ۰۷:۴۸ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ، توسط sun-shine.)
(۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  خوب شما دختره خوبی هستید او بنده خدا هم پسره خوبیه پس بی زحمت کارت دعوت یادتون نره واسه پلو هم دعوت کنیدTongue

این لینکم برات پندآموز خواهد بود تو وقت خواستگاری

اون قسمتشو که شوخی کردم، من کجا، خوبی کجا؟Tongue
از سوالاتی که گذاشتید خیلی ممنون. سوالات خوبی هستند ولی قسمت مربوط به بچه و مسائلش فک کنم برا مرحله آشنایی بیشتر باشه.
قصد من این بود که هرکسی از تجربیات شخصیش حرف بزنه. خود من توی خواستگاریا یا اینقد توی سوال پرسیدن احتیاط می کردم که به طرف برنخوره و بعد از کلی حرف، هیچی دست گیرم نمی شد یا اینکه سوالات کم و بعضی مواقع اشتباه می پرسیدم.
مثلا اشتباهی که این اواخر کردم این بود که ازش پرسیدم دوست دختر داری یا نه؟ درسته که جوابش خیلی مسائلو برام روشن کرد و توی جواب دادن هم بهم کمک کرد ولی سوالم یا حداقل طرز بیانم کاملا اشتباه بود.
داستان خواستگاریم خیلی جالب بود. Big Grin البته امروزه پسرا بیشتر دخترا ناز می کنن
 سپاس‌گزاری شده توسط: aatwo
ارسال:
۲۰ تیر ۱۳۹۲, ۰۹:۴۸ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ق.ظ، توسط Amir V.)
خب حالا سوالات به کنار. مشکل اصلی صحب پاسخ سوالاست! یعنی این که چطور میشه فهمید طرف راست میگه و به حرفایی که میزنه عمل میکنه یا نه Sad

که عملا نمیشه فهمید! تا زمانی که توی اون موقعیت قرار بگیرید.

There is no there there.
 سپاس‌گزاری شده توسط: sun-shine , M*Gh , nina69 , maneshty
ارسال: #۱۰
۲۰ تیر ۱۳۹۲, ۰۵:۳۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ، توسط sun-shine.)
(۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  خب حالا سوالات به کنار. مشکل اصلی صحب پاسخ سوالاست! یعنی این که چطور میشه فهمید طرف راست میگه و به حرفایی که میزنه عمل میکنه یا نه Sad
که عملا نمیشه فهمید! تا زمانی که توی اون موقعیت قرار بگیرید.

راهکاری که به ذهن من میرسه اینکه بعد از تحقیق، یکی دوماه نامزد باشند، باهم رفت و آمد داشته باشند حتی مسافرت برند (البته بهمراه خانواده Dodgy) اینجوری حداقل یه کم بیشتر ازهم شناخت پیدا می کنند
ارسال: #۱۱
۲۰ تیر ۱۳۹۲, ۰۵:۴۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ، توسط Amir V.)
(۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)sun-shine نوشته شده توسط:  راهکاری که به ذهن من میرسه اینکه بعد از تحقیق، یکی دوماه نامزد باشند، باهم رفت و آمد داشته باشند حتی مسافرت برند (البته بهمراه خانواده Dodgy) اینجوری حداقل یه کم بیشتر ازهم شناخت پیدا می کنند
بازم نمیشه! من توی این دو ماه میتونم واست نقش بازی کنم. یا اونی که هستم نباشم! از کجا میخوای بفهمی؟؟
فقط باید توکل کرد به خدا.

There is no there there.
 سپاس‌گزاری شده توسط: maneshty , tayebe68
ارسال: #۱۲
۲۰ تیر ۱۳۹۲, ۰۷:۵۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ، توسط sun-shine.)
(۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  بازم نمیشه! من توی این دو ماه میتونم واست نقش بازی کنم. یا اونی که هستم نباشم! از کجا میخوای بفهمی؟؟

هیچی دیگه اگه بعد از این مراحل نتونه طرفو بشناسه باید ازدواج کنه بعدش بفهمه اشتباه کرده و ... الفاتحه Sad
ولی همیشه خدا کمک می کنه Heart
 سپاس‌گزاری شده توسط: Amir V , GoodStudent67
ارسال: #۱۳
۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۴:۲۹ ب.ظ
بعد از این همه بحث، امیدوارم خدا کمکتون کنه و بهترین تصمیم را بگیرید. چه شما و چه بقیه دختر پسرا که در این مرحله قرار می گیرند.

Three sentences for getting success
  • Know more than other
  • Work more than other
  • Expect less than other

سپاس‌گزاری شده توسط: aatwo , sun-shine , berkeley
ارسال: #۱۴
۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۵:۵۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ، توسط good-wishes.)
(۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  
(20 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ)sun-shine نوشته شده توسط:  راهکاری که به ذهن من میرسه اینکه بعد از تحقیق، یکی دوماه نامزد باشند، باهم رفت و آمد داشته باشند حتی مسافرت برند (البته بهمراه خانواده Dodgy) اینجوری حداقل یه کم بیشتر ازهم شناخت پیدا می کنند
بازم نمیشه! من توی این دو ماه میتونم واست نقش بازی کنم. یا اونی که هستم نباشم! از کجا میخوای بفهمی؟؟

ای راستی امیر جان تو هم مدیر شدی مبارکههههههههههههه

Big GrinBig GrinTongue

سپاس‌گزاری شده توسط: sun-shine , Amir V
ارسال: #۱۵
۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۶:۳۱ ب.ظ
فقط ی مورد چشما رو باید قبل ازدواج کاملا باز کردو بعد اون بست
پس اگر طرف ی مشکلی داشت ب این امید نباشی ک میتونی طرف رو تغییر داد
درمورد اینکه چقدر با دوستاش رفت و امد داره هم بپرس
رفیق باز بودن صفت بدیه
خسیس بودن و میشه با رفت و امد فهمید
سعی کن بفهمی ادم با صداقتی هست یا نه
مستقل هست یا نه
و .....

دنیا اگه تاریک شد
دستای فانوسو بگیر
با من بیا با من بیا
چیزی نمونده از مسیر
سرما و سوز برف رو
آهسته پشت سر بذار
امروز وقت خواب نیست
ما با همیم طاقت بیار
طاقت بیار رفیق

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تست ۸۷ کامپیوتر مربوط به عامل ها Shekarchi_shab ۳ ۲,۵۷۹ ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ ۰۷:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  آخرین اخبار مربوط به مسابقات رباتیک کشوری javadjj ۲۴ ۲۳,۱۳۵ ۲۳ دى ۱۳۹۸ ۱۲:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  نکات کنکوری روز خواستگاری Fardad-A ۳۷ ۳۵,۴۸۷ ۰۵ دى ۱۳۹۸ ۰۶:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Behnam‌
Star بهترین و پر درآمدترین شغل مربوط به کامپیوتر از نظر شما چیست؟ پشتکار ۶ ۱۳۲ ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: jaweed88
  آیا امکان ارسال مجدد ایمیل مربوط به پذیرش مقاله در یک ژورنال isi وجود دارد؟ Autumngirl ۴ ۴,۲۷۳ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Autumngirl
  کدام گرایش به برنامه نویسی مربوط است؟ سیدرضا بازیار ۱ ۲,۶۶۷ ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: kilookiloo
  پر کردن پرسشنامه مربوط به پایان نامه توسط شما دوستان در ۵ دقیقه(کمک فوریییی) shamim_s ۳ ۴,۵۳۷ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۵:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shamim_s
  شناخت دره ی سیلیکون(Silicon Valley)-کتابی در مورد مسائل مربوط به کارآفرینی saeed313 ۲ ۳,۴۰۵ ۱۰ دى ۱۳۹۵ ۱۰:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: mehrdadkey2
  حل سوال مربوط به طراحی واحد کنترل soheill ۰ ۱,۵۱۱ ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: soheill
  مشکل در حل سوال مربوط به نرمال سازی zahrabvf ۳ ۲,۶۵۷ ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Iranian Wizard

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close