با سلام به همه!
قبل از هر چیز یک گلایه کوچیک ولی کلی دارم که میخوام مطرح کنم و اون اینکه دوستان (مخصوصاً اعضای جدیدتر
) رعایت املاء رو توی نوشته هاشون بیشتر مورد تفقد قرار بدن! آخه ناسلامتی اینجا یک فروم تخصصیه! مثلاً الآن یک عمرانی یا برقی وارد این سایت بشه چی میگه!!!
خلاصه: "رعایت اصول نگارشی نشان دهنده شخصیت شما و احترام به انجمن و اعضای آن میباشد."
و اما عشق من کتاب مرجع!
به نظرم اگه کسی برای دانشگاههای تاپ میخونه، حتماً باید به خوندن کتب مرجع عادت کنه، خوندنشون به آدم روحیه علمی میده (و احتمالاً اعوجاج، کاستی ها، و ساختارها و پندارهای غلطی که ممکنه در ذهن ما به وجود اومده باشه رو درست میکنه) و دست آدم رو میگیره و پله پله، طبق یک چهارچوب اصولی پیش می بره. مرجع خوندن اعتماد به نفس رو بالا میبره.
لازمه ی موندن تو کورس رقابت خوندن کتابهای کنکوری هست. مثل پیشنیازن و هر کی نخونه هر چقدر هم که قوی باشه از مرحله پرته. ولی اینها رو که بخونی تازه رسیدی به سطح بقیه! حالا چه حرفی برای گفتن داری؟ چه فرقی با بقیه داری که انتظار رتبه عالی داری؟ چه چیزی باعث میشه تغییرات هر ساله تو طرح سولات کنکور زحمات شما رو باد تهدید نگیره؟ اینها همه بستگی به این داره که چقدر تو مطالب عمیق شدی و چقدر از منابع مرجع رو رسیدی که بخونی.
به نظرم بهتره دو ماه آخر رو فقط کتاب کنکوری بخونید و بی خیال مرجع ها بشید ولی قبل از اون حداقل به مدت چهار ماه (تا دو سال!) تمرکز اصلیتون روی کتب مرجع باشه. در آخر بگم: "هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد." و "عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها".