دقت کردین همه دارین یه حرفو می زنین !!!
خب تابلویه که رفرنس مال سال کنکور نیست . یعنی اصلا زمان اجازه نمیده . این یعنی جهانی عزیز داره کاملا درست میگه .
دقیقا رفرنس مال سال قبل از کنکوره . یعنی از الان مثلا برای بهمن ۹۳ . و خب یه موقعهایی که میدونید وقت کافی برای خوندن دارید . من دوست دارم یک نکته ای که خودم تجربه کردمو بگم وخیلی ها ممکنه سیستمشون مثل من نباشه : من اگه یهو پامو بزارم وسط یه درس ( یعنی کتاب کنکوری بخونم ) اصلا خودم راضی نمیشم و همش حس میکنم هنوز چیزی یاد نگرفتم . اما اگه پایه ای و پیوسته از روی مرجع مطلبی رو دنبال کنم اونقدر حسم قوی میشه که تهش میرسم به تالیف یک کتاب کنکوری
برای همین هم حتما از قبل فکرشو میکنم . مثل الان که برای ۹۳-۹۴ تازه مجاز میشم و دارم مرجع میخونم . دو تا دلیل مهم برای نخوندن مرجع در خود سال کنکور اینه که : ۱ - تو کنکور غیر از ابزار دانش ، مهارت های دیگه مثل تست زنی ، آشنایی با نحوه سوالات و نحوه جوابگویی ، سرعت عمل ، و ... نقش کلیدی رو بازی می کنه . یعنی کنکور محل سنجش دانش نیست بلکه محل سنجش میزان توانایی شما در استفاده از اون دانشی که بلدین . و این خیلی مهمه که بهش توجه بشه . صد در صد من هم در سال کنکور پیش خودم میگم که الان دیگه وقت برای کاشت نیست بلکه وقت مراقبت و بهبود آنچیز هایی هست که بلد شدم قبلا . یعنی تمرین ، تست ، نکته ، یادآوری و ... تا در کارزار کنکور سرعت عمل و بهبود دقت داشته باشم . ۲ - حتما همهگی دیگه اینو میدونید که بین خواندن تا یاد گیری ابزار دقت و تمرکز بکار میاد و بین یاد گیری تا تثبیت ابزار تمرین و ممارست و بین تثبیت تا بکار گیری ابزار تجربه و آگاهی نسبت به شرایط ، محیط ، و .... . دوستان تمام فاز خواندن تا تثبیت باید قبل از سال کنکور باشه به نظر من . البته با کمی ارفاق میشه فاز تثبیت رو در اوایل سال کنکور شروع کرد . اما به هر حال توی سال کنکور به دلایلی مثل تغییر شرایط تعداد نفرات ، تغییر شرایط مراجع معرفی شده ، و ... و حتی بالاتر بودن میزان استرس بدلیل نزدیکتر شدن به زمان کنکور ، من فکر میکنم اصلا زمان خوبی برای شروع فاز یاد گیری نیست . سال کنکور سالی هست که شما دیگه اگه خیلی پوست کلفت بازی بخوای در بیاری میتونی روی مواردی هم که قبلا مطمینی خوب بلد بودی و لی الان یادت رفته وقت بزاری و یاد آوری کنی تا به تثبیت برسونیشون . و بعد در نهایت استفاده از همه مطالبی رو ( قبلا یاد گرفته ای ) با مرور نکات ، تمرین و تست زیاد ، با در نظر گرفتن همه شرایط اون سال و با توجه به تجربیات دیگران و خودتون به تکنیک های برتر سرعت و دقت بالا نزدیک کنی . به همین دلیل گزینه مرجع خوندن در سال کنکور از نظر فاصله زمانی ، مثل اینه که ۱۰ روز مونده به مسابقه دو تازه یادت بیقته باید وزن کم کنی و تمرینات رو شروع کنی !!!
نتیجه گیری که میخوام بکنم اینه که تو سال کنکورمرجع خوندن جز وقت تلف کردن عیب دیگش اینه که اعتماد به نفستون رو کاهش میده . از طرفی مرجع نخوندن از اون اشتباهاتیه که بعد از رفوزه شدن تو کنکور
متوجهش میشید . پس مرجع صد در صد لازمه تا ۸ ماه یا یکسال پیش از کنکور . و صد در صد مضره از ۸ ما ، یکسال مونده به کنکور تا خود کنکور.