(۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: یه سوال کتاب مدرسان از پارسال تفاوتی نکرده؟
تغییرات کتاب در حد اضافه شدن خلاصه ها، کمتر شدن غلط تایپیها و اشکالات نگارشی. و نیز اضافه شدن تستهای تالیفی هدفمند به اخر هر فصل هست. در محتوای درسی تغییرات کمتر هست و جز موارد معدود تغییرات زیادی نداشته است.
(۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۶ ب.ظ)friendchp نوشته شده توسط: (24 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط:
سلام آقا سعید
من امروز تا ص۱۷ رو که خوندم بعضی از نمودار ها(مثلا نمودار آبشاری همشون از استقرار به سمت تحلیل هستند و نمودار radرو هم اصلا متوجه نشدم نه تو کتاب پرسمن هست و نه توی سامرویل(البته سامرویل ۸۵رو دارم) و البته با نمودار های رد کتاب های کنکوری دیگه فرق داره ) رو متوجه نشدم بعد یه نکته دیگه تو کتاب پرسمن ویرایش هفتم ترجمه سالخورده که دارم پیچشی ترکیب نمونه سازی با آبشاری هست اما در اینجا نوشته ترکیب radو آبشاری ...اینا قضیش چیه میشه یکم توضیح بدین ؟
برای حفظ نظم بهتر تالار من از این به بعد سوالات درسی رو در این تاپیک پاسخ میدهم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ق.ظ)محسن ک نوشته شده توسط: البته بنده نسخه چاپ اردیبهشت ۹۲ رو خوندم. بحث من اینه که شما واژه ای مثل milestone رو بعضی جاها فرسنگ شمار ترجمه کردید بعضی جاها نقطه عطف! قاعدتا وجود چند ترجمه برای یک واژه باعث گمراهی خواننده میشه. ضمنا ضمن احترام به استاد گرامی اقای دکتر عبدالله زاده، هر کسی که microsoft project یا پریماورا کار کرده میدونه milestone نقطه عطف میشه نه فرسنگ شمار. فرسنگ شمار ترجمه عمومی میشه نه تخصصی واژه milestone . ضمنا اشتباهات علمی هم وجود داره که سعی می کنم در قالب یک فایل ورد برای شما ارسال خواهم کرد. البته من عرض کردم از بین کتب موجود ، کتابی که جنابعالی تالیف کردید به نظر بنده بهتر از بقییه هستش، ولی با یک کتاب ایده ال تالیفی هنوز فاصله داره. بعضی جاها هم جملات مبهم وجود داره که مشخص هستش ترجمه هست. به هر حال من کتاب شما رو خط به خط خوندم و کلا کتاب خوبی دیدم. انشاالله دوستان استفاده کنند.
اشتباهات علمی رو که برام حتما بفرستید ممنون میشوم
در ارتباط با ترجمه هم یه جاهایی ممکنه این دست مشکلات وجود داشته باشه حق میدم به شما
د ر ارتباط با اینکه میگید بخشهایی از کتاب ترجمه هست باید خدمتتان عرض کنم که این یه کتاب کنکوری میباشد و به هدف کنکوری نوشته شده است. منبع اصلی کنکور کتاب پرسمن هست و بخشهایی از کتاب را ناگزیر از ترجمه هستیم. بعدم من هیچ وقت جسارت نمیکنم کتابی در باب مهندسی نرم افزار تالیف کنم. (یه کتاب علمی منظورمه) این کتاب صرفا کتابی هست که به هدف کنکور نوشته شده است و برای پوشش نیازهای کنکوری داوطلبان تهیه شده است