(۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ)عزیز دادخواه نوشته شده توسط: (05 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ)user1 نوشته شده توسط: اگه پایت قویه و تو دانشگاه درسا رو خوب خوندی (مرجع) واین کتابارو واسه تمرین تست زدن میخوای هیچ فرقی نمیکنه چون معمولا اکثر تستای یالهای قبل تو همشون هست ولی اگه واسه خوندنو فهمیدن میخوای بازم هیچ فرقی نمیکنه چون هیچ کمکی بهت نمیکنن! بشین مرجع بخون درست و اصولی و وقتت رو تلف نکن
موفق باشی
قطعن اشتباه میفرمایید خیلی از کتابها هم مرجع رو کامل پوشش دادن هم نکات کنکوری رو خوب برجسته کردن هم تست سالهای قبل رو کامل و طبقه بندی شده گذاشتن.نظرتون رو جلب میکنم به مصاحبه نفر اول علوم کامپیوتر امسال و توضیحات مفصلی راجع به کتابهای مرجع دادن که هم از من و صد البته از شما در این مورد صاحب نظر تر هستن. راستی یک زمانی من هم نظر شما رو داشتم. تشریف ببرید یک دور گریمالدی رو بخونید بعد احتمالن تجدید نظر میفرمایید. البته با توجه به اینکه هدف کنکور است: تا شما یه دور گریمالدی رو بخونی رقبات پنج دور پوران رو خوندن تستاشم حل کردن برای کنکور خیلی از شما آماده ترن . باز هم عرض میکنم تشریف ببرین مصاحبه یک رقمی ها رو بخونید نظرتون عوض میشه. امیدوارم جسارت منو ببخشید ولی خواهش میکنم با نظرات نسنجیده دیگران رو گمراه نفرمائید.
صرفا جهت اطلاع میگم که من کتاب گریمالدی نه ولی کتاب Rosen رو واسه گسسته خوندم وقت گیر بود ولی عوضش مطمئن بودم چیزی که میخونم درسته و ثانیا الان کامل به گسسته مسلطم!درمورد مصاحبه یک رقمی هام باید بگم که من گفتم اگه پایه کسی قویه همین کتابا(صرفا جهت تست زنی) کافیه!ضمنا چیزی که شما تو یک دور خوندن گریمالدی یا هر کتاب مرجع دیگه ای بدست میاری باخوندن پنج که سهله پنجاه دور اینایی که گفتی بدست نمیاری.
منم قصدم گمراه کردن کسی نبود!
درآخر جمله ای از دکتر شریعتی:
"خدایا!مرا از این فاجعه پلید
مصلحت پرستی که چون همه کس گیر شده است وقاحتش از یاد رفته و بیماری شده است که از فرط عمومیتش،هرکه از آن سالم مانده باشد بیمار می نماید،مصون بدار تا : به رعایت
مصلحت ،
حقیقت را ذبح شرعی نکنم.