(۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ق.ظ)mconj نوشته شده توسط: ولی خوب ۱۰ شریف میگیره اگه همین مازادا نبود تودفترچه میشه نوشت ۱۵ تا.
پس در هر صورت از عموم یه چیزی گرفته شده و داده شده به یه عده خواص.
آفرین ... منم به همین خاطر با هر نوع سهمیه ای مشکل دارم!
در واقع دانشگاه میتونه ۱۵ نفر رو ساپورت کنه (و در واقع هم مجبور میشه این کار رو بکنه) ولی مجبوره ۵ نفرشونو به خاطر فرمایشی بودن از لیست ظرفیت بزاره کنار... اگر این سهمیه ها نیود، ظرفیت قبولی کنکور بالاتر از اینا بود
حداقل این بود وقتی یه دانشگاه مینویسه ۱۰ نفر و در عمل میشه ۱۶ نفر، اگر این سهمیه ها نبود به جای ۱۰ نفر مینوشت ۱۳ نفر ... هم تعداد قبولی با کنکور بالاتر میرفت، هم کلاس خلوت تر میشد و استاد راهنما، دانشجوی کمتری داشت و وقت بیشتری برای دانشجو هاش میتونست بزاره
در هر صورت (چه این افراد مازاد باشن چه نباشن) یا دارن جای بقیه رو میگیرن، یا دارن از کیفیت آموزشی میزنن!!!
به نظر من تنها یک سهمیه تو نظام آموزشی قابل قبوله و اون هم سهمیه مدال های المپیاد هست ... مثلا میگن کسی که طلای کشوری بگیره بدون کنکور میتونه بره دانشگاه دلخواهش ... اینو واقعا قبول دارم ... چون طرف به اندازه ۲۰ واحد دانشگاهی روی ریاضیات کار کرده (اون هم در سطح عالی) تا تونسته المپیادی بشه ... این آدم حقشه ... چون توی یه امتحان برابر و مساوی (به اسم المپیاد) خودش رو ثابت کرده ... در کل به نظر من همه آزمون ها باید مساوی و برابر باشه برای همه ... اون وقته که میشه پذیرفت کسی واقعا بالاتره یا نیست
به غیر از این سهمیه، به نظر من تمامی سهمیه های دیگه (تاکید که میکنم که تمام شون) به نظر من باعث ناعدالتی میشه
واقعا دوست ندارم جسارت کنم خدمت برخی خانواده ها ... ولی دوستی داشتم که ۴ سال پیش رفت شریف ... چون هم پدرش و هم مادرش عضو هیئت علمی دانشگاه دولتی بودن (یکی شون استاد تمام بود) ... با رتبه خودش شاید به زور تبریز قبول میشد... شایدم شیراز ... ولی رفت شریف و ترم پیش اخراجش کردن
خب این چه سهمیه ایه که یه آدم نالایق رو میفرستن توی دانشگاهی که جای دیگران رو تنگ کنه، آخرشم به علت نکشیدن و عدم توانایی علمی اخراج بشه؟!
در مورد سهمیه های دیگه نمیخوام چیزی بگم ... ولی نظر شخصی ام اینه که تنها سهمیه و امتیاز قابل قبول، مال مدال آوران کشوری و جهانی المپیاد هست (که البته اونا هم به سهمیه نیازی ندارن) ... پسرخاله خودم سال ۸۰ نقره شیمی گرفت و سال ۸۱ هم کنکور داد، از سهمیه مدالش هم استفاده نکرد و رتبه ۵۷ کشوری رو آورد و پزشکی تهران قبول شد و بعدشم با رتبه ۸ کشوری تخصص رادیولوژی قبول شد ... مدال و حکمشم حتی نزده تو اتاقش! انداخته گوشه قفسه کتاباش...
بله ... اینا واقعا در حدی ان که اصلا نیازی به سهمیه ندارن ... اونوقت یکی دیگه رو به زور فرمایشی اش می کنن و به زور می کننش تو دانشگاه...
امیدوارم حداقل دانشگاه های مادری که توان انجام این کار رو دارن، از ثبت نام افراد فرمایشی خودداری کنن...