(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ)ubc نوشته شده توسط: ۱- بیشترین جستجویی اینترنتی که داشتید، مربوط به چه دروسی میشد ؟
بیشترینش واسه هوش و طراحی و شبکه بود. مثلن شرط پایان الگوریتم ژنتیک توی هیچ کتابی درست حسابی و دقیق روش بحث نشده ولی توی Wikipedia خیلی عالی گفته بود و شک آدم رو کاملن برطرف میکرد.
مثلن این واسه الگوریتم ژنتیک:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یه چیز دیگه که خیلی عجیب غریب روش حرف زدن الگوریتمهای گراف و ایناست. مثل الگوریتم فلوید. من همیشه مشکل داشتم که آیا با یال منفی درست کار میکنه یا نه. آیا دور رو تشخیص میده یا نه و از این طور سوالا که توی هر کتابی یه چیزی گفته بود. مقسمی یه چیز پوران یه چیز... خلاصه حسابی گیج میشدی. بعد رفتم توی Wikipedia لینک زیر و خوندمش. حجمش هم اصلن زیاد نیست که خسته شی:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
واقعن فوق العاده است.
اصن از Wikipedia هر چی بگم کم گفتم!! از همتون
خواهش میکنم استفاده کنید از این منابع. چون نمیدونید بعد از اون همه سردرگمی چه احساس خوبی بهتون میده!
نقل قول: ۲- فایل های استاد رهنمون رو تا فصل چندم دانلود کردید ؟
همشو دانلود کردم. اگه مشهدی بیا بهت بدم. اگه نه آدرس بده واست پست کنم. چون میدونم الان امکان دانلودش نیست و سخته.
ببین اون ویدئوها هم
فوق العاده بود. من بعد کلی کتاب خوندن، تازه بعد از ویدئوها فهمیدم اصن هوش یعنی چی! خیلی خیلی مفید بود.
کلا توی هر چیزی قبل از PDF، دنبال Video Training بگرد. مثلن واسه شبکههای مایکروسافتی و سیسکویی، شرکتهایی مثل CBT Nugget, TrainSignal, IP Expert و ... ویدئوهای فوق العاده ای دارن که اگه Listening خوبی داشته باشی بی نهایت یادگیریت رو سریع و آسون میکنه!