(۳۱ خرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۲۱ ب.ظ)حامد نوشته شده توسط: حداقل دو سال سربازی عقب میافته و سه ماه هم از سربازی کم میشه!از طرفی مسیر برای خارج شدن از کشور راحتتر میشه.و مهمتر از همه خانواده خوشحال میشه!
از یک نگاه دیگه بعدها پیش خودت نمی گی اگر نشسته بودم درس خونده بودم الان وضعم بهتر بود.الان که من بیکارم و دنبال کار هم نیستم.یه مدتی یه جایی برنامه نویس بودم ولی بعد از چند وقت متوجه شدم این شغلی نیست که در آینده بتونم خرج خودمو ازش دربیارم و تناسبی بین ارزش کار و حقوق دریافتی نسبت به بقیه مشاغل وجود نداره.حداقل تا موقعی که خود فرد شرکتی رو تاسیس کنه که اونم ریسکش بالاست.
در کل وقتی چیزی برای از دست دادن نداشته باشید و تنها راهی که روبروتون هست همین ارشد باشه دیگه نیازی نیست که هدف بلند مدت برای خودتون تعیین کنید.
از خدا پنهون نیست ، از شما چه پنهون ؟!
منم چونکه فعلا راه دیگه ای نداشتم گفتم کنکور ارشد بدم
هدف بلند مدت هم ندارم و همش به خودم میگم : " خدا کریمه"
(۲۸ شهریور ۱۳۸۹ ۰۸:۴۶ ق.ظ)sepideh نوشته شده توسط: هر کسی یه هدفی داره از درس خوندن من یکی که کرم دارم راست میگمها کرم درس خوندن دارم قبل ازدواج درس نخوندم ۱۶ سالم بود ازدواج کردم ولی از بخت بد شوهر بیچارم این کرم افتاد به تنم طفلکی از وقتی منو گرفته نصف عمرش جلو در این اموزشگاه و اون مدرسه و این دانشگاه طلف شده تا خانومش شده خانوم مهندس و حالا براش کلاس میذاره واقعاها حالا وضع مادیمون بد نیست کار دارم شوهر دارم دوتا بچه دارم ولی کرمم دارم و این بارم این ارشد رفته تو مخم آخه بازم از بخت بد شوهرم تو دانشگاه کار میکنم و تمام آمال و آرزوهام شده استاد شدن نکه فکر کنین تو هموم ۱۷ سالگی منمها که این آرزو های دور و دراز را دارم الان ۳۴ سالمه ولی چی کار کنم باور کنین دست خودم نیست نمیتونم راحت زندگی کنم انگار یکی داره هلم و میده و دست از سرم هم ور نمیداره
البته تلف منظورم بود
واقعا فکر میکنید چنددرصد از خانومهای جامعه ما به اندازه شما خوشبختند ؟!
قدر شوهرتون رو بدونید ، خیلیها جلوی درس خوندن و موفقیت همسرشون رو میگیرند ولی شوهر خوب شما همیشه مشوق شماست ، خوشا بر احوالتون که چنین شوهر خوبی دارید ، آفرین بر چنین مردایی ، آفرین ...