نقل قول: انصافا اگه خودشون بودن با این رتبه به همین راحتی میگذشتن؟
حالا شما خودتونو بزارید جای کسی که مثلا رتبش ۱۵۵ شده و چند ماه درس خونده و برای زندگیش برنامه ریزی کرده ، میدونید که ظرفیت دانشگاه ها برای ارشد کمه
اگه همچین آدمی که صاحب تاپیک در موردش گفتن و کلا شانسی زده قبول بشه و اون کسی که مثلا ۱۵۵ گرفته نتونه قبول بشه
شما واقعا فکر میکنین خدا راضیه و این حکمتشه که حق بندش اینطوری ضایع بشه؟!
ما حق همو ضایع میکنیم و به پای حکمت خدا مینویسم !
از اون بدتر اینه که وقتی کسی میاد و راهنمایی میخواد دیگران به جای اینکه کمک کنن "حق" به "حقدار " برسه برعکس عمل میکنن و تشویق میکنن به ضایع کردن حقی ! واقعا اگه خودشون جای اون کسی بودن که مثلا رتبش ۱۵۵ بود باز اینطور نظر میدادن؟
من این حرفا رو برای خودم نمیزنم چون خودم تا حالا قسمت نشده بشینم برای ارشد درست درس بخونم و منتظر نتیجش باشم ولی دلم میسوزه برای کسی که منتظر نتیجه زحمتشو ببینه
این دقیقا مثل این میمونه یه پول زیادی که مال ما نیست پیدا کنیم و دلمون نیاد از دست بدیم و بگیم شانسمون بوده ، خدا خواسته ، روزیمون بوده و .....
مطمئن باشید کسی که اینطوری به نتیجه برسه جایی حق خودش ضایع میشه چون چوب همون خدا صدا نداره !
امام علی (ع ) می فرمایند هر چه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسندو هر چه را که برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند .