(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)reza.mahmodi71 نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشیید از راهنمایی که بهم کردید کمال تقدیر و تشکر رو دارم و از مصاحبهی عالی تون هم متشکرم
من هدفم امسال قبولی در شریف هستش (کسب رتبهی ۱ هوش و ۱ نرم افزار )
آیا این اهدافم واقع بیانه و خوب هستش برای یک دانشجوی دانشگاه آزادی و معدل ۱۶/۳۰ یا نه بهتر ه چه هدفی رو در نظر بگیرم چون من باید تلاش کنم تا روزانه قبول شم به خاطر وضعیت مالیمون و همینطور چون مادرم به خاطر من صبح ساعت ۴ بیدار میشه میره شالی زار سرکار و تا غروب برگرده خونه یساعت ۸ شب میشه باید حتما روزانه شریف قبول شم تا بتونم زحمتهاش رو جبران کنم و اونو خوشحال کنم . و در آخر اگر توصیه یا پندی دارید ممنون میشم بهم بکنید .
خواهش میکنم
البته برای قبولی شریف رتبه ۱ نمیخواد همون زیر ۴۰ بیاری خوبه چون ظرفیت هاش بالاست.
برای شاد کردن دل مادرتون فقط لازمه شما تمام تلاشت رو بکنی . نتیجه رو خدا مشخص میکنه . مطمئن باش خدا میبینه هر کس چقدر تلاش کرده و نتیجه تلاشش رو میده بهش. پس سعی کن همه تلاشت رو بکنی نتیجه هرچی شد خدا رو شکر کن.
در مورد واقع بینانه بودن من نمیتونم قضاوت کنم خودت میدونی چقدر توانایی داری. به هر حال کسایی که رتبه های برتر کنکور میشن الکی و شانسی نمیشن. شاید شانسی کسی بشه ۱۵۰ اما هیچوقت شانسی نمیشه بشی زیر ۵۰/ زحمت کشیدن.
اگه این توانایی و استحقاق رو در خودت میبینی شک نکن که میتونی یکی از صندلی های شریف رو مال خودت کنی .
فقط هم گیر نده به شریف که ضربه بخوری اگه نشد. تهران همه ی دانشگاه هاش خوبن . شهرستان ها هم دانشگاه های خوبی دارن . یادت باشه فقط حداکثر تو هر گرایش ۲۰۰ نفر میتونن قبول شن تو ارشد. این یعنی خیلی ها حسرت قبولی رو میکشن. پس همین که روزانه قبول شی باید خدا رو شکر کنی.
خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه انشالله.