در ایمیلشان به من گفتن که شنبه در جلسه شورا این پیشنهاد را ارائه خواهند کرد
با سلام
ستار عزیز
شورای گروه فناوری اطلاعات دانشگاه برای امسال تصمیم گرفتند با ضرایب شبکه دانشجو بگیرند
و این تصمیم تابستان سال گذشته از طرف دانشگاه به سازمان سنجش اعلام شده است
لکن گروه فناوری اطلاعات شریف به صورت داخلی سه گرایش شبکه امنیت و مدیریت سیستمهای اطلاعاتی را ارایه می دهد
لذا اگر دانشجویی در شریف پذیرفته شود می تواند در یکی از این گرایش ها ادامه تحصیل دهد
از آنجاییکه این تصمیم شوراست و تصمیم فردی من نیست من شخصا نمی توانم آنرا تغییر دهم
[b]اما شنبه درخواست شما را با اعضا شورا مطرح می کنم و به نتیجه را به شما اطلاع خواهم داد[b]
با تشکر
حمید
- Show quoted text -
=========================================
Hamid R. Rabiee, PhD
Professor, Computer Engineering
Director, AICT Research Center
Director, DML & VASL Research Labs
Sharif University of Technology
Senior Member, IEEE
rabiee@sharif.edu
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
=========================================
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: من هم ازشون پرسیدم و البته سال دیگه منظورم بوده ک ایشون لطف کردندو جوابم رو دادند ک درمورد امسال جواب دادند
---------------------------------
با سلام
شورای گروه فناوری اطلاعات دانشگاه برای امسال تصمیم گرفتند با ضرایب شبکه دانشجو بگیرند
و این تصمیم تابستان سال گذشته از طرف دانشگاه به سازمان سنجش اعلام شده است
لکن گروه فناوری اطلاعات شریف به صورت داخلی سه گرایش شبکه امنیت و مدیریت سیستمهای اطلاعاتی را ارایه می دهد
لذا اگر دانشجویی در شریف پذیرفته شود می تواند در یکی از این گرایش ها ادامه تحصیل دهد
با تشکر
حمید
جالب اینه که امسال که شریف شبکه میگیره . سه رشته داخلی ارائه میشه یعنی یکی شبکه قبول بشه ولی mis کار کنه . از مسخره تر دیگه چی میخای