جواب سوالاتتون:
۱-"اگه امسال ارشد روزانه یا شبانه شهر دور باشم میتونم هردو رو داشته باشم یعنی از لحاظ قانونی یا ... مشکلی نیست یعنی اداره همراهی میکنه؟"
-- بستگی به اداره داره، چون الان مد شده اکثر کارمندا دنبال ارشد گرفتن و مدارج بالاتر هستن، سختگیری هم میکنن. من خودم ۶ ماه بانک رفتم، ارشد قبول شدم اومدم بیرون. تو بانک فوقش بتونی ارشد آزاد بگیری.
۲-"میتونم اینا رو تو مصاحبه بپرسم؟"
-- من تو مصاحبه گفتم که برای ارشد خوندم. اونها هم از من پرسیدن اگه قبول شی چیکار می کنی. من گفتم سعی می کنم دو تا رو ادامه بدم. اونا گفتن بانک شرایطش سخته. منم گفتم اگر مجبور بشم، درسم رو انتخاب می کنم و همین طور هم شد
۳-"خیلا میگن نپرس وقتی رفتی تو درست میشه؟"
-- به من مرخصی نمی دادن و دانشگاه هم استادا از کار خیلی خیلی بدشون میومد. خداییش واقعا سخت بود برام. البته توانایی آدمهای مختلف فرق می کنه. من همون بانک خالی بهم فشار می آورد چه برسه به درس و کار با هم.
۴-"راستی واسه ارشد معمولا هفته ای چند روز کلاسین؟آیا سال دوم هم کلاس داره ا همش پروزه است؟ میشه هر هفته رفت و آمد کرد مثلا اصفهان قبول شم و خونم مازندرانه؟"
-- بستگی به دانشگاه داره. شریف تو گرایش ما معمولا طوری برنامه رو می چینن که صبح و بعداز ظهر شنبه تا سه شنبه کلاس داری که بچه ها به فکر کار نباشن.
-- اگه درسی رو پیش نخورین، سال دوم معمولا ترم سه بچه ها یه درس رو دارن. ترم چهار هم واحد ندارن. اما پایاننامه پوست می کنه.
-- برای رفت و آمد بازم بستگی به دانشگاه داره.اصفهان من شنیدم خیلی سختگیری می کنن. ولی اگه طوری واحد بردارین، که بشه راحت رفت و آمد کرد می شه.
شاد باشید