زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۰۸:۱۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

سطح سوالات مشترک مهندسی نرم‍‏‏افزار

ارسال: #۱۲۱
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۲۵ ق.ظ
RE: سطح سوالات مشترک
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)حامد نوشته شده توسط:  [quote='mehr.iman' pid='15890' dateline='1298057817']
[quote='afagh1389' pid='15887' dateline='1298057557']
من خودم زدم مستقل از متن ولی با پشته نمیشه چک کرد!!
میشه،چرا نمیشه!
بیخیال!،اگه زدی یک خیالت راحت درست زدی.

خوب میشه بصورت غیر قطعی رفت چک کرد
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۲۲
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۲۷ ق.ظ
سطح سوالات مشترک
بحث قطعی و غیرقطعی نیست!
بحث اینه که شما مثلا ab رو ریختی تو پشته حالا bb رو که میخوای چک کنی b اول باید با a چک بشه که نمیشه چون یه b مزاحم هست!!
wwR که نیست!

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۱۲۳
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۲۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۳۰ ق.ظ، توسط حامد.)
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ)shahryar نوشته شده توسط:  خوب دوست عزیز تو این حالت باید این حرف رو به صورت نامعین انتخاب کنیم.
یعنی شما می خواهید همه جا رو بصورت نامعین بنویسید؟
نظر من این بود:
L1 مستقل از متنه و L2 نیست!
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  آقا حامد طول w1,w2 یکسانه یعنی مشخصه کدوم حرف مال کیه‌! ولی بازم نمیشه با پشته چک کرد.

من L2 رو گفتم نه L1 رو.
۰
۰
ارسال: #۱۲۴
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۳۴ ق.ظ
سطح سوالات مشترک
l2 که هست ببینید شما دو تا رشته ندارید یه رشته دارید که خودتون به دلخواه به دو زیر رشته تفکیک میکنید.

مثلا شما رشته aabbabb رو به من میدید من میخوام بگم این عضو رشتس میگم w1=aabb w2=abb , بعد میگم
nb(w2 =na(w1)
یعنی انتخاب w1,w2 به ما بستگی داره فقط یه جوری باید نشون بدیم که میشه اینجوری تفکیک کرد.

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۱۲۵
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۳۵ ق.ظ
سطح سوالات مشترک
من که کنکور نداشتم
ولی کم کم دیگه دارم حس میکنم از هر چی کنکوره دارم بیزار میشم.
بابا چرا ارامش ندارین شما Big Grin
۶۰۰ تا سوال رو بررسی کردین.
من که هنگ کردم با اینکه cpu هشت هسته ای دارم Big Grin
میگن اعتیاد بده. ولی دیگه اعتیاد به کنکور خیلی بده. Big Grin
یکم تو رو خدا برین استراحت کنین

پ ن‌: ایشالله وقتی رتبه کنکور میاد همتون خوش حال باشین و این نگرانی‌ها به کل از بین بره. شاد باشید عزیزان.
۰
۰
ارسال: #۱۲۶
سطح سوالات مشترک
منم ۶۲ رو ۲ زدم چون زبان دوم به نظرم مستقل از متن نبود من نتونستم با پشته تطبیقش بدم ..بچه‌ها به ترتیب سوالاترو چک کنید مثلا از ۵۱ ساختمان من ۱ رو زدم ..۵۵ ۳ -۵۸ ۳-۵۹ ۲- ۶۰ ۴ با شک -۶۱ ۴-۶۲ ۲-۶۴ ۱-۶۶ ۳ -۶۷ ۲-۶۸ ۱-۶۹ ۱ (به نظرم این سوال ایراد داشت )-۷۱ ۴-۷۲ ۴(بین ۲ گزینه ۲ و۴ شک داشتم )-۷۳ ۳-۷۴ ۴(بین ۲ گزینه ۳ و ۴شک داشتم )۷۸ ۲ (شاید درست نباشه )؟ ۷۹ ۲ چون فکر کنم که بعد از تغییر متن فراین tlb رو update میکنه بچه لطفا اگه نظری دارید بگید ...خیلی استرس دارم فکر میکنم اشتباه زیاد دارم خدا ازشون نگذره ۷ ماه تلاشم فکر میکنم بیفایده بوده از کار و زندگی افتادیم
۰
۰
ارسال: #۱۲۷
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  بحث قطعی و غیرقطعی نیست!
بحث اینه که شما مثلا ab رو ریختی تو پشته حالا bb رو که میخوای چک کنی b اول باید با a چک بشه که نمیشه چون یه b مزاحم هست!!
wwR که نیست!
صورت دقیق سوالو یادته بذاری افاق جان؟
۰
۰
ارسال: #۱۲۸
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  من خودم زدم مستقل از متن ولی با پشته نمیشه چک کرد!!
میشه،چرا نمیشه!
بیخیال!،اگه زدی یک خیالت راحت درست زدی.

ای ول . یه دونه درست [تصویر:  15913_1_1379098622.gif] [تصویر:  15913_2_1379098622.gif]
Big Grin
حالا من اون ماشین تورینگرو سوتی دادم،زدم a^n b^n،فک کنم ۱ و ۳ تابلو بود نمیشه،نمیدونم الانم حالشو ندارم جوابشو درارم،شما کدومو زدی؟
من اومده بودم ۵ تا ریاضی بزنم بعد برم سمت مشترکا،(ریاضیو ۳ هفته خوندم حدودا)محسبات ۴ تاشو بلد بودم ولی وقت گیر بودن از طرفی هم چون فقط همینو خونده بودم نمیتونستم رد شم ازش،۳تاشو زدم یه گسسته هم زدم فک کنم یه محاسباتو اشتباه زدم،اما همین ۴ تاتست کلی وقتمو گرفت،ترسیده بودم نکنه به مشترکا نرسم،به خاطر همین اولین جوابی که در میاوردمو میزدم میرفتم بعدی،ساختمان مثلا ۵۳ رو زدم ۳ دیگه نگا نکردم به بقیه گزینه هاش ببینم غلط هست یا نه،زورم میمومد ساختمان هیچی نزنم،کلی خونده بودم،مخصوصا که دکتر و بچه‌ها میگفتن امسال خوب میدن ساختمانو(واقعا ساختمان میدن)روش حساب کرده بودم به خاطر همین ۳ تاشو درست یا غلط زدم!چقد حرف زدم!حال ندارم بقیشو تایپ کنم دیگهBig Grin
من تورینگ رو زدم گزینه ۳‌، یعنی اونی که تعداد a‌ها و b‌ها برابر بود . تو ریاضی هم منم مثل شما همین بلا سرم اومد . ولی من ساختمان رو اصلا نزدم‌، زورمم نیموند Big Grin .
دقیقا درست گفتی‌، من که رو پیش بینی دکتر در مورد ساختمان حساب کرده بودم.

The greatest pleasure in life is doing what people say YOU CANNOT DO

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
ارسال: #۱۲۹
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۳۵ ق.ظ)saria نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  بحث قطعی و غیرقطعی نیست!
wwR که نیست!
صورت دقیق سوالو یادته بذاری افاق جان؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

The greatest pleasure in life is doing what people say YOU CANNOT DO

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ف.ش , saria
ارسال: #۱۳۰
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۴۶ ق.ظ
سطح سوالات مشترک
به هر حال منم ۱ زدم و میدونم غلطه!

ولی میشه چک کرد میشه رشته رو به حالت های مختلف چک کرد یه بار w1 رو لاندا بگیریم بقیشو w2
یه بار حرف اول رو w1 بگیریم بقیه رو w2 و الی آخر

تو این حالت لاندا رو میگیریم w1 ‌:
w=aaaaaa

چون تعداد b های w2 صفر هست و w1 هر چی غیر لاندا بگیریم عضو زبان نمیشه اما چون میخوایم بشه لاندا میگیریم.

فکر کنم کلا همه رشته‌ها عضو زبانه!!

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۱۳۱
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۵۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۷ ق.ظ، توسط حامد.)
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  فکر کنم کلا همه رشته‌ها عضو زبانه!!
بله.انگاری همینطوریه.من غلط زدم ولی احتمالا شما درست زدید.
۰
۰
ارسال: #۱۳۲
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۵۷ ق.ظ
سطح سوالات مشترک
من وقتی یه چیزی میگم بعد شما میفهمین غلط زدین ناراحت میشم.
من خودم هم غلط زیاد دارم Sad

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۱۳۳
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  من وقتی یه چیزی میگم بعد شما میفهمین غلط زدین ناراحت میشم.
من خودم هم غلط زیاد دارم Sad
من که اصلا ناراحت نمیشم چونکه الان دیگه ناراحتی فایده ای نداره.
فعلا انقدر خوشحالم که کنکور تموم شده که هیچی ناراحتم نمی کنه.حتی اگر مجاز هم نشدم غمی نیست!
۰
۰
ارسال: #۱۳۴
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۰۴ ق.ظ
سطح سوالات مشترک
بچه‌ها فعلا بیخیال ...به سوالات دروس دیگه بپردازید ؟ از ساختمان شروع کنید ..
۰
۰
ارسال: #۱۳۵
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۰۸ ق.ظ
سطح سوالات مشترک
آره الان دیگه فایده نداره‌! انشاالله که یه جای خوب قبول میشین.

من که دلم نمیخواد یه سال دیگه بخونم اگه کار مناسب پیدا کنم میرم سر کار حوصلم سر میره توی خونه !

(Anna Quindlen)
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  علوم کامپیوتر شریف یا نرم افزار تهران؟ ۴L1R3Z4 ۴۴ ۳۲,۸۱۰ ۰۶ شهریور ۱۴۰۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: moeinbahari
  جزوه خلاصه نکات مهم فصول ابتدایی درس مهندسی نرم افزار Happiness.72 ۱ ۳,۸۳۶ ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۰۶:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: M o h m m @ d
  مهندسی نرم افزار rh1995 ۰ ۱,۶۱۰ ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ ۰۷:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: rh1995
  مهندسی نرم افزار rh1995 ۰ ۱,۴۰۹ ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ ۰۷:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: rh1995
  چه جوری با سطح زبان انگلیسی تقریبا پایین رفرنس بخونیم؟ saharitst ۰ ۱,۵۹۳ ۲۱ آبان ۱۴۰۰ ۰۴:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: saharitst
  آزمون دکتری نرم افزار و الگوریتم ۱۴۰۰ Seyyedab ۴۶ ۲۲,۳۹۰ ۰۹ مهر ۱۴۰۰ ۰۵:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Seyyedab
  فیلم های مهندسی نرم افزار خلیلی فر osouly ۰ ۲,۱۶۶ ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۴:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: osouly
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش نرم افزار انرژی مثبت ۶ ۱۰,۰۶۷ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
Heart نرم افزار رها بختیاری ۰ ۳,۲۸۱ ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: رها بختیاری
  متن به هم ریخته در نرم افزار Notepad HAMID3F ۱۵ ۲۳,۰۲۲ ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ ۰۸:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: rezasedghi100

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close