۰
subtitle
ارسال: #۱

بررسی سوالات هوش مصنوعی کنکور ۹۰ ای تی
دوستان هر کسی سوالی از کنکور امسال یادش میاد بنویسه تا ببینیم جواب درست کدوم؟
۱)کدامیک از مراحل زیر در الگوریتم ژنتیک وجود ندارد؟
۱:انتخاب فرزندان
۲:انتخاب والدین
۳:انتخاب بازماندگان
۴:شرط خاتمه انتخاب نسل
۲)کدامیک از تابع های زیر هیوریستیک مناب برای جست و جوی A می باشد
F1
F2
F1+F2/2
F1+F2
۱)کدامیک از مراحل زیر در الگوریتم ژنتیک وجود ندارد؟
۱:انتخاب فرزندان
۲:انتخاب والدین
۳:انتخاب بازماندگان
۴:شرط خاتمه انتخاب نسل
۲)کدامیک از تابع های زیر هیوریستیک مناب برای جست و جوی A می باشد
F1
F2
F1+F2/2
F1+F2
۰
ارسال: #۲

سوالات هوش مصنوعی
انتخاب فرزند نداریم، فزرندان برای نسل میانی "تولید" میشن (با بازترکیبی و جهش)
۰
۰
ارسال: #۴

RE: سوالات هوش مصنوعی
سوال دوم چی میشه؟هر دوی fها تخمین بیش از واقعیت داشتن.من زدم f1+f2/2
درسته؟
درسته؟
ارسال: #۵

۰
ارسال: #۶

منم f1-f2/2 زدم
اونم انتخاب بازمانده زدم نخونده بودم.. این قسمت
اونم انتخاب بازمانده زدم نخونده بودم.. این قسمت
۰
ارسال: #۷

سوالات هوش مصنوعی
تابع مکاشفه ای f1+f2/2
به نظر من سوال ژنتیک میشه انتخاب بازماندگان
به نظر من سوال ژنتیک میشه انتخاب بازماندگان
۰
ارسال: #۸

سوالی که درباره زنچیره پیش رو پس رو بود کدومش رو زدین من اینو زدم: Bc هم به هدف وهم به حقایق نیاز دارد درسته یا نه؟
ارسال: #۹

۰
ارسال: #۱۰

سوالات هوش مصنوعی
این که درسته زنجیر پس رو BC هم به هدف و هم حقایق نیاز داره. سوال گزینه نادرست رو خواسته بود فکر کنم.
------------
اون هیورستیکها هم صحیح اش f1 می شه به نظر من. میانگین f1 و f2 لزوما از *f کمتر نیست.
------------
اون هیورستیکها هم صحیح اش f1 می شه به نظر من. میانگین f1 و f2 لزوما از *f کمتر نیست.
ارسال: #۱۱

(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۴ ب.ظ)bijibuji نوشته شده توسط: این که درسته زنجیر پس رو BC هم به هدف و هم حقایق نیاز داره. سوال گزینه نادرست رو خواسته بود فکر کنم.
------------
خوب f1 هم یه قسمتیش بیشتر از هزینه واقعی بود.f2 هم همین طور.به نظر من به تنهایی نمیتونستن جواب باشن
ارسال: #۱۲

(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۴ ب.ظ)bijibuji نوشته شده توسط: این که درسته زنجیر پس رو BC هم به هدف و هم حقایق نیاز داره. سوال گزینه نادرست رو خواسته بود فکر کنم.
------------
وای اینجوری که هر دوتاش مال من غلط میشه!!!!!!!!
الان تمام کتاب هامو جمع کردم گذاشتم انباری. (کلی اشک ریختم واسه این یه سالی که نشستم واسه کنکور خوندم). بازم ایشالا هرچی خدا بخواهد....
۰
ارسال: #۱۳

سوالی که درباره افزایش دما بود چی؟ببخشید کامل صورت سوال تو ذهنم نیست.شایدم مربوط به هوش نبود!!!!
۰
ارسال: #۱۴

(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۲ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: سوالی که درباره افزایش دما بود چی؟ببخشید کامل صورت سوال تو ذهنم نیست.شایدم مربوط به هوش نبود!!!!Simulated Anealing سوالیه که می گید. من این تست رو نزدم. چون بین گزینه شک داشتم. می دونم که شک بین دو گزینه رو باید زد در کنکور اما سوالات اینقدر کم بودن که آدم جرأت نمی کرد
(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۱ ب.ظ)xtazi21 نوشته شده توسط: سلامعالیه. من فردا صبح می رم یه دفترچه از حوزهام بگیرم. اگر تونستم اسکن می کنم می ذارم همینجا.
بچهها تا جایی که اطلاع دارم سایت سنجش تکمیلی سوالها رو فردا میزاره تو سایتش واسه دانلود
از اونجا بگیریم و به حل تشریحیش بپردازیم، مرسی
(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۱ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: خوب f1 هم یه قسمتیش بیشتر از هزینه واقعی بود.f2 هم همین طور.به نظر من به تنهایی نمیتونستن جواب باشنبله درسته. اما هیورستیکها قابلیت تصحیح دارن. یعنی در هر گره ای اگر مقدار تابع هیورستیک خاصیت یکنوایی رو نقض کرد، می تونید از مقدار هیورستیک گره قبلی اش استفاده کنید. نهایتا با بسط گره های بیشتر، *A به سمت گره هدف همگرا می شه و نباید نگران مقادیر میانی بود. مقادیر غیرقابل قبول میانی فقط هزینه به عمل جستجو اعمال می کنن و باعث نادرست شدن پاسخ نمی شن. تا ببینیم که پاسخ سنجش چیه، چون معیار اونه. بحث هم که نمی شه باهاشون بکنی. هرچی بخوان به عنوان گزینه صحیح در نظر می گیرن.
(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۵ ب.ظ)sadegh_ke نوشته شده توسط: وای اینجوری که هر دوتاش مال من غلط میشه!!!!!!!!
الان تمام کتاب هامو جمع کردم گذاشتم انباری. (کلی اشک ریختم واسه این یه سالی که نشستم واسه کنکور خوندم). بازم ایشالا هرچی خدا بخواهد....
اصلا دیگه به این چیزا فکر نکنید به نظر من. اینقدر عامل شانس دخیله که به نظرم همین پاسخها همه شون مثل بازی تخته نرد حاوی عنصر شانس هستند.
ارسال: #۱۵

(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۳۳ ب.ظ)bijibuji نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۱ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: خوب f1 هم یه قسمتیش بیشتر از هزینه واقعی بود.f2 هم همین طور.به نظر من به تنهایی نمیتونستن جواب باشنبله درسته. اما هیورستیکها قابلیت تصحیح دارن. یعنی در هر گره ای اگر مقدار تابع هیورستیک خاصیت یکنوایی رو نقض کرد، می تونید از مقدار هیورستیک گره قبلی اش استفاده کنید. نهایتا با بسط گره های بیشتر، *A به سمت گره هدف همگرا می شه و نباید نگران مقادیر میانی بود. مقادیر غیرقابل قبول میانی فقط هزینه به عمل جستجو اعمال می کنن و باعث نادرست شدن پاسخ نمی شن. تا ببینیم که پاسخ سنجش چیه، چون معیار اونه. بحث هم که نمی شه باهاشون بکنی. هرچی بخوان به عنوان گزینه صحیح در نظر می گیرن.
[D
biji buji جان.
ممکنه شما یه منابعی بالاتر از سطح کنکور خونده باشید که گفته باشه هیوریستیکها قابلیت تصحیح دارند.
ولی در حال حاضر منبه هوش همون راسل است و ۲۰۰ بار تو کتابش گفته تابع بهینه هیچ گاه بیشتر از مقدار واقعی بر آورد نمی کنه.
بعدشم اگه فرض شما درست باشه هم f1 و هم f2 درست در میان.
ا
۰
ارسال: #۱۶

سوالات هوش مصنوعی
بله sal_dovomi من منظورتون رو متوجه می شم
مبنا، کتب مرجع مشهور هستند. خوب حرف شما درسته. اما به شیوه طرح این قضیه باید بیشتر دقت کنیم.
ما می گیم
- هیورستیکی قابل قبوله که که هیچ گاه بیشتر از مقدار واقعی برآورد نکنه فاصله تا هدف رو. این بهینگی رو ایجاد می کنه.
- ضمنا می گیم هیورستیکی بهتره که برآوردش دقیقتر باشه و خطا کمتر باشه. چرا؟ چون مرتبه اجرایی الگوریتم با خطای هیورستیک متناسبه (به شکل نمایی). این صرفا بحث زمان اجرا ست.
- مشکل اصلی *A، حجم مصرفی اش هست که خیلی زیاده. در همون کتاب راسل نوشته که در برخی موارد برای غلبه بر مشکل حافظه می تونیم از هیورستیکی استفاده کنیم که حتی کمی بیشتر از فاصله واقعی (*h) تخمین بزنه.
در این سوال تاکید بر زمان اجراست.
برای این کار می تونیم از هیورستیک f1 استفاده کنیم و در مواردی که خطا داره، هیورستیک رو با هیورستیک گره قبلی جایگزین کنیم (که این مطلب هم باز در کتاب راسل اومده).
حالا به هر حال باید ببینیم سنجش چی می گه. ضمن اینکه شما گفتین که با فرض من هردو تابع درست هستن که اینطور نیست.
طبق فرض من فقط جایی که نمودارها همگرا می شن ملاکه که در این صورت فقط f1 کوچکتر از *f است.
ای داد بیداد
من داشتم مخ طرفو می زدم که دفترچه مو بگیرم.
آخه چرا بش دادی؟ ای وای
می تونستی با کلید سنجش درصد های دقیق ات رو (و مستندت رو) به دست بیاری. حالا دیگه مجبوری به این سیستم پر از شبهه اعتماد کنی
مبنا، کتب مرجع مشهور هستند. خوب حرف شما درسته. اما به شیوه طرح این قضیه باید بیشتر دقت کنیم.
ما می گیم
- هیورستیکی قابل قبوله که که هیچ گاه بیشتر از مقدار واقعی برآورد نکنه فاصله تا هدف رو. این بهینگی رو ایجاد می کنه.
- ضمنا می گیم هیورستیکی بهتره که برآوردش دقیقتر باشه و خطا کمتر باشه. چرا؟ چون مرتبه اجرایی الگوریتم با خطای هیورستیک متناسبه (به شکل نمایی). این صرفا بحث زمان اجرا ست.
- مشکل اصلی *A، حجم مصرفی اش هست که خیلی زیاده. در همون کتاب راسل نوشته که در برخی موارد برای غلبه بر مشکل حافظه می تونیم از هیورستیکی استفاده کنیم که حتی کمی بیشتر از فاصله واقعی (*h) تخمین بزنه.
در این سوال تاکید بر زمان اجراست.
برای این کار می تونیم از هیورستیک f1 استفاده کنیم و در مواردی که خطا داره، هیورستیک رو با هیورستیک گره قبلی جایگزین کنیم (که این مطلب هم باز در کتاب راسل اومده).
حالا به هر حال باید ببینیم سنجش چی می گه. ضمن اینکه شما گفتین که با فرض من هردو تابع درست هستن که اینطور نیست.
طبق فرض من فقط جایی که نمودارها همگرا می شن ملاکه که در این صورت فقط f1 کوچکتر از *f است.
(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۴۴ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: مراقب من بدون اینکه دفترچمو بگیره گذاشت رفت چون شخصی سازی شده بود ترسیدم و دنبالش رفتم تا بهش تحویل بدم.
ای داد بیداد
من داشتم مخ طرفو می زدم که دفترچه مو بگیرم.
آخه چرا بش دادی؟ ای وای
می تونستی با کلید سنجش درصد های دقیق ات رو (و مستندت رو) به دست بیاری. حالا دیگه مجبوری به این سیستم پر از شبهه اعتماد کنی
۰
ارسال: #۱۷

سوالات هوش مصنوعی
اما توی سوالات پارسال هوش گزینه که نوشته بود عقب گرد به حقایق نیاز داره را نادرست گفته بودن پس عقبگرد به هدف نیاز داره اما به حقایق نه.
ارسال: #۱۸

۰
ارسال: #۱۹

سوالات هوش مصنوعی
سوال دولتی ۸۳- میخواهیم با استفاده ازروش جستجوی A* پاسخ بهینه مساله ای راببیابیم با فرض اینکه هریک از ۳ تابع ابتکاری h1,h2,h3 برای این منظور قابل استفاده باشد. کدامیک از توابع ترکیبی زیر نیز برای یافتن حل بهینه مساله قابل استفاده خواهد بود؟
جواب: گزینه ۲: h1+h2+h3)/3)
والسلام
جواب: گزینه ۲: h1+h2+h3)/3)
والسلام
۰
ارسال: #۲۰

سوالات هوش مصنوعی
تصویر سوالات آپلود شده برای مشاهده لینکها و دانلود تصاویر به لینک های زیر مراجعه کنید:
سوالات زبان:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سوالات ریاضی:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سوالات دروس مشترک:
سوالات زبان:
سوالات ریاضی:
سوالات دروس مشترک:
۰
ارسال: #۲۱

سوالات هوش مصنوعی
سلام
به نظر من فقط f1 میشه چون f2 بیشتر از f* تخمین زده پس اصلا بهینه نیست
به نظر من فقط f1 میشه چون f2 بیشتر از f* تخمین زده پس اصلا بهینه نیست
۰
۰
ارسال: #۲۳

هوش مصنوعی
حالا او ن سوال BC به حقایق نیاز نداشت درست یا اونیکه به هر دو نیاز دارد.کی میتونه جواب درست و قطعی رو بگه؟
۰
ارسال: #۲۴

هوش مصنوعی
پاسخ قطعی رو باید تا انتشار پاسخ اساتید دانشگاهها که احتمالا طراح هم بودن و یا انتشار کلید سنجش صبر کنید.
اما این اطلاعات رو می تونید داشته باشید در این زمینه:
FC: از حقایق استفاده می کنه و بدون اینکه پرسشی مطرح شده باشه، شروع به کاوش و کشف حقایق جدید می کنه.
BC: از هدف شروع می کنه و با استفاده از حقایق به ریشه یابی می پردازه. پس هم به هدف و هم به حقایق نیاز داره.
فراموش نکنید که ممکنه این مفهوم با مفهوم دیگری که کاملا مشابه هست اشتباه گرفته بشه و هدف طراح هم همین بوده:
در FC حرکت از حقایق رو به هدفه
در BC حرکت از هدف رو به حقایقه
در مورد سرعت هم سرعت BC بیشتره چون BC فقط با حقایق مرتبط سر و کار داره، درصورتیکه FC حقایق تکراری زیاد تولید می کنه و همینطور حقایق نامرتبط!! چون اصلا موضوع مشخصی نیست که FC بخواد حولش تمرکز کنه. FC هرچه که بتونه تولید می کنه.
اما این اطلاعات رو می تونید داشته باشید در این زمینه:
FC: از حقایق استفاده می کنه و بدون اینکه پرسشی مطرح شده باشه، شروع به کاوش و کشف حقایق جدید می کنه.
BC: از هدف شروع می کنه و با استفاده از حقایق به ریشه یابی می پردازه. پس هم به هدف و هم به حقایق نیاز داره.
فراموش نکنید که ممکنه این مفهوم با مفهوم دیگری که کاملا مشابه هست اشتباه گرفته بشه و هدف طراح هم همین بوده:
در FC حرکت از حقایق رو به هدفه
در BC حرکت از هدف رو به حقایقه
در مورد سرعت هم سرعت BC بیشتره چون BC فقط با حقایق مرتبط سر و کار داره، درصورتیکه FC حقایق تکراری زیاد تولید می کنه و همینطور حقایق نامرتبط!! چون اصلا موضوع مشخصی نیست که FC بخواد حولش تمرکز کنه. FC هرچه که بتونه تولید می کنه.
۰
ارسال: #۲۵

هوش مصنوعی
من اون سوال رو به حقایق نیاز ندارد رو زدم ولی شکم اینجاست که سال پیش تو یه گزینه که گفته بود "BC از هدف به سمت حقایق میرورد "رو اشتباه زده بود وتو جواب گفته بود که BC از هدف به سمت حقایق نمی رود .!!!
۰
ارسال: #۲۶

هوش مصنوعی
فکر می کنم شما دارید زیادی پیچیده اش می کنید. قضیه زیادی واضحه آقای mmpf
بهر حال باز هم می شه تا پاسخ سنجش صبر کرد که فکر کنم ۷ام باشه ینی همین شنبه
بهر حال باز هم می شه تا پاسخ سنجش صبر کرد که فکر کنم ۷ام باشه ینی همین شنبه
۰
ارسال: #۲۷

RE: هوش مصنوعی
سوال ژنتیک به نظرم:
"یک از مراحل ژنتیک انتخاب بازماندگان است"
باشد.
چنین مرحلهای در الگوریتم ژنتیک وجود ندارد.
یکی از شرایط خاتمه الگوریتم می تواند رسیدن به تعداد مشخصی از نسل باشد!
منبع:
سوال BC و FC به نظرم:
"BC هم به هدف نیاز دارد و هم به حقایق"
BC فقط به هدف نیاز دارد. از هدف به سمت عقب پیش میرود.
منبع:
"یک از مراحل ژنتیک انتخاب بازماندگان است"
باشد.
چنین مرحلهای در الگوریتم ژنتیک وجود ندارد.
یکی از شرایط خاتمه الگوریتم می تواند رسیدن به تعداد مشخصی از نسل باشد!
منبع:
سوال BC و FC به نظرم:
"BC هم به هدف نیاز دارد و هم به حقایق"
BC فقط به هدف نیاز دارد. از هدف به سمت عقب پیش میرود.
If, on the other hand, few or no facts are known and the goal is to find if one of many possible conclusions is true, use backward-chaining.
منبع:
۰
ارسال: #۲۸

هوش مصنوعی
سازمان سنجش به نظرم ۷۴، ۷۵ و ۷۶ و اشتباه زده!
۷۴ که تابلویه!
۷۶ام بالا توضیح دادم که چرا اشتباه!
۷۵ام مطمئن نیستم ولی وقتی دما بالا باشه یعنی احتمال انتخاب پایین و در نتیجه احتمال محلی رفتار کردن الگوریتم پایین میاد و جواب درست به نظرم "عمومی و ممکن است محلی".
حالا کجاست فرم اعتراض که سازمان سنجش گفته از اون طریق اعتراض کنید!
۷۴ که تابلویه!
۷۶ام بالا توضیح دادم که چرا اشتباه!
۷۵ام مطمئن نیستم ولی وقتی دما بالا باشه یعنی احتمال انتخاب پایین و در نتیجه احتمال محلی رفتار کردن الگوریتم پایین میاد و جواب درست به نظرم "عمومی و ممکن است محلی".
حالا کجاست فرم اعتراض که سازمان سنجش گفته از اون طریق اعتراض کنید!
۰
۰
۰
ارسال: #۳۱

ای ول، تبریک bijibuji. مبارکه رتبه ۱/
عجب درصدایی زدی...
آفرین مخ
فقط این هوشو چطوری ۵ تا درست زدی؟ یعنی ۷۴ که از همه سادهتر بود و سنجش غلط حل کرده رو نزدی اون ۵ تای دیگه رو همه درست زدی!
واقعا کارت درسته!
بازم تبریک! بدون شک با این درصدها رتبه اولی....
موفق باشی
سوال ۷۴ فکر کنم هر کسی زده درست زده ولی سنجش اشتباه زده!
همون قسمت c سوال اول فصل هشتم کتاب راسل!
اینم حلاش:
عجب درصدایی زدی...
آفرین مخ
فقط این هوشو چطوری ۵ تا درست زدی؟ یعنی ۷۴ که از همه سادهتر بود و سنجش غلط حل کرده رو نزدی اون ۵ تای دیگه رو همه درست زدی!
واقعا کارت درسته!
بازم تبریک! بدون شک با این درصدها رتبه اولی....
موفق باشی
سوال ۷۴ فکر کنم هر کسی زده درست زده ولی سنجش اشتباه زده!
همون قسمت c سوال اول فصل هشتم کتاب راسل!
اینم حلاش:
۰
ارسال: #۳۲

هوش مصنوعی
ممنونم Polarisia جان
اما من رتبهام اصلا خوب نمی شه چون معماری رو سفید دادم.
سوال ۷۴ رو هم من گزینه طولانی( در شکل گزینه ۳ )زدم، ولی سنجش یه پاسخ دیگه اعلام کرده و مهم هم انگار پاسخ سنجشه و نه پاسخ درست من و شما
چیزی که من به ظاهر نادرست زدم سوال آخر هوشه که من زدم f1 درصورتیکه گزینه اعلام شده میانگین f1 و f2 هست و من شک ندارم که این اشتباهه.
به هر حال باید تابع پاسخ های سازمان باشیم و از اعتراض هم به جایی نمی رسیم
اما من رتبهام اصلا خوب نمی شه چون معماری رو سفید دادم.
سوال ۷۴ رو هم من گزینه طولانی( در شکل گزینه ۳ )زدم، ولی سنجش یه پاسخ دیگه اعلام کرده و مهم هم انگار پاسخ سنجشه و نه پاسخ درست من و شما
چیزی که من به ظاهر نادرست زدم سوال آخر هوشه که من زدم f1 درصورتیکه گزینه اعلام شده میانگین f1 و f2 هست و من شک ندارم که این اشتباهه.
به هر حال باید تابع پاسخ های سازمان باشیم و از اعتراض هم به جایی نمی رسیم
۰
ارسال: #۳۳

سوال ۷۳ و ۷۴ صددرصد کلیدش غلطه
بچهها یه کاری بکنید,می دونید به همین دو تا تست حق چند نفر نا حق میشه؟؟؟!!!
من سوال ۷۴ رو بنا به حل تمرین خود راسل و با اطمینان ۱۰۰ درصد زدم و حالا سوال به این واضحی غلط اعلام میشه!!!
چه کاری از دستمون بر میاد؟؟
من سوال ۷۴ رو بنا به حل تمرین خود راسل و با اطمینان ۱۰۰ درصد زدم و حالا سوال به این واضحی غلط اعلام میشه!!!
ارسال: #۳۴

(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۳ ب.ظ)leilast نوشته شده توسط: سوال ۷۳ و ۷۴ صددرصد کلیدش غلطه
۷۴ رو موافقم که غلطه اما ۷۳ اگه وضعیتی رو در نظر بگیرید که big درست باشه و dumb غلط باشه در این وضعیت عبارت غلط میشه. جدول هر کدوم رو به دست بیارید تنها گزینه ای که همیشه درسته همون گزینه ای که سنجش اعلام کرده
۰
ارسال: #۳۵

سوال ۷۳ کلید اعلام شده درسته ولی گزینه ۴ هم درسته
تالی و مقدم در دو طرف عبارت شرطی هم ارز و معادل هم هستند
ارزش دو عبارت معادل همیشه مثل همه
پس دو طرف عبارت شرطی ارزش برابر و در نتیجه معتبر هست
درست نمی گم؟
درست نمی گم؟
ارسال: #۳۶

(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۰۳ ب.ظ)leilast نوشته شده توسط: سوال ۷۳ کلید اعلام شده درسته ولی گزینه ۴ هم درسته
درست نمی گم؟
متاسفانه نه، درست نمی گید.
این گزینه ۴ اون سواله که شما معتقدید درسته:
[tex]\left ( smoke\Rightarrow fire \right )\Rightarrow \left ( \sim smoke\Rightarrow \sim fire \right )[/tex]
و این هم اون چیزیه که منظور شماست احتمالا:
[tex]\left ( smoke\Rightarrow fire \right )\Rightarrow \left ( \sim fire\Rightarrow \sim smoke \right )[/tex]
اگر این رو به جای گزینه ۴ می داد، حق با شما بود.
۰
ارسال: #۳۷

هوش مصنوعی
سوال ۷۴ کنکور IT سال ۹۰، ممکنه یهنفر توضیح بده که چجوری گزینه۲ جواب شد؟ طبق کد D.
????
س ۷۴ رو من میگم گزینه ۳ جواب است. درسته؟؟؟طبق کد D
????
س ۷۴ رو من میگم گزینه ۳ جواب است. درسته؟؟؟طبق کد D
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close