(۲۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ)a.mohammadinejad نوشته شده توسط: (23 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ)mahdiii نوشته شده توسط: (23 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ)a.mohammadinejad نوشته شده توسط: در مورد سوال ۱۰
طبق کتاب clrs گزینه صحیح وجود نداره (۱۰۰% اطمینان دارم)
اگه در فرض سوال بجای اینکه بگه "..اعداد رو ازچپ به راست در هیپ خالی درج میکنیم .." میگفت ".. این اعداد در آرایه را تبدیل به هیپ می کنیم.." در اینصورب ۲ جابجایی برای heapify و ۷ جابجایی برای remove که جواب عدد ۹، یعنی گزینه ۳ میشه
اما با این طرح سوال، ۴ جابجایی برای heapify و ۳ جابجایی برای remove که جواب عدد ۷ میشه که در گزینه ها وجود ندارد
البته من خودم گزینه ۲ زدم( با توجه به اینکه میشه الگوریتم remove رو طوری نوشت که در عمل حذف هر عنصری که بزرگتر از پدر خودش هست جایگزین اون بشه و جابجاییدو عدد نداریم و فقط در انتها یک جابجایی داشته باشیم پس در مرحله remove کلا ۲ جابجایی داریم پس ۴ بعلاوه ۲ می شه ۶ که هکون گزینه ۲ میشه)
این سوال کاندیدای حذف شدن داره!! هرجا نیاز باشه حرفم رو اثبات می کنم اما نمیدونم چجوری و کجا باید اعتراضم رو عنوان کنم!!
شما تعداد جابجایی های مورد نیاز برای قرار گرفتن آخرین برگ در ریشه رو درنظر نگرفتین.
برای مرتب کردن، آخرین برگ جای ریشه رو می گیره و عمل heapify انجام میشه و همین طور تا آخر.
بازم میگم این سوال اشتباه طرح شده!
همونطور که گفتم اگه جابجایی با ریشه رو درنظر بگیریم( البته سوال اینو نخواسته چون نوشته با ۵ بارحذف کردن اونا رو مرتب خارج میکنیم! ولی باید میگفت با روش هیپ مرتب میکنیم که اونوقت جابجایی با ریشه رو درنظر میگرفتیم) ۷ بار جابجایی داریم که اگه با ۴ جمع کنیم میشه ۱۱ و اگه با ۲ جمع کنیم میشه ۹
سوال فرضیات اشتباه داره و مبهمه
کلا سوالات افتضاح بود. منم قبول دارم. کلا طراحا دوست دارن سوالات مبهم بدن. سوال یک نگفته عمق از صفره یا یک. چندتا سوال دیگه هم نگفته میشه از هش استفاده کرد یانه. یه سوال دیگه نگفته میانگین مرتبه زمانی یا بدترین حالت منظورشه. ما باید علم غیب داشته باشیم تا اینا رو بفهمیم؟ بعد با اینجور سوال درآوردن انتظار دارن اساتید رتبه یکو به ۲۰ ترجیح بدن. چون فقط رتبش خوب شده !!!!!!!!!(آخه این کنکور واقعا سطح علمی افرادو می سنجه؟؟؟؟)
خدا خیرش بده حداقل گفته از چپ به راست
سال بعد همینو هم نمی گه باید از هر دو طرف حل کنی ببینی کدومش تو گزینه هاست. شاید دوتاشم بود اونوقت ...
جایی هم میشه اعتراض کنیم؟ هنوز کلیدام که نیومده. کنکور دکترا مزخرف ترین کنکوره. هیچ حساب و کتابی نداره