من که پایم اساسی ولی اگه انقدر سریع جوابا بیاد نمی تونیم اعتراض کنیم اصلا کلیدا کی میاد. الآن سه ساله داره کنکور برگزار میشه باید کلیدارو مثل ارشد بدن. غلط داشتش
جالبه برای بچه های ارشد اجازه اعتراض میدن و به اونا ارزش قائل میشن که اعتراض کنن و بعضا هم مورد قبول واقع میشه با احتمال کم اما دانشجویان دکترا هیچی
من دفترچه رو ندارم. کسی داره می تونه آپ کنه لطفا
حالا بدون دفترچه هم میشه بحث کنیم.
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ق.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: سلام بچه ها، کسی دفترچه رو جایی پیدا نکرده؟ - من تمام سئوالات پترن رو میتونم جواب بدم! ولی دفترچه رو میخوام...!
پ.ن: راسته که میگن ۱۰ فروردین نتایج رو میزنن؟! من شنیده بودم نیمه ی دومه! نه یه وقت اینا تعطیلات عیدمون رو زهر کنن!
شما که خوب دادین دیگه نگران چی هستین که می گین تعطیلات زهرتون میشه!!
ولی واقعا بی انصافیه برای دانشجویان دانشگاههایی غیر از دانشگاه شریف. مگه چه فرقی میان یک دانشجوی شهرستانی با بقیه دانشجوها هست که دکتر ربیعی ۳ ۴ تا سوالو از امتحان میان ترمش داده. یعنی در این حد افتضاح. فقط کافی بود شما این درس شناسایی رو با ایشون برمی داشتی که حتما همه برمی دارن چون جزو درس اصلیه و بعدش امتحانو می دادی و سوالارو با دوستات چک می کردی. اونوقت تو کنکور باید سوال امتحان میان ترم دانشگاه شریف بیاد؟!! واقعا برام جالبه. ظلم از این واضح تر.
سوالا یکی همون ماتریس کواریانسو برای داده های دوبعدی داده بود با برچسبش که میشد اگه d=0 و...
و چندتا سوال دیگه که تو موارد چندگزینه ای به عینه تو امتحان میان ترم بود.