(۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: [quote='somaye_tex' pid='169250' dateline='1362958068']
از دکتر دهقان (استاد ساختمان داده و رئیس گروه نرم افزار پلی تکنیک)که خودشون عضو کمیته های تخصصی و البته طراح سؤال (که
خدا خیرتون بده..واقعا دادن یک ذره امید به ما حتی اگه نتیجه ای هم نداشته باشه حال الآنمون رو بهتر می کنه..خدا کنه همین طور باشه
دوستان عزیز
من به تک تک شما قول میدم که تا جایی که امکان داره واسه اصلاح تلاش کنم
بنده به همراه چندی از اساتید و دانشجویان گزارشی در مورد سوالات غلط و دلیل منطقی و علمی آماده کردیم
از طریق یکی از اقوامم توی سیما تونستم واسه ۱۸ فرودین از آقای حسینی بای وقت ملاقات بگیریم تا این موضوع قبل از اعلام نتایج رسانه ای بشه
در مورد کمیته تجدید نظر هم صحبت دوستمون کاملا صحیحه و این کمیته وجود داره که شامل چندی از اساتید بازنشسته (با درجه ی حداقل استاد یاری) که طراح نبودن تشکیل شده.
سوالاتی که داره آماده میشه از قراره زیره:
۳۱
۳۵
۳۷
۴۷
۸۴
۹۱
۷۲
و چنتا سوال دیگه که هنوز به نتیجه ی قطعی در مورد غلط بودنش نرسیدیم.
جواب این حقیر به فرمایشات برخی از دوستانی که فرمودن اعتراض بی نتیجس:
پارسال که سوالات مشترک این همه استاندارد بود یک سوال ساختمان و یک سوال نرم خذف شد و یک سوال طراحی گزینه عوض شد و تغییراتی شدید در سیتم عامل و هوش.
پس دوستانی که از چیزی خبر ندارن خواهش میکنم دیگران رو دلسرد نکنن.
همچنین برخی از دوستان فرمودن که کلید نهایی به هیچ عنوان فاش نمیشه .باید بگم بد نیست یه نگاه به همین سایت مانشت بکنن که یکی از بچه ها کلید نهایی کامپیوتر رو رو سایت گذاشت.
پس خواهش میکنم ، خواهش میکنم در مورد چیزی که خبر ندارید فرمایش نداشته باشید
حق نگهدار.
منتظر خبرهای خوش از رسانه باشید.
در ضمن دست از اعتراض بر ندارید
چرا که یه دست صدا نداره
پس : همراه شو رفیق...