(۲۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ)mortez28 نوشته شده توسط: (23 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ق.ظ)saho نوشته شده توسط: (23 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ق.ظ)mortez28 نوشته شده توسط: (23 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: (22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: [quote='somaye_tex' pid='169250' dateline='1362958068']
از دکتر دهقان (استاد ساختمان داده و رئیس گروه نرم افزار پلی تکنیک)که خودشون عضو کمیته های تخصصی و البته طراح سؤال (که
خدا خیرتون بده..واقعا دادن یک ذره امید به ما حتی اگه نتیجه ای هم نداشته باشه حال الآنمون رو بهتر می کنه..خدا کنه همین طور باشه
دوستان عزیز
من به تک تک شما قول میدم که تا جایی که امکان داره واسه اصلاح تلاش کنم
بنده به همراه چندی از اساتید و دانشجویان گزارشی در مورد سوالات غلط و دلیل منطقی و علمی آماده کردیم
از طریق یکی از اقوامم توی سیما تونستم واسه ۱۸ فرودین از آقای حسینی بای وقت ملاقات بگیریم تا این موضوع قبل از اعلام نتایج رسانه ای بشه
در مورد کمیته تجدید نظر هم صحبت دوستمون کاملا صحیحه و این کمیته وجود داره که شامل چندی از اساتید بازنشسته (با درجه ی حداقل استاد یاری) که طراح نبودن تشکیل شده.
سوالاتی که داره آماده میشه از قراره زیره:
۳۱
۳۵
۳۷
۴۷
۸۴
۹۱
۷۲
و چنتا سوال دیگه که هنوز به نتیجه ی قطعی در مورد غلط بودنش نرسیدیم.
جواب این حقیر به فرمایشات برخی از دوستانی که فرمودن اعتراض بی نتیجس:
پارسال که سوالات مشترک این همه استاندارد بود یک سوال ساختمان و یک سوال نرم خذف شد و یک سوال طراحی گزینه عوض شد و تغییراتی شدید در سیتم عامل و هوش.
پس دوستانی که از چیزی خبر ندارن خواهش میکنم دیگران رو دلسرد نکنن.
همچنین برخی از دوستان فرمودن که کلید نهایی به هیچ عنوان فاش نمیشه .باید بگم بد نیست یه نگاه به همین سایت مانشت بکنن که یکی از بچه ها کلید نهایی کامپیوتر رو رو سایت گذاشت.
پس خواهش میکنم ، خواهش میکنم در مورد چیزی که خبر ندارید فرمایش نداشته باشید
حق نگهدار.
منتظر خبرهای خوش از رسانه باشید.
در ضمن دست از اعتراض بر ندارید
چرا که یه دست صدا نداره
پس : همراه شو رفیق...
سلام ببخشید این شماره سوالارو ازکجا درآوردی؟؟؟به نظر شما سوال ۷۰ و ۷۱ سیستم عامل درسته اونوقت سوال ۷۲ غلطه ؟؟؟؟
هر چی خودت غلط زدی رو داری بررسی می کنی؟بابا ایول به مرامت!!!!
والایه سیستم که اصلا ۷۰ نداشت.
نکنه شما نرم افزارین؟
آخ شرمنده فک کردم اینا برای نرم افزاره،خب داداش اگه میتونی سوالات نرم افزار رو هم به اون اساتید بگو
دیشب خواب دیدم رتبم شد ۵۰۰! تو خواب داشتم خودمو میخوردم که آخه چرا!!! امیدم به رتبه بهتری بود و هست
بعد که صبح اول وقت پاشدم،اولین کاری که کردم این بود که یه سر به مانشت زدم و پست اون دوستمونو دیدم،برا همین داغ کردم و ناراحت شدم ایشالا که هر چی خیره اتفاق بیفته،یاعلی
اولا ، من داداش تو نیستم
دوما ، شما هر وقت از خواب پا میشی بی منطق میشی یا هر وقت ناراحت میشی خواب میبینی یا هر وقت بی منطق میشی از خواب پا میشی؟
سوما ، این دفعه وقتی داغ کردی به جای بی احترامی به دیگران برو دوش آب خنک
چارما ، علی یارت
(۲۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: دوستان عزیز
من به تک تک شما قول میدم که تا جایی که امکان داره واسه اصلاح تلاش کنم
بنده به همراه چندی از اساتید و دانشجویان گزارشی در مورد سوالات غلط و دلیل منطقی و علمی آماده کردیم
از طریق یکی از اقوامم توی سیما تونستم واسه ۱۸ فرودین از آقای حسینی بای وقت ملاقات بگیریم تا این موضوع قبل از اعلام نتایج رسانه ای بشه
در مورد کمیته تجدید نظر هم صحبت دوستمون کاملا صحیحه و این کمیته وجود داره که شامل چندی از اساتید بازنشسته (با درجه ی حداقل استاد یاری) که طراح نبودن تشکیل شده.
سوالاتی که داره آماده میشه از قراره زیره:
۳۱
۳۵
۳۷
۴۷
۸۴
۹۱
۷۲
و چنتا سوال دیگه که هنوز به نتیجه ی قطعی در مورد غلط بودنش نرسیدیم.
جواب این حقیر به فرمایشات برخی از دوستانی که فرمودن اعتراض بی نتیجس:
دوست عزیز..اولا واقعا ممنون که پیگیری کردید ۱۰۰ در دنیا ۱۰۰۰ در آخرت ان شالله پاداش بگیرید.حتی اگه خدای نکرده به نتیجه هم نرسیم این حرکت شما قابل ستایشه.
فقط علاوه بر این سوالاتی که نوشتین یادمه دوستان همچنین خودم سر سوالات دیگه هم مشکل داشتیم..مثلا سوالات
۴۲
۴۳
۴۵
۴۸
۷۶
تورو خدا اگه دستتون به اساتید یا آدمهای باسواد میرسهع واسه این سوالات هم سند پیدا شه تا اطلاع رسانی شه.
امسال کنکور آی تی واقعا افتضاح بود, انگار پاسخ نامه رو با ۱۰و۲۰و۳۰و۴۰ پر کردن
از بس هرشب خواب کنکور دیدیم خسته شدیم..ای خداااااااااااااااااااااا
ممنون دوست عزیز
و اما در مورد سوالاتی که شما فرمودین
من خودمم سوال ۴۲ و ۴۳ و ۴۸ رو اشتباه زدم
ولی این سه سوال کاملا گزینه های سنجش درسته و واسه هر کدوم از سوالا دلیل وجود داره.
مثلا واسه سوال ۴۳ یه مقاله هست که خیلی هم معتبره و داخلش دقیقا ذکر شده از چند بار (دقت کنید نگفته لزوما n بار) bfs مشیه اینکارو کرد ویکی از دوستان هم توی یکی از تاپیک ها (فکر کنم تاپیک بررسی غلط ها ...) گذاشته.
در مورد سوال ۴۸ هم که خیلی بحث شد و واسه گزینه های ۱ و ۲ و ۴ به راحتی مثال نقض هست ولی واسه گزینه ۳ کسی مثال نقضی نداشت .در هر صورت با برهان خلف یکی از اساتید اثبات کرده گزینه سنجش صحیحه
سوال ۴۵ هم اگه واژه ی متوالی نبود میشد گزینه یک یعنی n2 پویا
ولی چون گفته متوالی میشه n
سوال ۷۶ هم که گزینه سنجش که درسته
ولی انگار گزینه ۳ هم میتونه درست باشه که من هنوز کسی جواب علمی واسم نفرستاده که به گزارشم اضافه کنم و خودمم هیچ دلیلی واسه گزینه ۳ ندارم که بخوام علمی و با منطق بنویسم
سوال ۳۷ به راحتی اثبات میشه گزینه ۲ صحیحه
سوال ۴۷ گزینه ۴ صحیحه
سوال ۸۴ و ۹۱ اشتباه تایپی داره
سوال ۹۳ دو گزینه معادله و گزینه ی سنجش غلطه و میشه ۳
سوال ۳۱ جواب صحیح وجود نداره
س.ال ۳۵ هم همین طور
سوال ۵۴ هم گزینه ۴ هم صحیحه جون نمودار ارتباط که در گزینه ۴ اومده هیچ ربطی به نمودار colabration نداره
سوال ۵۵ هم نوع polling مشخص نشده و سوال ابهام داره
سوال ۵۸ هم اطلاعات مساله ناقصه
سوال ۷۳ گزینه ۲ جواب صحیحه
سوال ۸۸ واژه ی تعلیق میشه میان مدت ولی واژه ی فعال سازی میشه کوتاه مدت