(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: (04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: (04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: (04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: دوستان درباره پست ۱۸۳ هم نظر بدین .
به نظر من هم کلید سنجش غلطه
کاملا صحیحه گزینه سنجش
البته ببخشین این و میگم اما اقای hesamvaziri هر سوالی که به نفع خودشون و درست زدن وسنجشم اتفا قا درست زده ازنظر ایشون جواب سنجش کاملا درست است.ودر غیر این صورت میگن کلید باید اصلا ح بشه.البته عذر میخواهم
من خیلی فکر کردم رو این سوال اما با bfs اصلا بدست نم اید یک دوستمونم یک حل داده که چون فاصله ها را براساس یک راس دادند که اگه گراف همبند نباشه غلطه و باید n بار bfs بزنیم ،چون اگه ناهمبند باشه حتما بعضی فاصله ها بی نهایت میشه،که باید راس شروعمون و به تعداد اجزای همبندی تغییر بدیم.
اگر بخوایم سوال رو به ازای برخی حالات خاص کلا ببیریم زیر سوال اونوقت سوالات ۳۱ ۳۵ ۳۷ ۴۳ ۴۵ ۴۷ ۴۸ ۵۰ ۵۴ ۵۵ از مشترک باید حذف بشن
توی تعریف bfs اشاره شده که میتونه دوری با طول زوج رو به دست بیاره.گفتم که یکی از دوستان توی تاپیک مربوط به گسسته مطلب زبان اصلیش و ترجمش رو گذاشته
حالا اگه شما بخواید بگید گاهی اوقات اگه گراف ناهمبند باشه باید چند بار (نه لزوما n بار) bfs رو انجام بدیم درست ولی اصل قضیه دچار مشکل نخواهد شد.
البته بنده به کنایه های شما هم احترام میذارم و صحبت شما رو پوچ نمیخونم
به هر حال هر کسی نظری داره
البته بنده ۳۷ رو زدم ۴ ولی معتقدم سنجش اشتباه کرده و منم اشتباه کردم و حتی توی تاپیک مربوط به ساختمان اثبات کردم ۴ غلطه با اینکه خودم زدم ۴
بنابرین اصلا نمیخوام در رابطه با سوال ۴۳ به زور گزینه ی خودم رو اثبات کنم
من فقط استدلال خودم رو گفتم
اگه اشتباهه معذرت میخوام