(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ق.ظ)۲۹۹۵ نوشته شده توسط: (23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)sara1987 نوشته شده توسط: ارزش مدرک علوم تحقیقات قابل مقایسه با قزوین و مشهد نیست! و از طرفی واسه دکترا دانشجو های علوم تحقیقات سهمیه دارن و واسه ادامه تحصیل کارشون خیلی راحت هست و علوم تحقیقات تنها دانشگاهی هست که از دانشجو های خودش جذب میکنه.
شما شک نکنید بزنید علوم تحقیقات قبولید
من پرسیدم پارسال کسایی که زده بودن هوش علوم تحقیقات تا ۱۸۰ نفر تو تکمیل قبول شدن
میشه کارنامتون رو اینجا بزارید؟ ممنون منم سال دیگه میخوام بزنم علوم تحقیقات
بفرمایید اینم کارنامه
حقیقتا خودم دوست دارم اساتید خوبی داشته باشم تا چیز دیگه ولی این هم باید در نظر بگیریم که تو مقطع ارشد نقش دانشجو بیشتر از همه هست چون باید پژوهش تحقیق انجام بده ولی دانشگاهی مثل قزوین که فقط ۲۱ استاد دکترا داره خیلی کمک میتونه کنه
فکر نکنم که دانشجویان علوم تحقیقات برای دکترا سهمیه رسمی داشته باشن شاید بخاطر این باشه هنگام مصاحبه که اساتید علوم تحقیقات انجام میدن دانشجویان خودشون راحتتر پذیرش کنن
دوست عزیز ممنون اما کجا هوش قزوین ۲۱ استاد دکتری داره؟!!! خواهش میکنم اطلاعات غلط در انجمن نزارید اکثر استاد های هوش قزوین مربی و بورسیه هستند بجز چند نفر در حالی که استاد های هوش علوم تحقیقات تهران ۹۰% اشون دکتری هستند و به همین دلیل هست که دکتری هوش آزاد فقط تو علوم تحقیقات تهران ارایه میشه نه قزوین!
بعد اینم در نظر بگیرید رییس گروه هوش علوم تحقیقات دکتر تشنه لب هستن در حالی که ریس گروه هوش قزوین دکتر میبدی هستند که اصلاً قابل قیاس با هم نیستند، در مورد دکتر تشنه لب یه کم تحقیق کنید دانشجو ها خودشون رو میکشن با ایشون پایان نامه بگیرن پایان نامه ای که اسم ایشون روش باشه در داخل و خارج اعتبار داره
در ضمن من دو تا از دوستام علوم تحقیقات تهران هستند و بهم گفتن که واسه دکتری اگه علوم تحقیقات نبوده باشی شانست به شدت کم میشه سر همین مورد یکیشون دو سال پشت کنکور موند چون فقط میخواست بره علوم تحقیقات تهران
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ)hamid_c نوشته شده توسط: این جریان دکتری و یکم بیشتر باز کنین ببینیم اینده کدوم دانشگاه ازاد بهتره قزوین یا علوم
بالا توضیح دادم
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۳ ب.ظ)mehdi hoseini نوشته شده توسط: سلام دوستان.من رتبه ۹۷ هوش علوم تحقیقات شدم.نمرم ۶۶۰۹ شد ونمره آخرین نفر ۷۵۲۱ شد.احتمال قبولی تو همون علم تحقیقات هست؟قزوین چطور؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده.
دوست عزیز با تراز چیزی معلوم نمیشه کارنامتون رو بزارید تا بشه راهنمایی کرد