زمان کنونی: ۰۲ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۱۴ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

کنکور آزمایشی اینترنتی ماهان چطور بود؟

نظرسنجی: سطح آزمون آزمایشی اینترنت ماهان چطور بود؟
این نظرسنجی بسته شده است.
  • ۰%
    سخت بود و سوال تکراری داشت ۰%
۰ ۰%
  • ۰%
    سخت بود و سوال تکراری نداشت ۰%
۰ ۰%
  • ۱۰۰/۰۰%
    متوسط بود و سوال تکراری داشت ۱۰۰/۰۰%
۱۰ ۱۰۰/۰۰%
  • ۰%
    متوسط بود و سوال تکراری نداشت ۰%
۰ ۰%
در کل ۱۰ رأی ۱۰۰%
*شما به این گزینه‌ی رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

ارسال:
۲۱ بهمن ۱۳۸۹, ۰۶:۴۹ ب.ظ
کنکور آزمایشی ماهان چطور بود بچه ها؟

رتبه ١ کنکور دکتری ١۴٠٣ مهندسی فناوری اطلاعات با تراز ٨۵٠٠
قله بعدی: دانشگاه تهران Cool

با فاصله، قدرتمندترین افزونه برای افزایش سرعت وبسایت‌های وردپرسی در مراحل نهایی توسعه و آزمون هست و در سال ۱۴۰۳ به شکل رایگان عرضه خواهد شد
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال:
۲۱ بهمن ۱۳۸۹, ۰۶:۵۶ ب.ظ
کاری با مجازی بودن آزمون ندارم ولی کلا شبیه یک آزمون نبود‌، سوالات بهم ریخته‌، مشکل ورود به بخش آزمون

.... Loading
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: پشتکار
ارسال:
۲۱ بهمن ۱۳۸۹, ۰۷:۰۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۰۹ ب.ظ، توسط bijibuji.)
دقیقا
من آی تی اش رو دادم
سوالات زبان اش رو سر در نیاوردم با چه ترتیبی باید جواب بدم
انگار سی تا سوال رو پاشیده بودن توی صفحه
ضمن اینکه وقتی پاسخ‌ها رو نهایی می کردی، وقتی بر می گشتی پاسخ هات پاک شده بودن
من همه اش شک داشتم که سیو شدن یا نه و ده‌ها بار هی پاسخ دادم یه سوال رو
خیلی از سوالاتش تکراری بود. این نقطه ضعف همه آزمون های موسسه ای یه انگار
غلط تایپی هم در یک سوال شبکه و یک سوال هوش داشت. بقیه رو دقیق یادم نیست

با فاصله، قدرتمندترین افزونه برای افزایش سرعت وبسایت‌های وردپرسی در مراحل نهایی توسعه و آزمون هست و در سال ۱۴۰۳ به شکل رایگان عرضه خواهد شد
۰
۰
ارسال:
۲۱ بهمن ۱۳۸۹, ۰۷:۳۱ ب.ظ
به نظر من آزمون خوبی نبود
۹۰ درصد سوالا تکراری بود
جای درسا با هم عوض شده بود
کلا از ۱۰۰ بهش میدم ۱۰

گر مرد رهی میان خون باید رفت *** از پای فتاده سر نگون باید رفت
تو پای در ره نه و هیچ مپرس*** خود راه بگویدت که چون باید رفت
۰
۰
ارسال:
۲۱ بهمن ۱۳۸۹, ۰۷:۳۵ ب.ظ
یه گزینه دیگه باید اضافه بشه:

بد بود و سوالات تکراری داشت

.... Loading
۰
۰
ارسال:
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۱۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ق.ظ، توسط Maryam-X.)
از نظر من که کاملا با اون چیزی که پیش بینی کرده بودم یکی بود.

اولا:اصلا انتظار نداشتم و نداشته باشید که آزمون رایگان در سطح آزمون های پولی باشه.نه در ماهان،نه در پارسه و نه در هیچ موسسه‌ی دیگه(هر چی پول بدی آش می خوری!)

دوما ماهان تو سایتش نوشته بود آزمون مجازی یعنی یک وسیله ای برای آزمودن خودتون اونهم بوسیله‌ی محیط مجازی. نه کنکور مجازی !.اصلا نگفته بود که این یک کنکور است.
قبل از آزمون هم گفته بود این آزمون فقط یک خود آزمایی است!! نه یک موسسه آزمایی
هیچ جا ادعا نکرده بود که این آزمون برادر دوقلوی کنکور امسال خواهد بود.

سوما:در مورد همون کنکورهای پولی هم ماهان ۳ نوع نگرش مختلف نسبت به سوال‌ها رو قبل از امتحان‌ها بیان کرده بود.مثلا برای یک امتحانی می گفت این آزمون ماهیتا آموزشی است...یا سنجشی است ..یا شبیه سازی کنکور است.
در مورد آزمون های آزمایشی ما نمی تونستیم بگیم چرا سوالا شبیه کتاب اند.برای اینکه هدف همین بود که خودمون بفهمیم این قسمت از کتاب رو که خوندیم واقعا فهمیدیم و کامل خوندیم یانه؟
بعد آزمون های سنجشی یک ذره مفهومی‌تر می شد و تو آزمون های آخر که دیگه باید با دقت فکر می کردی .
از نظر من این امتحان یک خود آزمایی آزمایشی بود نه یک کنکور شبیه سازی.

زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
۰
۰
ارسال:
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۳۱ ق.ظ
RE: کنکور آزمایشی اینترنتی ماهان چطور بود؟
انتظار بالایی از آزمون امروز نداشتم ولی حداقل این انتظار میرفت نحوه برگزاریش کمی منظم‌تر از این باشه . من کم کم داشتم از پیدا کردن سوالات سیستم عامل ناامید میشدم که جای دیگری یافتمشون .
هر چی پول بدی آش می خوری! ... که ما پولی ندادیم و در نتیجه آشی هم گیرمون نیومد .Smile

.... Loading
۰
۰
ارسال:
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۴۳ ق.ظ
البته آزمون آی تی همچین مشکلایی نداشت.
ولی بزرگترین دلیلی که من دوست داشتم تو این آزمون شرکت کنم رایگان بودنش نبود!به خاطر این بود که این امتحان جزو اولین امتحان های هماهنگ و مجازی ایران بود(حداقل برای من) و پیش خودم می گفتم که بالاخره کشور ما هم درزمینه‌ی فناوری آی تی و آموزش داره یه تکونی می خوره.آزمون هاو آموزش مجازی سال های سال هست که دارند تو کشورهای غربی اجرا میشه و الان دیگه جزو لاینفک حوزه‌ی آموزش شون شده.
به نظر من اشتباهاتشم قابل اغماضه بالاخره چیزی که آنلاینه و تازه پا گرفته یه خورده وقت می بره تا قلش بیاد دست آدم.

زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
۰
۰
ارسال:
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۴۵ ق.ظ
به هر حال دستتون درد نکنه که گفتین ماهان آزمون داره، برای من که تلنگری بود فهمیدم سوال تکراری هم بیاد من نمیتونم حل کنم!

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۱۰
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۰۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۰۲ ق.ظ، توسط Maryam-X.)
خواهش می کنم عزیزم.البته منظورم از این حر فها این نبود.ولی من چون حدس می زدم قراره چه جوری سوال بیاد زیاد شوکه نشدم.در کل خود آزمایی بود.
آزمون نسبتا خوب اگه می خواهید یه نگاهی به آزمون جامع اول ماهان بیندازید.

۰
۰
ارسال: #۱۱
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۰۲ ق.ظ
هر آزمونی ایراداتی هم داره که میتونه به جای کمک آدم رو توی چاه بندازه مثلا همین آزمون مدرسان همیشه ارتفاع ریشه رو یک میگیره در صورتی که توی کنکور ۰ درسته. حالا یکی ندونه طبق آزمون ۱ میگیره!

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۱۲
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۱۱ ق.ظ
بابا دختر تو دیگه کی هستی !!!!!!!!!!!
یعنی می دونه که مثلا پارسه ارتفاع ریشه رو چن می گیره و سیستم عامل اش شروع مقادیر از ۰ یا ۱ اوه اوه اوه
بابا خفن
بابا کنکوری

۰
۰
ارسال: #۱۳
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۱۴ ق.ظ
من که نفهمیدم چی گفتین؟!!
با پارسه چیکار دارم من توی آزمون مدرسان هر بار ارتفاع رو صفر میگیرم جوابم غلط میشه!!

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۱۴
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۲۰ ق.ظ
بله می دونم
من مثال زدم
می گم اینقدر آزمایشی دادی و تست زدی دیگه به تست های موسسات هم وارد شدی
که مثلا فلان موسسه فلان پارامتر رو چند می گیره
Big Grin

۰
۰
ارسال: #۱۵
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۲۵ ق.ظ
نه خیر من فقط تستهای مدرسان رو زدم و یه سری از تستهای کنکور و آزمون امروز ماهان
تستهای بقیه موسسات رو هم ندیدم اصلا!
پارسه هم این آخری رو یه نگاهی انداختم
در ضمن اگه آدم آزمون بده و نبینه چرا غلط گرفتن واسش که اون آزمون ارزشی نداره وقتی من سوالی رو زدم و مطمئن بودم که درسته بعد دیدم که کلید چیز دیگه است باید بفهمم من اشتباه کردم یا اون! Smile

(Anna Quindlen)
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود]آزمون های آزمایشی مدرسان شریف -مهندسی کامپیوتر و ای تی-سال ۹۱(کنکور ۹۲) esisonic ۱۱ ۴۳,۵۹۳ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: farshchian2090
  چطور درصد زبانم رو به بالای ۹۰-۸۰ برسونم؟ s.gg ۸ ۳,۲۶۸ ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ ۰۹:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: s.gg
  چطور میتوان بهتر زندگی کرد؟ شاپری ۲۴ ۱۴,۹۵۲ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ ۰۷:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: s.gg
  پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ alim93 ۶۴ ۷۴,۸۶۹ ۰۷ تیر ۱۴۰۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۶۷۰ ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۳۵۰ ۰۸ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  آخرین کتابی که مطالعه کردین چی بود؟ mohammad_1366 ۳۵۳ ۱۴۹,۴۴۹ ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ ۰۹:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: diligent
  اثبات بومی بودن sirvan.t ۸ ۶,۰۰۹ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ ۰۹:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: WILL
  برگزاری دوره آموزشی مدیریت صادرات با همکاری شرکت بازرگانی ماهان masoudkhan ۱ ۳,۱۴۵ ۲۱ دى ۱۳۹۸ ۰۵:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: parisa1140
  نقش آفرینی بر روی پارچه در قدیم چگونه بوده است؟ maryamdolati ۰ ۷,۷۷۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۸ ۰۵:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: maryamdolati

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close