زمان کنونی: ۲۷ آبان ۱۴۰۳, ۰۹:۱۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

درخواست پاسخ به یک سوال از کنکور کامپیوتر ۸۸

ارسال:

shima506 پرسیده:

سلام
یه سوال تو کنکور ۸۸ بود ، که توی کتابایی که من دارم راه حلی براش ننوشتن فقط گزینه درست رو به عنوان جواب دادن ، اگه کسی راه حل این سوال رو میدونه ممنون میشم که راهنماییم کنه سوال اینه:

می دانیم که مجموعه تمامی مقسوم علیه های عدد ۲۱۰ که با D210 نمایش داده می شود همراه با رابطه عاد کردن یک جبر بول است ، تعداد زیر جبر های حداقل دو عضوی آن کدام است؟
۱- ۱۵ ۲- ۱۴ ۳- ۱۳ ۴- ۷

جوابش هم گزینه ۱ میشه ، لطفا اگه کسی راه حلش رو میدونه برام توضیح بده . ممنون

۰
ارسال:

Jooybari پاسخ داده:

سلام. خارج قسمت های اول عدد ۲۱۰ اعداد ۲ و ۳ و ۵ و ۷ هستن. هرکدوم هم یکبار در این ضرب استفاده شدن. پس رابطه جبر بول هست. اگه نمودار هاسه اش رو بکشید درسطر اول تا پنجم به ترتیب ۱ و ۴ و ۶ و ۴ و ۱ عضو داره. فکر کنم منظور سوال مجموع عضوهای سطر دوم به بعد باشه.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود]آزمون های آزمایشی مدرسان شریف -مهندسی کامپیوتر و ای تی-سال ۹۱(کنکور ۹۲) esisonic ۱۱ ۴۳,۵۷۰ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: farshchian2090
  درخواست تصحیح (تعویق) زمان کنکور ارشد ۱۴۰۱ s.gg ۱ ۱۵ ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  نظر شما راجب بهترین موسسه برای کنکور ارشد کامپیوتر vahid_sh@hotmail.com ۶۵ ۴۴,۸۴۴ ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ ۱۲:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Hadi7590
  [دانلود] حل تشریحی کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر و آی تی ۸۷ تا ۹۲ good-wishes ۳۰ ۵۲,۵۴۸ ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  سوالات آزمونهای کارشناسی ارشد با پاسخ تشریحی sima84 ۰ ۲,۵۴۹ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ ۱۱:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  درخواست کارنامه معماری کامپیوتر آزمون آزاد ۹۲ sanazp1388 ۱ ۳,۸۷۷ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  خرید کتب موردنیاز برای کنکور ارشد کامپیوتر susankhanoom ۱ ۲,۸۴۰ ۲۳ آذر ۱۳۹۹ ۰۴:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: jasin
  به کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر نیاز دارم Dermobd ۰ ۲,۳۹۹ ۰۵ آذر ۱۳۹۹ ۰۳:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Dermobd
  فروش کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر پارسه و پوران پژوهش sems ۳ ۶,۰۳۲ ۱۶ دى ۱۳۹۸ ۰۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: roxana.r
  پرسش و پاسخ و بحثهای مدیران در مورد امور جاری مانشت Fardad-A ۴,۸۰۶ ۴۴,۶۶۸ ۰۳ دى ۱۳۹۸ ۰۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Masoud05

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close