۰
subtitle
ارسال: #۱

درخواست پاسخ به یک سوال از کنکور کامپیوتر ۸۸
سلام
یه سوال تو کنکور ۸۸ بود ، که توی کتابایی که من دارم راه حلی براش ننوشتن فقط گزینه درست رو به عنوان جواب دادن ، اگه کسی راه حل این سوال رو میدونه ممنون میشم که راهنماییم کنه سوال اینه:
می دانیم که مجموعه تمامی مقسوم علیه های عدد ۲۱۰ که با D210 نمایش داده می شود همراه با رابطه عاد کردن یک جبر بول است ، تعداد زیر جبر های حداقل دو عضوی آن کدام است؟
۱- ۱۵ ۲- ۱۴ ۳- ۱۳ ۴- ۷
جوابش هم گزینه ۱ میشه ، لطفا اگه کسی راه حلش رو میدونه برام توضیح بده . ممنون
یه سوال تو کنکور ۸۸ بود ، که توی کتابایی که من دارم راه حلی براش ننوشتن فقط گزینه درست رو به عنوان جواب دادن ، اگه کسی راه حل این سوال رو میدونه ممنون میشم که راهنماییم کنه سوال اینه:
می دانیم که مجموعه تمامی مقسوم علیه های عدد ۲۱۰ که با D210 نمایش داده می شود همراه با رابطه عاد کردن یک جبر بول است ، تعداد زیر جبر های حداقل دو عضوی آن کدام است؟
۱- ۱۵ ۲- ۱۴ ۳- ۱۳ ۴- ۷
جوابش هم گزینه ۱ میشه ، لطفا اگه کسی راه حلش رو میدونه برام توضیح بده . ممنون
۰
ارسال: #۲

درخواست پاسخ به یک سوال از کنکور کامپیوتر ۸۸
سلام. خارج قسمت های اول عدد ۲۱۰ اعداد ۲ و ۳ و ۵ و ۷ هستن. هرکدوم هم یکبار در این ضرب استفاده شدن. پس رابطه جبر بول هست. اگه نمودار هاسه اش رو بکشید درسطر اول تا پنجم به ترتیب ۱ و ۴ و ۶ و ۴ و ۱ عضو داره. فکر کنم منظور سوال مجموع عضوهای سطر دوم به بعد باشه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close