من واسه ۹۲ خونده بودم و به نظرم خیلی هم بلد بودم و مطمئن بودم یکی از دانشگاه های تهران قبول میشم..... ولی دیگه امیدی به قبولی ندارم.
(((
خودم شخصا دوست داشتم همه ی درسها رو کامل بخونم . ولی چون از اواسط آبان شروع کردم و وقت کم بود به احتمال و گسسته نرسیدم! هر چند یه عالمه ریاضی مهندسی و محاسبات خوندم اما درصدم شد ۴ !! پیشنهاد اولم به شمایی که از الان به فکر خوندن هستین اینه که همه ی درسها رو کاملا جدی بخونین و به هیچ عنوان درسی رو حذف نکنین . شاید مثل من ریاضی رو خیلی عالی خونده باشین اما در نهایت ۳ تا غلط بزنین و ۱ درست! پیشنهاد دوم که البته توصیه نیز هست اینه که ریاضی ها و زبان رو دراز مدت بخونین. یعنی از همین الان ! من زبان خیلی نخوندم ولی خب یه سری آزمونهای پارسال رو می زدم و چون توی دانشگاه readingم قوی شده بود ۴۵ % زدم امسال. اگه ریاضی و زبان، هر دو رو بالا بزنین شانس بیشتری برای رتبه های بالا دارین. من الان به این نتیجه رسیدم که ریسک خوندن و درست زدن مشترک و تخصصی خیلی بالاتره نسبت به ریاضی و زبان. درسته من ریاضی ۴ زدم ولی شاید اگه احتمال خونده بودم سر جلسه عاقلانه تر تست می زدم هر چند که هر چی زدم به نظرم درست بود. اما اگه صحبت های کنکوری های ۹۲ رو بخونین متوجه میشین که تعداد زیادی از سوال ها به نظر ما در کلید سنجش غلطه. یعنی همه مطمئن هستیم که جواب ما درسته نه سنجش!! هر چند که امید زیادی به تصحیحش نیست.....
من خودم دلم خیلی می خواست شریف و امیرکبیر بیارم. اما نشد! دعا می کنم شما ها تک تکتون دانشگاهی که میخواین قبول بشین. من که اگه امسال اصفهان بیارم باید کلاهم رو بندازم هوا. اگه هم نشد میخونم که سال دیگه برم شریف !