تمرکز نداشتن با بی حوصلگی فرق داره بیشتر شما بستن کتاب رو صلاح می دونستین چرا ؟
مشکل عدم تمرکز فقط هجوم افکار متفاوت است درعین حال که آدم حوصله مطالعه رو هم داره ولی چون تو مغزش جمعه بازار راه افتاده نمی دونه کدومش رو انتخاب و در نهایت روش کار کنه.
* من اگه در حال مطالعه باشم ولی فکرم بجای تمرکز روی مطلب با موضوعات بی ربط مشغول بشه بلند میگم خفه .
غالبا میره پی کارش .( این روش محدودیت استفاده از نظر مکان و زمان داره ).
*روش دوم آروم دو بار میگم چخه چخه! برا خودش میره .]
*روش دیگر استفاده از مقوایی ۲۰ در ۳۰ قرمز است . همین طور خط به خط با مقوا صفحات رو بالا و پایین جلو می رم . این روش عالی جواب میده فکر می کنم به ۲ دلیل:
۱ - از نظر روانشناسی قرمز رنگی پر انرژی و محرک مغز است و شما را از خواب و خیال خرگوشی بیرون می کشد و فرد علاقه مند به ادامه میشه نه قطع مطالعه مگر اینکه زمان زیادی پای مطالعه نشسته باشه .
۲ - پوشاندن خطوط و صفحات خوانده شده و خط به خط پایین اومدن با مقوا از بازیگوشی چشم بر روی صفحات و خطوط دیگر جلو گیری می کند و هر خط که پایین میای ناخودآگاه به خودت می گی ایول ایول ۲ صفحه فقط مونده بدو بدو .... یه صفحه .... یه پاراگراف ... ایرانی می تواند .... ۴ خط .... ۲ خط ..... و سوت پایان .
*روش دیگر یادداشت برداری شخصی از منظور نویسنده است که بخاطر بیشتر درگیر شدن شما با درس( هم به شکل خواندن و هم نوشتن )فکر کمتر مجال شیطونی پیدا می کنه .
و بعد از پایان هر مطالعه خودتون رو به یه چیزی که بهتون حال میده دعوت کنین مثلا من با پنج شیش تا پاستیل ماری و آلبالو خشک یا چند دقیقه گوش کردن به موسیقی مورد علاقهام سرحال میشم . صرفه جو مثل من دیدین ؟
ولی زمانی که نسبت به کتاب و مطالعه کم حوصله یا بعضا بیزار میشیم به نظرم بهتره برای چند روز کاملا ازش دور باشیم . بهرحال ذاتا انسان تنوع و تغییر رو دوست داره مغز ما هم وقتی به یکنواختی روند درس و مطالعه روزانه می افته خود بخود هنگ می کنه . من فکر می کنم تنها راه حل مشکل یه آنتراکت چند ساعته تا چند روزه است( بستگی به خصوصیات روانی فرد داره ).