هر کسی با توجه به سطح خودش از قرآن برداشت می کنه. مثلا به نظرتان سطح برداشت من از قرآن با یک مجتهد برابر است؟ یا سطح برداشت یک مجتهد با سطح برداشت یک معصوم برابر هست؟ مطمئنا برداشت معصوم کامل ترین هست. و خوب قرآن قابل فهم برای همه آمده شده چون هر کسی با سطح خودش باید بفهمه وگرنه دیگری کتابی از سمت خدا برای انسانها نبود، راهنمایی بود از طرف خدا برای پیامبر.
من یکجورایی با حرف های هر دو طرف موافقم
و فکر می کنم هر دو یک چیزی می گین ولی به شکل مختلف. من برداشتم این هست.
-
اصلا خدا چرا انسان را خلق کرد؟خدا برای خلق هیچ موجودی خودش را ستایش نکرد جز انسان پس انسان برترین موجود و نسان قدرت خداست.
- اگر خدا انسان را خلق نمی کرد یعنی این قدرت را نداشت؟یک دوستی داشتم می گفت کسی که توی کنکور رتبه ۱ میشه اون رتبه یک هست (حتی بدون کنکور) فقط کنکور اون را نشونش میده. خدا هم اگر انسان را خلق نمی کرد بارهم چنین قدرتی داشت فقط مشخص نبود.
- خوب خدا که این قدرت را داشت. چه نیازی به خلق انسان بود؟ مگه خدا نیاز داره بقیه قدرتش بالاترش را ببینند؟ زنبور اگر عسل تولید نکنه چه فایده؟ به نظر من اگر انسان قدرتی داشته باشه و از اون استفاده نکنه فایده نداره و عبث هست. بیهودگی از خدا به دوره.
-اینها چه ربطی به آفرینش هستی به خاطر معصومین یا تمام انسانها داره؟ همه آفرده می شوند که در خدمت بهترین باشند. انسان هم که بهترین هست. پس تمام هستی برای انسان آفریده شد. ولی به نظر من انسانی که انسانی کامل باشه. انسانی اوج قدرت خداست که به دور از کمی و کاستی باشه.
این باور من بود همه اش هم نظر شخصی. اگر هرجاش ایراد می بینین بگین تا متوجه شم.