همین خبرگزاری مهر دو سه روز پیش اعلام کرده بود که ۲۵ استاد زبان فارسی در دانشگاههای خارجی داریم که حقوقشون ارزی است و ۶ ماهه پرداخت نشده. من خیلی برایم سوال بود که چرا اینا از دولت ایران حقوق میگیرن چون اساتید مدعو از دانشگاه دعوت کننده خانه و حقوق و بقیه امکانات میگیرن.!!! خلاصه میگفت علیرغم اینکه بهشون پول ندادیم هیچکدام درخواست برگشتن نداده اند!
دیشب هم در اخبار بیست و سی مسئول بورس خارج وزارت علوم میگفت ۶ ماهه به دانشجویان بورسیه بطور منظم ارز نمیدیم. نامه ای را هم جلوی دوربین گرفت که اردیبهشت آقای احمدی نژاد به آقای بهمنی (رئیس بانک مرکزی )گفته بود پول این بندگان خدا را بدهید. دوباره مردادماه یه نامه هیئت دولت برای آقای بهمنی نوشته بود و اون را هم نشان داد.
و میگفت چرا بانک مرکزی پول اینها را نمیده. من بنظرم رسید که اقای بهمنی حتما" به دولت گفته که پول نداره!!
این آقای مسئول که من اسمش را یادم نیست میگفت اگه باینها پول نرسه دانشگاههای مربوطه اینا رو اخراج میکنن و تمام پولی که برای بعضی شون چند سال خرج کردیم از بین میره.
اینجاش را که میگفت یاد دانشگاههای خودمون افتادم. دانشگاههای پولی ما از خودمون تو ایران تا پول نگیرن ثبت نام نمیکنن
اما در مورد آقای زاهدی ، باید بگم ایشان واقعا" در حد و اندازه یه وزیر علوم نبود.اگه اشتباه نکنم بالاترین پست اداری قبلیش اون موقع که اومد مجلس رای اعتماد بگیره ، ریاست آموزش و پرورش شهر بابک بود. شهر بابک از شهرستانهای کوچک استان کرمان هست. اون موقع تو مجلس در مورد دو وزیر علوم و بهداشت خیلی بحث شد. من یادمه این بحث را از رادیو گوش میکردم میگفتند آقای زاهدی یه مدالی ،چیزی، در ریاضیات از یه دانشگاه خارجی داره !! ! و رتبه اول دانشگاه بوده. ولی من نفهمیدم رتبه اول دانشگاه چجوری یه چند سال معلم و رئیس آموزش پرورش بوده و آخرین شغلش تو ستاد دیه جمع آوری پول برای آزادی زندانیها بوده. البته اون دوران خیلیها مدرک از اکسفورد اینا داشتند که بعضیشون دیگه خیلی ناجور شد !!! بگذریم !!
در مورد وزیر بهداشت هم چون ربطی باین سایت نداره چیزی نمیگیم . فقط بگم وزیر بهداشت دولت نهم بمراتب موفق تر و بهتر از وزیر کنونی است. ! مثلا" الآن وزارت بهداشت داره طرح پزشک خانواده که ظرف ۲۰ سال تو انگلستان و در همین حدود در کانادا اجرا شده را ظرف دو سال در ایران اجرا میکنه!!! ماهها شعار میدادیم که نود و شش درصد داروها را خودمان تولید میکنیم حالا که تحریم شدیم معلوم شده از اون نود و شش درصد، بیش از هفتاد درصدش مواد اولیه اش از خارج میومده!!! خیلی حرف در اینمورد هست ولی ربطی باینجا نداره. بگذریم !!!!
خلاصه اون موقع یعنی سال ۸۴،در مورد این دو وزیر دفاع دولت این بود که اینها از نظر علمی شاخصند . اگر اینطوری بوده باشه معمولا" یه آدم علمی وقتش را صرف پست اجرایی سنگینی مثل وزارت نمیکنه. بهر حال این بحث سیاسی است و من نمیخوام واردش بشم ولی کلا" سیاست وزارت علوم در اداره آموزش عالی موفق نیست. تنها افتخارش تعداد مقالات ISIهست و بس!!