«اوکان کایا» میخواهد رکورد «۱۲۰ ساعت و ۷ دقیقه» را بشکند و هم اکنون که این مطلب را میخوانید، چند ساعتی هست که سفر یک هفتهای خود را آغاز کرده. کایا که یک مدیر فروش است از چند وقت پیش به دنبال شکستن و ثبت رکورد جهانی به نام خودش بوده و حالا با انجام بازی مورد علاقه اش، Call of Duty: Black Ops II به دنبال این هدف است.
او میگوید: «تلاش برای شکستن رکورد را از ۲ سال پیش شروع کردم. چند ماه قبل هم با رئیسم صحبت کردم و او آنقدر لطف داشت که دفتر کاری را به عنوان "مقر شکستن رکورد جهانی" در اختیارم بگذارد.» وقتی او این هدف را در سرش میپروراند رکورد جهانی ۳ روز بود ولی حالا به ۱۲۰ ساعت افزایش یافته با این حال او خود را آماده این چالش میبیند.
درباره انتخاب Black Ops II میگوید: «از طرفداران بزرگ این سری بازی هستم. از the World War days تا الآن و خیلی دوستش دارم.» و او حالا مصمم شده که رکورد را بشکند: «وقتی هدفی انتخاب میکنم، تمام سعیام رسیدن به آن است.»
برای ثبت رکورد جدید او نیازی ندارد که تمام ۱۲۰ ساعت را بازی کند. قوانین گینس به ازای هر یک ساعت، ۱۰ دقیقه استراحت را مجاز میشمارد و البته میتوان آنها را یک جا استفاده کرد، بنابراین اوکان میتواند از ساعات انباشته استراحتش برای خواب استفاده کند. او در این باره میگوید:
«در روز اول سعی میکنم تا آنجا که میشود بدون استراحت پیش بروم. حداقل میخواهم ۶ ساعت وقت استراحت را یک جا برای خواب داشته باشم، پس تا وقتی جور شود استراحت نمیکنم. برای رسیدن به چنین رکوردی، روز اول و دوم حیاتی است و کمک میکند فرصت خواب به دست بیاوری و بتوانی باتری هایت را شارژ کنی.» شما میتوانید کایا را از طریق
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دنبال کنید. گاهی نشسته، گاهی ایستاده، گاهی هم روی صندلیاش ولو شده پاهایش را روی میز گذاشته ولی در طول یک هفته آینده -اگر خواب نباشد- همیشه او را در حال بازی خواهید یافت. آیا موفق به شکستن رکورد دنیا میشود؟ هفته آینده همین موقع خواهیم دانست.
کامنت خودم: ما تو فکر ارشد و با سواد شدن و متخصص شدن و مفید شدنیم، اینم از بس خوشی و امکانات زده زیر دلش تو فکر آتاری بازی کردنه!!! کاش جامون با هم عوض میشد، اون وقت حالشو میپرسیدیم!!!