(۲۴ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ق.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: دوستان مهندسی نرم فصل مدیریت و تضمین کیفیت نرم افزار و فصل مدیریت پیکر بندی توی پرسمن "سالخورده نیست ؟
چرا داره. از من به تو نصیحت، موقع خوندنش یه چشت به سالخورده باشه یه چشت به نسخه زبان اصلیش یا حداقل کتاب پوران. من سوتی های زیادی توی کتاب سالخورده دیدم که اگر اون قسمت سالخورده رو حفظ باشی بازم نتونی یک تست ساده ی اون قسمت بزنی.
کلی شرمندتم اما میشه بگی این مدیریت کیفیت و تضمین کیفیت فصل چندپرسمن؟ توی پوران به اسم مدیریت کیفیت و توی پارسه به اسم اطمینان مرغوبیت نرم افزار هستش اما من توپرسمن تو فهرستش پیدا نمی کنم . پرسمن " ویرایش ۷ " فصل مدیریت پیکر بندی رو هم توپرسمن پیدانمی کنم .
(۲۴ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: آخرین خبر:
تاهل (ازدواج کردن) پیش شرط استخدام در آموزش و پروش و جذب در هیات علمی دانشگاه شد! (در راستای سیاست های افزایش جمعیت)
کامنتی در موردش نمیدم! واقعا حرفی نمیتونم بزنم!!!
مجرد نمیتونه درس بده؟!!!!
:|
:|
: |
یه لینک معتبر ازش بدین ؟ کجا گفته ؟
البته اینجا تو این پیج نزارین . توی قسمت های دیگه مانشت یه لینک ازش بزارین . فکر نکنم همچیم چیزی باشه .