(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ)Majid.. نوشته شده توسط: من ۸ فصل از گریمالدی رو رو خوندم (+ همه تمریناش) و خدایش در عین قابل فهم بودن خیلی زمان بره!
به نظر شما بخش تابع مولد و توابع بازگشتی رو بوران خوب گفته و کافیه یا که همون گریمالدی رو بخونم؟!!
در ضمن من ۳ درس زبان و معماری و مدیریت رو به خاطر این گسسته ی بد قلق گذاشتم کنار!
من نبودم که پاسخ بدم. منم دقیقا وضعیتم مثل شماست. با این تفاوت که نسخه انگلیسی گریمالدی رو میخونم. ظاهرا گریمالدی خوندن با اینکه وقت گیره اما ارزش داره. منم سر تابع مولدم. این هفته از روی پوران مرور میکنم. سعی میکنم گریمالدی رو باز بخونم. اما نرسم دیگه نمیخونم. حداقل توابع بازگشتیش که سوال زیاد ازش میاد رو میخونم. نرسیدم تمریناشو حل میکنم. ۳ تا درس کنار گذاشتی؟
ی نصیحت به همه ی دوستان. به این نکته توجه کنید.
نکته هایی درباره ی تراز که شاید واسه خیلی ها جالبه
تصور کنید بیشترین درصد در یک درس مثل زبان ۳۰% باشه. میشه میانگین رو از درصدهای سال قبل دید. کسی که ۳۰% بزنه حداکثر تراز اون درس رو گرفته و زدن ۱۰۰% با ۳۰% در چنین موقعی تفاوت چندانی نداره. بهترین کار اینه که همه ی درسها رو بالای میانگین زده باشید تا اینکه سه درس رو ۱۰۰ بزنید و بقیه هیچی. سعی کنید اگر زبانتون یا درس دیگه خیلی قویه، به جای اینکه وقت بزارید اون درس رو ۱۰۰ بزنید، وقتش رو به درسهای دیگه بدید و درسهای دیگه رو بالاتر بزنید. ضمنا درسهایی که ضریبشون ۴ هست دلیل نمیشه دقیقا چهار برابر درسی که ضریبش ۱ هست تاثیر داشته باشه. نزدن درسی با ضریب ۱ که همه بالا زدن میتونه بسیار مخرب تر از نزدن درسی با ضریب ۴ باشه که به صورت میانگین همه ۲۰ درصد زدن.
امیدوارم منظورم رو خوب گفته باشم