(۲۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ب.ظ)آرمین نوشته شده توسط: حالا اگه فرض کنیم توی ۹۹ درصد مواقع پزشکها درست تشخیص میدن و توی ۱ درصد مواقع هم اشتباه هم میکنن، نظرتون چیه؟ یعنی توی ۱۰۰ مورد، ۹۹ مورد به درستی تشخیص داده بشه و اهدا انجام بشه و ۹۹ انسان دیگه نجات پیدا کنن. اما توی ۱ مورد هم تشخیص به درستی انجام نشه و جون یه انسان بی گناه گرفته بشه و به کس دیگه ای داده بشه.
به نظرتون با این شرایط، اهدای عضو به خاطر اون یک مورد کلا نباید انجام نشه یا اینکه بیایم و اون یک مورد رو به عنوان خطا بپذریم؟ در حالت اول، ۹۹ انسان که میتونستن به واسطهی اهدا به زندگی برگردن، بازگشتی پیدا نمیکنن اما در ازاش جون کسی بیهوده گرفته نمیشه. اما در حالت، ۱۰۰ نفر به زندگی برمیگردن که یکی از اونها متعلق به اهداکننده ای هست که خودش هم میتونست صاحبش باشه.
به نظرتون کدومش منطقی تره؟ شاید جواب دادن به این سوال اون قدرها هم که فکر میکنید، ساده نباشه.
شما یه جوری راحت از خطا حرف میزنید که انگار خط تولید یه کارخونه است که ممکنه چند قطعه معیوب هم باشه و اشکالی نداره.
خطای مورد بحث ممکنه به قیمت جون ۱ آدم تموم بشه! کی حاضره اون آدم باشه؟؟؟؟ خدای نکرده زبونم لال شما حاضرین؟ من مطمئنم که حاضر نیستم اون یه نفر باشم
منم قبول دارم که از ۱۰۰ مورد ۹۹ تاش واقعا مرگ مغزی هستن اما جواب زندگی اون آدمی که مرگ مغزی نیست رو کی میده؟!!!! آدمی که حتی تو شرایطی نیست که بتونه از خودش دفاع کنه ...
یه جاهایی
هدف وسیله رو توجیه نمیکنه، مثل این مورد خاص ....
کسی که یکنفر رو به قتل میرسونه مثل اینه که تمام بشریت رو به قتل رسونده باشه
میدونید چرا؟ برای اینکه هرکسی فقط و فقط یکبار فرصت زندگی داره و حق داره از این فرصت و حقش استفاده کنه
یه سوال ازتون میپرسم؟ یه نفری میزنه یه نفر دیگه رو میکشه. بعد قاتل رو اعدام میکنن حالا به نظرتون عدالت اجرا شده؟ از نظر من مسلمه که نه
مقتول میخواسته زندگی کنه، حتی با گرفتن حق زندگی از قاتل هم عدالت به طور کامل رعایت نمیشه چون مقتول میخواسته زندگی کنه، به همین سادگی. حالا کل طایفه قاتل رو هم بکشن بازم مقتول زنده نمیشه، میشه؟؟؟؟
قاتل رو به ازای خون مقتول میکشن جواب فرصت زندگی از دست رفته شو کی میتونه بده؟؟؟؟
جون ۹۹ نفر که سهله جون ۹۹۹۹ نفر رو هم بگیرن فایده ای به حال اون ۱ نفری که کشته شده نمیکنه. جون آدما نخود و لوبیا نیست که بگیم جون ۹۹ نفر بیشتر و بهتر از جون ۱ نفره
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من مشکلی با اهدای عضو و نجات بیمارها ندارم. اما به نظرم اگر
۱۰۰% به اینکه بیمار مرگ مغزی دیگه به زندگی برنمیگرده مطمئن باشن در اونصورت باید انجام بشه!
اما یه نکته ای رو هم میخوام تذکر بدم: توی مملکتی که به خونواده بیماری که تو کما (خواهشا دقت کنید کما نه مرگ مغزی!!!) پیشنهاد پیوند میدن، مطمئنا درصد خطا خیلی خیلی بیشتر از ۱ درصد خواهد بود!
نمیدونم چرا کسی از این نظر بهش نگاه نمیکنه که با هر عمل اهدا عضوی چندتا تخت بیمارستانی خالی میشن و هزینهها هم کمتر .....
این وسط جون چندتا آدم هم که چیزی نیست، خدا رو شکر بالای ۷۰ میلیون جمعیت داریم!!!!