سلام دوستان :
استرس ها واقعا بالاست ها . بابا همه مهندسیم و در اوج جوونی باید بتونیم و در حقیقت یاد بگیریم مدیریت کنیم خودمون رو . همه یه سری مشکلات خاص دارن ولی شک نکنید مشکلات و اهمیت قبولی برای من رو اگه بدونید لا اقل دلسوزی میکنید.این رو عرض کردم که بگم برای من هم خیلی مهم ِ و اینطوری نیست بگید یه چیزی داره می پرونه . من هم یه ترم مرخصی گرفتم و هم قبول نشم برج ده باید برم خدمت ، به خاطر درس خوندنم برای کنکور ارش عشق ِ ! دو و نیم سالم رو از دست دادم و بعد از دو سال نیم پیچید به ما و رفت با یکی دیگه . . . و خیلی چیزای دیگه . . . پس بیرون گود ننشستم .( نمی خوام هم راجع به مشکلاتم باهاتون حرف بزنم)
اما یه توقعی دارم از شماها
به نظرم بدترین کاری که میشه کرد اینه بشینیم و هی بیایم به هم بگیم پس کی میاد ، چی شد ، یعنی قبول میشم و . . .
درسته ، سحته، زحمت کشیدیم ، اکثرمون هم تراز هامون رو با ترازهای پارسال مقایسه میکنیم می بینیم چه تراز بهتری داریم نسبت به آخرین نفرات قبول شده ی سال قبل ولی وضع همینه . . .
بیاید به هم آرامش بیم نه استرس . جوابها میاد . یا شنبه یا یکشنبه یا نهایتا پنجشنبه ی هفته ی دیگه . . . اما بیاید ما ها که در اوج مشکلات زمان داریم زندگی میکنیم ، یه خورد از این موقعیت ها استفاده کنیم برای قوی تر کردن خودمون برای آینده . به خودمون مسلط تر باشیم . یادمون نره خیلی هامون پدر و مادرامون هم سن الان ِ ما بودیم مسوولیت یه زندگی بر روی دوششون بود .
اگه بتونیم به خودمون مسلط بشیم ، حتی خدای نکرده قبول هم نشیم ( خدای نکرده ) ، بازم یه موفقیت کسب کردیم و اون هم اینه تونستیم به خودمون تسلط پیدا کنیم .
این کنکور لعنتی به هر دلیل صحیح و نا صحیحی شده یه غول برای ما . بابا این غول باید شکسته شه . به دست خودمون . . .اشالله قبول میشیم . ایشالله مث پارسال که ظاهرا خیلی ها قبول شدن امسال هم همینطور شه قبول شیم اکثرا ولی این نشد ، این کنکور رو همه چی بدونیم . . . مطمئنا راههای بهتری هم برای موفقیت هست که ربطی به قبولی یا عدم قبولی در کنکور نداره .
در ضمن ، به نظر بنده جواب کنکور شنبه نیماد ، یقینا یه روز یا دو روز قبل تر باید اعلام شه . تا الان که خبری نبوده و قاعدتا جمعه هم چیزی نمیگن . . . ولی این اصلا مهم نیست شنبه جواب بیاد یا یکشنبه یا دوشنبه . . .
درسته ؟؟؟