زمان کنونی: ۱۰ آذر ۱۴۰۳, ۰۳:۵۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
دانشگاه تربیت مدرس یک دانشگاه تحصیلات تکمیلی هست و دوره کارشناسی نداره. محیط دانشگاه یک محیط آرام و علمی هست. این دانشگاه رنکینگ ۳ را بعد از تهران و پزشکی تهران به تناسب تعداد مقالات و هیئت علمی و دانشجو دارد.
گروه کامپیوتر این دانشگاه در حال حاضر ۵ هیئت علمی دارد.
۱- دکتر جلیلی که در زمینه های امنیت شبکه، وارسی حین اجرای نرم افزار، سیستم های توزیع شده، بیوانفورماتیک کار می کنند. دکتر جلیلی تخصص و تبحر ویژه ای در زمینه نرم افزار دارند.
۲- دکتر مقدم در زمینه های آنالیز و بازیابی تصویر و ویدیو، شبکه های حسگر و بی سیم، محاسبات توری، نهان نگاری اطلاعات در محیط های چند رسانه ای و بیوانفورماتیک کار می کنند. دکتر مقدم هم تخصص ویژه ای در زمینه پردازش تصویر و ویدئو دارند.
۳- دکتر اکبری در زمینه های شبکه های کامپیوتری، شبکه ها و سیستم های چند رسانه ای، امنیت شبکه و اطلاعات، مدل سازی و تحلیل شبکه های کامپیوتری، مدیریت شبکه و تحلیل داده های شبکه فعالیت دارند. دکتر اکبری در زمینه شبکه تبحر و تخصص خاص دارند و از لحاظ اطلاعات شبکه ای همیشه آپدیت هستند و از برترین ها در زمینه شبکه هستند.
۴- دکتر صنیعی در زمینه های داده کاوی، متن کاوی، محاسبات تکاملی، هوش جمعی کار می کنند. دکتر صنیعی در زمینه داده کاوی بیشتر فعالت دارند. اخیرا کتابی هم در زمینه داده کاوی از ایشان چاپ شد.
۵- دکتر آبادی در زمینه های امنیت شبکه های کامپیوتری، محاسبات تکاملی، داده کاوی کار می کنند. دکتر آبادی در زمینه امنیت تخصص ویژه دارند.
افرادی که میخوان گرایش امنیت آی تی را انتخاب کنند بدونند که دکتر جلیلی و مخصوصا دکتر آبادی در زمینه امنیت عالی هستن. همچنین برای کسانی که میخوان نرم افزار انتخاب کنند دکتر جلیلی تو نرم افزار عالی هستن.
به این نکته توجه کنین که اگه گرایش نرم افزار و یا معماری هم قبول بشین ممکنه با اساتیدی چون دکتر مقدم و دکتر صنیعی که تخصصشون مربوط به گرایش هوش مصنوعی هست پایان نامه بگیرید.
با وجود اینکه گرایش های آی تی هم اضاف شدن احتمالا به اعضای علمی اضافه بشه.
باز هم اگه سوالی بود بپرسید بتونم جوابگو هستم.
دوست عزیز عالی بود
به نظرتون شبکه علم صنعت رو اول انتخاب کنم یا امنیت تربیت مدرس؟
دانشگاه علو صنعت بهتره یا تربیت مدرس؟
چون امنیت سال اولی هست که میگیره با توجه به استاداش میتونن کیفیت اموزشی خوبی داشته باشه.
اگه میشه اطلاعاتی هم راجع به محیط،امکانات رفاهی،خوابگاه و غذا و... بهمون بدبد ؟مرسی
بسته به خوابگاهها تعداد افراد در سوئیتها متفاوته. امکانات خوابگاهی مناسبی داره. خوابگاهها در محلهای مختلفی قرار گرفته که سرویس برای تردد خوابگاه و دانشگاه فراهم هست. بسته به محل خوابگاه فاصله زمانی با سرویس در حدود ۱۰ دقیقه تا نیم ساعت ممکنه تغییر کنه.
اینترنت خوابگاه مناسبه. در دانشگاه محدودیت دانلود نیست ولی در خوابگاه اخیرا محدودیت حجمی درنظر گرفتن که از پایان شب تا صبح بدون محدودیته.
محیط دانشگاه خیلی آروم هست و سکوت و آرامش خاصی تو دانشگاه حاکمه و جو علمی خاصی داره.
برای رشته کامپیوتر ۴ تا آزمایشگاه وجود داره:
پردازش موازی(تصویر)، سیستم های تشخیص و پیشگیری نفوذ، یادگیری نمادین ماشین، نرم افزارهای حساس ایمنی.
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه تربیت مدرس
سلام
تبریک به همه دوستانی که امسال موفق شدند و همینطور هم دانشگاهیان خودم.بچه های ارشد و باتجربه اگه لطف کنند و در مورد این دانشگاه اطلاعاتی بدند ممنون میشم
درمورد انتخاب واحد که تو اطلاعیه زدن "در تقویم آموزشی این دانشگاه حذف تکدرس وجود ندارد "منظورشون چی هست؟یعنی نمیشه حذف و اضافه کرد؟
در مورد اساتید هم ممکنه کمی توضیح بدید؟ممنون
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه تربیت مدرس
(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ق.ظ)Ghasedake_raha نوشته شده توسط: درمورد انتخاب واحد که تو اطلاعیه زدن "در تقویم آموزشی این دانشگاه حذف تکدرس وجود ندارد "منظورشون چی هست؟یعنی نمیشه حذف و اضافه کرد؟
فکر میکنم منظورشون از حذف تک درس ، حذف نهایی باشه که بعد از میانترم صورت میگیره
ارسالها: ۶
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۵۰+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۱ رتبه: ۳۲۸۸
درخواست اطلاعات راجع به دانشگاه تربیت مدرس
سلام من دانشجوی ترم دوم فناوری اطلاعات گرایش امنیت دانشگاه تربیت مدرسم
رتبه ارشد من تو شبکه ۴۳و آی تی ۱۰۷ شده بود.
اولین سالی است که این گرایش یعنی امنیت تو تربیت مدرس ارائه میشه.
می دونم بین علم و صنعت و تربیت مدرس موندین و احیانا روزانه امیرکبیر و شریف هم قبول نمی شین دقیقا مث پارسال من.
نگاه کنین دانشکده ی جدایی به نام فناوری اطلاعات که زیر مجموعه کامپیوتر باشه نداریم در اصل یه دانشکده است به نام برق و کامپیوتر که همون اساتید کامپیوتر، آی تی هم درس می دن پس تخصص دانشگاهی هیچکدوم از استادا مستقیم شبکه یا امنیت نیس بلکه خودشون جداگونه کار کرده اند.
پنج تا استاد داریم . جلیلی،آبادی ، اکبری،مقدم ، صنیعی.
مقدم که تو کار پردازش تصویره مدیر گروه کامپیوتر هم هست. فقط بدرد نرم افزارا میخوره.
صنیعی هم تخصصش پایگاه داده است و بیشتر درسایی مث پایگاه داده پیشرفته ، داده کاوی و ..درس میده
پس دوتای بالا بدرد ما امنیتیا نمی خورن.
اکبری خدای شبکه است هر سه مدرکشو از شریف گرفته و خودش می گفت تو هرسه مقطع کار می کرده و از لحاظ عملی و علمی خیلی حالیشه و نسبت به بقیه هم کمتر سخت می گیره ولی یه بدیش اینه که سوالاش فضاییه
یعنی سوال مشکل در میاره.
جلیلی خیلی شخصیت پیچیده ای داره مسن ترین عضو دانشکده همه استادا دیگه حرفشو می خونن بعبارت دیگه حرف اولو میزنه سابقش تو دانشکده بیشتر از همه است.
ترم اول درس متودهای فرمال به ما درس داد بشدت این درس مشکل و حالت ریاضی و جبری داشت.و سوالارو مشکل در اورده بود.
سعی کنید این درسو نگیرید هرچند مارو اجبار کردن بگیریم.
جلیلی ادعاش تو امنیت زیاده . در واقع بیشتر تو زمینه وریفای کردن پروتکل به روش فرمال و...کارکرده ولی عملی امنیت کمتر کارکرده در اصل تخصص عملیش تو نرم افزاره و هیات مدیره یه شرکت نرم افزاری است که خدمات بانک رو انجام میده.
علمش خیلی زیاده اینو نمیشه انکار کرد
بیشتر مثالاش در مورد بانک است و به بحث پزشکی مخصوصن مننژیت علاقه وافری داره برای مثال زدناش.
و اما آبادی آبادی شاگرد همون جلیلی بوده
بیشتر به جنبه عملی امنیت علاقه داره تا تئوری
تنها استادی که کاملن تخصصش تو امنیته
بهترین استاد تربیت مدرس تو بخش امنیت
البته توضیحای درسشو نمی گم خیلی هم معمولیه ولی
بچه ها رو مجبور به انجام کارای عملی می کنه ما در یه ترم حدود ۴ پروژه سنگین که هرکدوم دارن تو بازار با گرفتن یه میلیون آموزش میدن از ما خواس و انجام هم دادیم و الان کلی یاد گرفتیم.
اگر بخوایم خلاصه کنیم سه تا استاد جلیلی و آبادی و اکبری تو امنیت خوبن . آبادی تو امنیت بیشتر و اونم عملی . اکبری تو شبکه بیشتر هم عملی هم تئوری جلیلی امنیت تئوری کار می کنن
البته جلیلی تو نرم افزار هم هست و درسایی مث سیستم عامل پیشرفته و یادگیری ماشینو درس میده.
دانشگاه تربیت مدرس با رتبه ۴۲۳ در بین ۵۰۰ دانشگاه ممتاز جهان قرار گرفت
بنا به اعلام آقای دکتر جعفر مهراد مسئول پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام (ISC) دانشگاه صنعتی امیرکبیر اولین دانشگاه ایران با رتبه ۳۵۷ در بین ۵۰۰ دانشگاه ممتاز جهان نشسته و بر اساس این شاخص رتبه دانشگاه صنعتی شریف ۳۷۰، تربیت مدرس ۴۲۳، تهران ۴۵۴ و علوم پزشکی تهران ۴۹۷ است.
منبع خبر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.