|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 06 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: خسته از سر کار برگردی، تنها باشی، تو سفره نون نباشه، تو همین اوضاع یهو صدایی از موتور یخچال هم در بیاد بگه "اااااااای آزاد من تعمیر میخوام ۱۰۰ هزار تومن"
feeling damaged
خدا رو شکر کن
|
پاسخ : هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shamim_70 - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ
ایشالا بخیر و خوشی هفته دیگ ازمونو بدم ،برم پی عشق و حااال
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ
خودت را در این عکس پیدا کن …
چه کرده ایم!!!!؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
((کُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ وَنَبْلُوکُم بِالشَّرِّ وَالْخَیْرِ فِتْنَةً وَإِلَیْنَا تُرْجَعُونَ))
هر فردی مرگ را خواهد چشید و ما شما را براى امتحان دچار خیر و شر مى کنیم و شما به سوى ما بازگشت خواهید کرد».
سوره انبیا آیه۳۵
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: خسته از سر کار برگردی، تنها باشی، تو سفره نون نباشه، تو همین اوضاع یهو صدایی از موتور یخچال هم در بیاد بگه "اااااااای آزاد من تعمیر میخوام ۱۰۰ هزار تومن"
feeling damaged
هی پس من چی بگم.کنکوری,خسته فلاکت,بری نماز مسجد بیای ببینی کتونیت نیست
تازه خریده بودمشون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ
شمام وقتی دسکتاپتونو مرتب میکنین بعدش احساس میکنین الان چقدر فکرتون باز شده و افکارتون منظمه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ
زهرا منم ازت متنفرم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: ای کاش ساعت همیشه رُند بود تا بهونه ای برای به تعویق انداختن کارامون نداشتیم، ای کاش همیشه شنبه بود، همیشه اولین روز ماه بود، همیشه یک فروردین بود. ای کاش...
می ترسم دوباره یه بهونه دیگه پیدا می کردیم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: هه هه هه ازت متنفرم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
]
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: ای کاش ساعت همیشه رُند بود تا بهونه ای برای به تعویق انداختن کارامون نداشتیم، ای کاش همیشه شنبه بود، همیشه اولین روز ماه بود، همیشه یک فروردین بود. ای کاش...
ای کاش همیشه یک فروردین بود. ای کاش ...
تاثیری نداشت که!!!!!!!! بازم یه بهانه جور می کردیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ
سلام دوستان.
شاید سوالم رو نباید اینجا می پرسیدم. ولی بدونید شدیدا لازم دارم جوابش رو و ببخشید.
کسی دانشجوی دانشگاه صفاشهر نیست؟ یا از بچه های اینجا کسی رو سراغ ندارید؟
ممنون!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ
مدتها فکر میکردم هر درد و مشکلی توی این عالم دوا داره، بجز مرگ و از دست دادن عزیز. چند سال از عمرم رو سر همین ماجرا تلف کردم. حالا به این نتیجه رسیدم حتی همونم دوا داره.
درد بی درمون ساخته خود ما آدماست، مثل این می مونه که بری دکتر ازدردی شکایت کنی و بخوای برات مسکن بنویسه. دکتر می نویسه، ولی دارو رو که گرفتی برگردی بهش اعتراض کنی که چرا فلان مسکن با فلان مارک و از فلان کارخونه رو ننوشتی، من فقط همونو میخوام!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afagh.msm - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
۱۵۵ روز گذشت هشت روز دیگه اش مونده این ۸ روزو خودت کمک کن....از الان دارم به ۳روز بعد کنکور فک میکنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
امروز با این کمدین ایرانی الاصل آمریکایی آشنا شدم. یکی از جالترین استندآپ شوهایی بوده که تا حالا دیدم که واسه تدتاک بوده. (:
زیر نویس هم داره.
موضوع: Did you hear the one about the Iranian-American?
ناریتر: Maz Jobrani
اگه مثل من یک و دوی پهنای باندتون گرو همه بهتر اینه که فایل صوتیشو دانلود کنین و اونو گوش کنین ((:
فایل صوتی:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: زهرا منم ازت متنفرم
از کتونیات هم متنفر بودی دیگه ؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 07 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
چی بگم از کجا بگم....اصلابگم یا نه...
این هفته بیکاری خیلی بهم فشار آورده مخصوصا امروز که رفتم دکتر
دیگه خسته شدم . فردا باید برم دنبال کار بگردم
من خیلی دلم برا پسرا میسوزه اونا با بیکاری چه کار میکنن.ما که دختریم و خانوااده هوامونو دارن
چند روز پیش یکی از دوستام که دانشگاه تهران درس خونده
از فشار اقتصادی حرف میزد میگفت حاضرم که برم تو کارخونه بسته بندی ولی دیگه از خونواده پول نگیرم
|