|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ec_a_j - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: (18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: کاش آدم میتونست خودش رو بکشه
میتونه که
چرا نتونه !!
GODISNOWHERE
This can be read as
GOD IS NO WHERE ….
Or as…
GOD IS NOW HERE
Everything depends on how do u see anything.
So Think Positive.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: (18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: کاش آدم میتونست خودش رو بکشه
میتونه که
چرا نتونه !!
فهمیدم چی شد ! جالب بود . ممنون
مثلا آدم میتونه خودش رو بکشه بالا. میتونه خودشو بکشه تا آخر خط. میتونه خودش رو بکشه کنار تا مشکلات از کنارش رد بشن
من ارسالم رو که برا اون دوستمون نوشته بودم حذف کردم . فقط برای اینکه ترجیح دادم مثل شما به جمله ایشون نگاه کنم : )
اینطوری قشنگ تره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
کاش میشد ایمیلهام رو پاک کنم ، آی دی مانشتم رو پاک کنم ، خودم رو هم برای همیشه پاک کنم ...
کاش میشد اونقدر به خودم مرخصی بدم که وقتی برمیگردم ببینم همه ی کارها تموم شده و همه چیز رو رواله ...
کاش حالم خوب میشد ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ
نمیشه نمیتونه آخه مرگ دست خداست...
گاهی آدم دوس داره از همه چی و همه کس دست بکشه خودشو بکشه تا راحت شه چون ادم سست و ضعیفیه منم آدم ضعیفی شدم چقد تحمل کنم آخه، واقعا دیگه نمیتونم ادامه بدم ولی ته دلم هنوز یه امید و روشنی هست که منوبه زندگی کردن دلگرم میکنه خدایا ببخش خدایا ببخش که ناشکری کردم خدایا اشتباه کردم خدایا ببخش خدایا خودت نجاتم بده فقط تو میتونی...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MSZ - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ
جاش اینجا نیست
ولی بعد از ماه ها غیبت، برگشتم...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - eris229 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
الان یه نفر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خبر رو به من داد
به نظرتون اگر مردم ایران هم از بعضی از دانشمندان ایرانی که جاهای مختلف دنیا مشغول به پیشبرد علم و فناوری هستند خواهش کنن اونها هم نمیتونن "نه" بگن؟
هــــــــــــــی! یه ورزش تیمی بود که میشد گفت ارزش داره و براش وقت گذاشت و تماشا کرد.... پـــــــــــر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ
همینجوری برای پاسخ دادن به سوال دوستانی که در یکی از تاپیک ها از شرایط بورسیه وزارت علوم پرسیده بودند توی سایت های مختلف میچرخیدم و آیین نامه اعصای بورس تحصیلی رو مطالعه میکردم.
الان فهمیدم وزارت علوم زنان مجرد رو بورسیه نمیکنه برای تحصیل!
و زنان متاهل هم باید در معیت همسرشان باشند و گذرنامه باید گذرنامه همسر باشه و خانوم به عنوان همراه!
هیچی!
همین الان احساس میکنم چقدر بدبختم که در این کشور ، دختر به دنیا اومدم نه پسر!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yasemi - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: همینجوری برای پاسخ دادن به سوال دوستانی که در یکی از تاپیک ها از شرایط بورسیه وزارت علوم پرسیده بودند توی سایت های مختلف میچرخیدم و آیین نامه اعصای بورس تحصیلی رو مطالعه میکردم.
و زنان متاهل هم باید در معیت همسرشان باشند و گذرنامه باید گذرنامه همسر باشه و خانوم به عنوان همراه!
هیچی!
البته پسراشم وضع خوبی ندارند!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nina325 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ق.ظ
بچه ها چرا هر وقت من به این تایپیک سر میزنم همه از غم هاشون نوشتن ...
یعنی دلاتون اینقدر پر از غمه؟؟؟
درسته که مشکلات هست و نمیشه منکر وجود مشکلات شد اما این دید ما به زندگی هست که بهمون امید میده بهمون کمک میکنه تا بتونیم شرایط رو تحمل کنیم و اونها رو به چیزی که میخوایم تغییر بدیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kati - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ
تا حالا شده کسی بهتون دروغ بگه؟ اما نتونید به روش بیارید ؟!!
خیلی بده که آدم نتونه حرفی بزنه و به روشون بیاره حالا چرا و دلیلش رو نمی دونم( شاید واسه خاطر احترامی هست که آدم میخواد نگه داره) اما بعضی وقت ها آدم دیگه کلافه میشه و بهش حس احمق بودن دست میده! دلش میخواد بهشون بگه هیــــــــــــــس !! ( بگی احمق تویی نه من )
یا مثلا دلتون بخواد به بعضی آدم ها بگید ، تو زندگیت رو بکن بزار منم واسه خودم زندگی کنم !! بگید من این جور زندگی کردن رو دوست دارم! پس مهم خودمم نه تو!
یا بعضی وقت ها حس کنید که دیگران از شکست شما بیشتر لذت می برند تا موفقیت شما؟! :|
یا مثلا گاهی اوقات معنی سکوتت رو به حساب نداشتن حرف میزارن! در حالی که ساکت میشی چون فکر می کنی کسی حرفت رو نمی فهمه پس ترجیح میدی سکوت کنی!!
یا شده دلتون پر باشه و گرفته باشه و آخرش هم مثل من همه چیز رو درهم کنید و این جا از همه چیز بنویسید؟!
( ببخشید اگر حرفام سر و ته نداشت)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: همینجوری برای پاسخ دادن به سوال دوستانی که در یکی از تاپیک ها از شرایط بورسیه وزارت علوم پرسیده بودند توی سایت های مختلف میچرخیدم و آیین نامه اعصای بورس تحصیلی رو مطالعه میکردم.
هیچی!
کلا بورسی که وزارت میده مزخرفه خیلی و دوباره بعد این همه تلاش باید برگردید ایران
برای فاند گرفتن از اون طرف اقدام کنید بهتره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ)kati نوشته شده توسط: تا حالا شده کسی بهتون دروغ بگه؟ اما نتونید به روش بیارید ؟!!
خیلی زیااااد
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ)kati نوشته شده توسط: یا بعضی وقت ها حس کنید که دیگران از شکست شما بیشتر لذت می برند تا موفقیت شما؟! :|
خیلی وقتا اینجوری احساس کردم، مثلا نحوه سوال کردن و نگاه کردنشون جوری بوده که مشخص بوده ناراحتن یا حسادت میکنن
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ)kati نوشته شده توسط: یا مثلا گاهی اوقات معنی سکوتت رو به حساب نداشتن حرف میزارن! در حالی که ساکت میشی چون فکر می کنی کسی حرفت رو نمی فهمه پس ترجیح میدی سکوت کنی!!
من خیلی وقتا شده سکوتم رو به حساب اجتماعی نبودن،گوشه گیری،خجالتی بودن گذاشتن.در صورتیکه واقعا حرفی با اون آدمها نداشتم که بزنم یا حضورم اونجا از نظر خودم لازم نبوده.
ولی همه ی اینا به هرحال میگذره... مهم اینه که روی اعتقادات درست خودمون زندگی کنیم :-)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ق.ظ
اگر در دنیا، خودت را مهمان حساب کنی و حق تعالی را میزبان، همه غصه ها می روند، چون هزار غصه به دل میزبان است که دل مهمان از یکی از آنها خبر ندارد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumn.Folio - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ
لنگه های چوبی درب حیاطمان اگرچه کهنه اند و جیر جیر میکنند!
ولی خوش به حالشان که لنگه همند...
حسین پناهی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ
اولینباری که رفتم دنبال کار...
امروز رفته بودم یجا برای کار یه خانومی اونجا نشسته بود خانوم خوشرویی بود گفتم برای کار اومدمو این حرفا...گفت این فرم رو پرکنید حالا کلی سوااااااالای بیخود بودا تواین فرم اصن یه وضعی!
دیگه کلی منتظرشدم تا رئیس بیاد برای مصاحبه تشریفشون رو اوردن یه پیرمردی بود بایه تی شرت زرد ازین کلاهای لبه دار تیپش باحال بود ، فرمی که پرکرده بودم یه نگاهی بهش انداخت وگفتم اینم مقالهام واختراعاتم و چندین تا سوال پرسید و یه چیزی نوشت توی اون فرم... گفت: این فرم رو بدین به خانوم... اون خانومه گفت:منتظرباشین تا بهتون بگم...
بعدش اون خانومه اومد گفت: این مدارک رو بیارین شما از فردا میتونین شروع به کارکنین منم خوشحااااااااال گفتم واقعا ازفردا؟ گفت:بله
گفتم:فردا کدوم قسمت باید برم گفت: مونتاژ یه مانتوی اضافی هم باخودتون بیارین که وقتی کثیف شد عوض کنید فردا حتما ۷ اینجا باشید ساعت ۷ شروع به کاره تا ۶ عصر..
ینی مونده بودم!!!...!!!!همینجور نگاش کردم...گفتم ممنون خدافظ...
|