|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۶ ب.ظ
ماشالله به والیبالیست هاااااااااا چه می کنن ایـــــــــــــ ول. ان شالله بریم برای برد سه امتیازی . خدا دلشون رو شاد کنه و در این ماه هر چی از خدا می خوان بهشون بده 
به ۲۰ نرسیدند در دو ست اول
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 21 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
خوب من ست سوم رو هم دیدم
امتیاز ۱۸ رو الکی دادیم به آلمان
انصافا دفاع رو تورمون عالی عمل کرد وای تا الان ۲۴ هستیم
غفور عالیــــــــــــ بود
دقت کردید سرشونه آلمانها چقدر عریض بود ؟
تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
ما بردیم ۲۵-۲۰
به همه دوستان تبریک می گم
مبارک همه باشه
بچه ها مچکریم 
انشاا... بازی فردا شب رو هم ببریم . انشاا...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ
ماشالله چه می کنه این تیم والیبال. پیروزی بسیار شیرینی بود. ۳-۰ ای ول خیلی عالی بود. خدایا شکرت. ماشالله به همشون.
تبــــــــــــــــریک به همه دوستان![[تصویر: 193352_1_1379081341.gif]](https://img.manesht.ir/193352_1_1379081341.gif)
![[تصویر: 193352_3_1379081341.gif]](https://img.manesht.ir/193352_3_1379081341.gif) ![[تصویر: 193352_4_1379081341.gif]](https://img.manesht.ir/193352_4_1379081341.gif) ![[تصویر: 193352_4_1379081341.gif]](https://img.manesht.ir/193352_4_1379081341.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kati - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ
تبریک ایران بــــــــــرد
امشب چقدر مربی آلمان حرص خورد.... 
ایشالا بازی فردا رو هم ببریم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ
بله.
تبریک دوباره به همه والیبال دوستان. چقدر این مدت من تبریک گفتم 
ضمن اینکه من غفور رو اندازه خودم دوست دارم، بسیار بازی خوبی رو ارائه دادن بچه ها.
و اینکه پخش شبکه ۳ سیما تو حلقم بخاطر پخش زیباشون!! (ست اول صحنه آهسته کلا نداشت، ست دوم کلا scoreboard رو تلویزیون رو نداشت، ست سوم بین گزارشگر داخل سالن و گزارشگر داخل استودیو صدا پاس کاری میشد ...).
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Mehrdad7soft - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: ۲۰ تا مهمون داشتیم امشب. الان رفتن. ۲۰ تا هم جمعه ی بعد. ۲۰ تا هم جمعه ی بعدش. ۳۰ تا هم جمعه ی آخر ا
پاشنه ی پام درد می کنه!
رستوران مگه چجوری جا کردین سر سفره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: (ست اول صحنه آهسته کلا نداشت، ست دوم کلا scoreboard رو تلویزیون رو نداشت، ست سوم بین گزارشگر داخل سالن و گزارشگر داخل استودیو صدا پاس کاری میشد ...).
بله متاسفانه . خصوصا امتیازات که من یه لحظه از بس کلافه شدم بلند شد رفتم رخ به رخ تلویزیون وایسادم شاید ببینمش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Mehrdad7soft - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
یه چیز برای من سواله الان فوتسال قهرمان شد وزیر ورزش استقبال نرفت که هیچ یک از اعضا فدراسیون هم نرفتن
بعد هرجا که مردم زیادن اینا پدیدار میشن
انشا الله که خیره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - esisonic - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ
بلأخره تیم والیبال هم برد!!!...به همه تبریک میگم!! ![[تصویر: 193399_1_1379081341.gif]](https://img.manesht.ir/193399_1_1379081341.gif)
...
موج مکزیکی به افتخارشون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumn.Folio - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ
تبریک که تیم والیبال برد
و باز هم بگم این تیم اگر هم ببازه اونقدر دلچسب بازی میکنه که تلخی باخت از بین میره
هر چند این چند بازی گذشته رو بردیم و لیاقتشو ثابت کرده
این بازی دیشب هم که با اقتدار تمام بردن
انشالله بازی امشب رو هم همینطور ۳-۰ میبرن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Xilinx - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ق.ظ
نتیجه رو به این خاطر نمی زدند که کارگردان ظاهرا یادش رفته بود چند چنده؟! بعد هم ظاهرا به تصویر بردارها گفتند اسکوربورد داخل سالن رو نشون بدن که متوجه بشن که همینجور شد...
نکات جالب بازی یکی اون سرویس رحمان داوودی بود که خیلی جالب روی لبه ی تور دور خورد و بعد افتاد توی زمین آلمان (به شخصه معتقدم این سرویس یه امتیاز می ارزید هرچند که امتیازش به آلمان رسید) و اون امتیاز ۱۰ام توی ست دوم که مثل امتیاز ۲۰ام توی بازی با کوبا شد 
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nina69 - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ق.ظ)berkeley نوشته شده توسط: خــُدایــا ...
مـَن حـَقــَم رامـے خـواهـَم ...
ایشالله صد سال زنده باشید
عمر دست خداست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - simorghsimorgh - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: خوب من ست سوم رو هم دیدم
تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
ما بردیم ۲۵-۲۰
مبارک همه باشه
بچه ها مچکریم 
اوووووووووو أه ..... چه تبریکی !
یکی به منم یاد بده چجوری حروف کشیده میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - تینا - ۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ)simorghsimorgh نوشته شده توسط: (21 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: خوب من ست سوم رو هم دیدم
ما بردیم ۲۵-۲۰
مبارک همه باشه
بچه ها مچکریم 
اوووووووووو أه ..... چه تبریکی !
یکی به منم یاد بده چجوری حروف کشیده میشه 
ُُُُُُُسلام دوست عزیز با استفاده از کلید shift+j این کار رو میکنن یعنی مثلا وقتی می خوای بنویسی "تبریک" اگه می خوای حرف "ی" کشیده بشه وقتی نوشتی "تبری" حالا کلید shift+j رو بزن تا حرف "ی" کشیده بشه اینجوری تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - atti joon - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ق.ظ)تینا نوشته شده توسط: با استفاده از کلید shift+j این کار رو میکنن
مرسی دوست خوب واسه منم سوال بودش حالا یاد گرفتم 
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ق.ظ)تینا نوشته شده توسط: (22 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ)simorghsimorgh نوشته شده توسط: یکی به منم یاد بده چجوری حروف کشیده میشه 
با استفاده از کلید shift+j این کار رو میکنن ی
مرسی فراوون منم نمیدونستم حالا یاد گرفتم.....
|