|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ
...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: این پست صفحه ی ۱۷۳۰ بود، الان ۱۷۲۸ شده.
من چند تا پست هامو پاک کردن. یقینا همین بوده.
سو استفاده از امکانات مدیریتی؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Potential - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ ق.ظ)irzeynab نوشته شده توسط: امروز باز ۱ سال بزرگتر میشوم ):
نمی دونم باید تبریک بگم یا نه!
منم چند رو پیش یک سال بزرگتر شدم :| دلم میخواست ۲۰ ساله یا ۲۲ ساله بودم.
تسلیت بگو. یه شونه میخوام برای گریه کردن و همدردی!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ق.ظ
...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سو استفاده از امکانات مدیریتی؟
چرا سو استفاده؟
من دسترسی داشتم پاک کردم. مدیر این قسمت هم نیستم.
همه باید این حق رو داشته باشند که بتونند حذف کنن. ولی فکر می کنم کار من سو استفاده نبوده؟ چرا فکر می کنید سو استفاده بوده؟
چون شما تو این بخش در نقش کاربر عادی هستید و کاربرای عادی امکان پاک کردن پست هاشون رو ندارن. به عبارت دیگه شما تو این بخش یه کاربر عادی هستید که امکانات مدیریتی دارید!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: من چند تا پست هامو پاک کردن. یقینا همین بوده.
دلم میخواد مانشت رو هک کنم به انتقام این کاراتون همه پست هام رو پاک کنم اصلا بزنم اکانتمم پاک کنم
پ.ن: چرا انقدر چشمای من میسوزه خسته ام کرده نمیگذاره به کارام برسم
پ.ن: منم فوبیای روز تولدمو گرفتم از الان، الکی الکی داره میره بالاهااااااا، هیچ وقت فکر نمیکردم انقدر عمر کنم ببین چقدر امید به زندگی در من بالا بوده
پ.ن: تولدت مبارک Potential، آرورا تولدت مبارک با تاخیر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ ب.ظ
...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ب.ظ
یه قسمت هم باید به مانشت اضافه بشه: انجمن پیر زنان مانشت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه قسمت هم باید به مانشت اضافه بشه: انجمن پیر زنان مانشت
اصلنم خنده دار نبود
انگار از زندگی سیر شدیدا بازم مثل همیشه به جوونیتون رحم میکنیم و میبخشیم، دیگه تکرار نشه هااا
(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: پ.ن: فقط کادوی من یادت نره وستا. تولد بدون کادو فایده اش چیه به جز اون فوبیا؟
دعای خیر من بدرقه ی راه شما
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: اصلنم خنده دار نبود
انگار از زندگی سیر شدیدا بازم مثل همیشه به جوونیتون رحم میکنیم و میبخشیم، دیگه تکرار نشه هااا
البته من به کاربران خاصی اشاره نکرده بودم اما مثل اینکه بعضی از کاربرا دارن درخواست عضویت میدن. بازم اشاره به کاربر خاصی نباشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatemesoleimani - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه قسمت هم باید به مانشت اضافه بشه: انجمن پیر زنان مانشت
پیری خیلی هم بد نیست فقط ادم باید بیشتر به خودش برسه بیشتر مراقب خودش باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: پ.ن: منم فوبیای روز تولدمو گرفتم از الان، الکی الکی داره میره بالاهااااااا،
منم فوبیای روز تولد و تحویل سال دارم
یه جورایی هر جفتش آدم و پیر میکنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه قسمت هم باید به مانشت اضافه بشه: انجمن پیر زنان مانشت
اصلنم خنده دار نبود
شما خودتونو ناراحت نکنید ننه، دیگه تکرار نمیکنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ
ننه بزرگای مانشت
|