|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ق.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: ما کلا ۳ سالی هست که دیگه داخل اقوام اشنایان کنکورسراسری نداریم دیروز همه اش استرس داشتمیکی نیست بگه آخه به تو چه ربطی داره
+پوووونه تبریکات فراوان ،ایشالله خودت هم این جیغ زدنو گریه کردنرو تجربه کنی
سنسورهای مغزمون به اسم کنکور حساس شده آفاق. سال پیش منم استرس داشتم حالا استرس کی رو نمیدونم : ))))))))
+مرسی عزیزم. مرسی. ایشالا.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kader - 30 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۷ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: (30 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۵ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: (30 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: دیروز وقتی ۱۰ نفر اول کشور اعلام شد خواهرم بدجوری گریه کرد
صبح یکی از معلم هاش اس زده که نتایج اومده برو نگاه کن
رفته نگاه کرده یه جیـــــــــــــغ زده و گریه و زاری. گفتم یا خدا نکنه سه رقمی شده داره اینطوری گریه میکنه؟
رفتم تو اتاقش کارنامه اش رو دیدم خانوم شده رتبه ۵ منطقه و رتبه ۱۱ کشوری : ))))))))))))))))
گریه اش هم واسه این بود اگه فقط یه سوال ریاضی رو که سهوا اشتباه جواب داده درست جواب میداد الان رتبه ۶ کشور بود تو تی وی هم نشونش میدادن!!
آخه مرگ من ببینید عمق ناراحتی من و خواهرم رو .. من برم اسید بخورم با وجود رتبه ارشدی که آوردم کماکان نیشم بازه : ))))))))))))))))))
تبریک میگم هم به شما هم به خواهرتون
خیلی خیلی مرسی عزیزم.
رتبه داداش شما رو هم من به شما تبریک میگم. ایشالا همیشه موفق باشن.
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: به بچه میگم بیا برو همین تبریز پزشکی بخونین ، خداروشکر کن، میگه نه من تهران میخام
یکی نیست بگه عزیزم بچسب رتبتو ، نمون واسه سال بعد ، با این اوضاع سنجش معلوم نیست واسه سال بعد چه تغییراتی بده
راستی کدر نذار این اشتباه رو بکنه
خود من نمونه بارز این اشتباهم!
سال دوم معلوم نیست چه اتفاقی واسه آدم میفته. ریسک بزرگیه که اگه اون ریسک سرانجام خوشی نداشته باشه فقط یه عمر پشیمونی و حسرت داره.
۵۰۰ تجربی که بد نیست.. یعنی خیلی خوبه با اون رقابت شدیدی که تو رشته تجربی هست این نتیجه عالیه.. و پزشکی تبریز هم که بد نیس.. علوم پزشکی تبریز آرزوی خیلی هاست و بعد تهران بهترین دانشگاه علوم پزشکی کشوره.
دقیقا ، همه فعلا داریم بهش میگیم که این کارو نکنه ،
الان فقط چندساعت گذشته ، فعلا داغه ،مطمئنا مامانم میتونه قانعش کنه
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (30 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: ما کلا ۳ سالی هست که دیگه داخل اقوام اشنایان کنکورسراسری نداریم دیروز همه اش استرس داشتمیکی نیست بگه آخه به تو چه ربطی داره
استرس کنکور در ما نهادینه شده
من خودم تا چند سال بعد از کنکور برنامه های کنکوری شبکه ی آموزش رو نگاه می کردم. فکر کنم فرصت برابر بود
منم تبریک میگم به همه. خیلی حس خوبیه رتبه ی خوب آوردن
داداش منم خدا رو شکر خوب شده.
منم به شما تبریک میگم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ق.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: منم تبریک میگم به همه. خیلی حس خوبیه رتبه ی خوب آوردن
عه داداش شما هم کنکوری بود؟
به به تبریک میگم بهتون.
ایشالا همیشه موفق باشن داداشتون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 30 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: دلم کنکور خواست
من دلم می خواد همیشه دانشجو بمونم!
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط: یه جلسه ای هست به نام ۲۰ تا ۳۰ سالگی هر از چند گاهی برگزار میشه که ادمای موفق میان راجع به این برهه از زندگیشون، تلاش ها، شکست ها و موفقیت هاشون میگن، جلسه ی جالبیه، فیلماشو براتون میزارم، سخنران جلسه ی بعدیش موسس شرکت چارگون هست
آوا جان! حتما بذار!قربون دستت!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 30 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۷ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: یه دوقلو رتبه های ۵ و ۶ تجربی رو اوردن.
چقدر خوبه
خیلی جالب بود. مرسی که گفتید.
من تا نفرات برتر اومد رفتم نگا کردم ولی متوجه دوقلو بودن این ۲تا پزشکمون نشدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: منم تبریک میگم به همه. خیلی حس خوبیه رتبه ی خوب آوردن
مدیرجان من تبریک میگم, چون شیرییییییییییییییییییییییینی میخوام!
برای من باید شیـــــــــــــــــــــــــــرینی مخصوص بگیری, من خیلی اون روزها تاکید کردم که استررررررس نداشته باشن!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kazhal@ - 30 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ ب.ظ
تبریــک به همه اونایی که رتبه خوب آوردن
دختر خاله منم از ابتدای ورودش به دبیرستان واسه کنکور امسال برنامه ریزی کرده بود. . . ولی از استرس زیاد سر جلسه حالش بد شده بود...
هنوز جرات نکردم بهش زنگ بزنــم...میترسم خوب نشده باشه : (
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 30 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ
تبریک به همه! خوبه خاطره به یادموندنی رتبه خوب تو کنکور به ویژه کنکور سراسری!!! هرچند من خودم این خاطره رو ندارم عوضش خاطره ی بسیار دل انگیز و به یاد ماندنی کنکور دادن های بی ثمر رو دارم D
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ ب.ظ
Oh My God..
بعد دو سال که از اعلام نتایج استخدام استانداری ها و قبولی داییم گذشته (و همین چن ماه پیش تو مصاحبه رد شد!) امروز از استانداری با داییم هم تماس گرفتن که مدارکت رو بیار دوباره که نیرو کم داریم و تصمیم گرفته شده دوباره استخدام کنیم.
یعنی معجزه وااار! به خدااا! بنده خدا با مدرک ارشد به هر دری زده بود ولی هیچ جا نتونسته بود استخدام بشه تو این چند سالی که از فارغ التحصیلیش میگذره.
اینم دومین خبر شاد امروز
اصلا هنگ هنگیم امروز! چه خبره امروز؟ وااااای چه روز خوبیه امروز : )))))
یعنی الان دکتر خدایی یا هم دکتر توکلی به من زنگ بزنن بگن پاسخبرگت رو اشتباهی تصحیح کردیم رتبه یک ارشد تویی و بیا انتخاب رشته بکن، اصلا تعجب نمیکنم. : ))))))))))))))))))))
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (30 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۷ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: برای من باید شیـــــــــــــــــــــــــــرینی مخصوص بگیری, من خیلی اون روزها تاکید کردم که استررررررس نداشته باشن!
اره حتما اون ویدئو که خیلی تاثیر گذار بود
چشم. من الان میرم سر کوچه یه جعبه ناپلئونی می خرم دیگه خودت بیا سر کوچه
عه منم. من شیرینی زیاد دوست ندارم. بیزحمت برا من بستنی بگیر بستنیش هم وانیلی باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 30 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۱ ب.ظ
پوونه جون امروز را بهت تبریک می گم به خاطر همه اتفاق های خوبش.
هم رتبه عالی خواهرت وهم کار داییت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 30 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط: فک کنم بهتر باشه یه تاپیک جدا بزنم
حتما اینکار را بکنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۱ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: پوونه جون امروز را بهت تبریک می گم به خاطر همه اتفاق های خوبش.
هم رتبه عالی خواهرت وهم کار داییت
خیلی خیلی مرسی عزیزم.
قربون شما. :*
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: پونه خجالت بکش دختر ،تو خودت باید دوبل شیرینی بدیلطفا برای من شکلات تلخ بگیر۹۸ درصد باشه
درضمن ما منتظر سومیش هستیم
من که ارشد قبول نشدم شیرینی بدم.
استخدام هم داییم استخدام شده من که نه
من تا خودم شریف نرفتم و حس نکردم برج ابن سینا برج دانشگاه خودمه شیرینی نمیدم به کسی
ولی باشه عب نداره یه شکلات تلخ تلخ مهمون من اونم واسه اینکه دعام کردی شریف قبول بشم
وااای اصلا امروز روز عجایبه : ))))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 30 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۲۵ ب.ظ
سلام دوستان
یه سوال داشتم? کسی می دونی چطور میشه فایل های اکسس تو اندروید ایجاد یا اجرا کرد?نمی خوام از sqlite یا mysql استفاده کنم(
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kazhal@ - 30 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۴۴ ب.ظ
مـــی دانی
بعـضی واژه ها را
بایـــد. . . از بیـخ و بــن منســوخ کــرد!
مثلِ همیـــن "قســـمت"!
آخر ماد یاد گرفته ایم کوتـــاهی هایمان را "قســــمت" صدا بزنیم!
+این دوتا درخت تو باغِ ارمه و چند ساله همین شکلی هستن. . . در فاصله ی حدود چهار پنج متری هم کاشته شدند و یه پیاده رو از بینشون میگذره . . . ولی تو آسمون به هم وصل شدنــد!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 30 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ
خواهرزاده ام خرگوش، خواهرزاده دیلیجنت رو دیده خرگوش میخواد
حالا من دارم میگم خاله، فلان جا که رفتی، اونجا بخر و نگه دار
میگه: نه خاله اونجا لذت نمیبرن!!! چونکه حیاطش خاکیه
من :|
خرگوشها :|
...
نمیدونم واژه لذت رو از کجا آورد!!! والا آخرین باری که من این واژه رو استفاده کردم یادم نمیاد :|
|