|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ
آفرین به والیبالیستا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kazhal@ - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ق.ظ
دیگه توانی واسه جنگیدن با سرنوشــت ، نمونـده . . .
خودمو سپردم بــه سرنوشت. . .
.
.
.
.
+کجایی ببنی ی شب حال من رو؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ
ای خدا دلم گرفته.. این چه کاری بود با ما کردی؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.girll - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ
خیلی خوشحالم سایت مفیدی مثل مانشت رو پیدا کردم...
امروز دیدم یکی از دوستان خوب زحمت کشیدن از تمام مصاحبه ها تعداد استفاده ی رتبه برتری ها از مراجع کتب کنکور ارشد رو جمع آوری کردن!
واقعا دیگه همچین سایتی کجا میشه گیر آورد! یعنی رشته های دیگه هم همچین سایت کامل و جامعی دارن ؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۵۷ ق.ظ
پدربزرگـــــم همیشه میگفت :
قلبت که بی نظم زد ،
بدون که عاشقی ...
اشکت که بی اختیار سرازیر شد ،
بدون که دلتنگی ...
شبت که بی خواب گذشت ،
بدون که نگرانی ...
روزت که بی شوق آغاز شد ،
بدون که ناامیدی ...
سینت که بی جا آه کشید ،
بدون که پُرحسرتی ...
دلت که بی دلیل گرفت ،
بدون که تنهائــــــی ...
امروز تو نیستی پدربزرگ ، امّا ... اما من به همهٔ اون حرفات رسیدم !
ایکاش قبل ِ رفتنت ، چارهٔ این وقتایی که برام پیش بینی کردی رو هم میگفتــــــی ... !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MShariati - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۹ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۰۱ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟
گفت:کنار دریا،مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود
اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید...
پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد
اینطوری پای خود را گچ گرفت.
فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...
البته ۴۰ میلیون سال فرایند فرگشت مرغابی هم فرصت کافی برای این آموزش هست!
عذر میخوام، چه کسی امکان فرگشت را در مرغابی و محیط مرغابی روبهراه نمود؟
به طور واضحتر، قوانین این فرایند را چه کسی طرح ریخته و راه انداخته است؟
خودبهخود بوده؟ اینکه خیلی ناگواره، اگه برید تو بحرش!
قطعاً شما در زندگی روزمرهی خود نظم پدیدهها و ارتباط شگفت چیزها باهم رو لمس کرده و میکنید؛ اینکه این پیچیدگیها و زایشها را به یک عنصر بسیط ربط بدیم عاقلانهتره یا اینکه بخواهیم اونها رو در مدلی تفسیر کنیم که جامعتر و فراتر از همهی اینهاست؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: فکر می کنم این بحث از این بحثایی هست که خانم ها توش احساساتی میشن و از انصاف خارج میشن.
چرا شما همه چیز رو به احساساتی شدن خانمها ربط می دی؟؟؟؟
در کشورهای دیگه چارچوبهای اجتماعی بازتری دارند و بیشتر به حقوق اجتماعی یکدیگر احترام می گذارند اون وقت اینجا بهترین دستورالعمل های اخلاقی-اجتماعی رو داریم و اینجوری...... وقتی هم بهش اعتراض می کنیم میشیم بی انصاف،احساساتی! از خونه هم نباید بریم بیرون! اون وقت چرا؟؟؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۰ ق.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: فکر می کنم این بحث از این بحثایی هست که خانم ها توش احساساتی میشن و از انصاف خارج میشن.
در کشورهای دیگه چارچوبهای اجتماعی بازتری دارند و بیشتر به حقوق اجتماعی یکدیگر احترام می گذارند اون وقت اینجا بهترین دستورالعمل های اخلاقی-اجتماعی رو داریم و اینجوری...... وقتی هم بهش اعتراض می کنیم میشیم بی انصاف،احساساتی! از خونه هم نباید بریم بیرون! اون وقت چرا؟؟؟!
منظور من از احساسات همون چیزی هست که تو روان شناسی بهش میگن هیجانات که میتونه شامل عصبانیت هم باشه. نمیدونم شنیدید یا نه که خانم ها نمیتونن عقل و احساسشون رو از هم جدا کنن. مواردی از این دست چیزایی هست که اکثر خانم ها یه واکنش سریع از خوشون بروز میدن که به واکنش های هیجانی شبیهه. البته الان بعضی از خانم ها میگن دلیل این واکنش ها فلان است و اینا، اما این اصل قضیه (واکنش سریع هیجانی) رو تغییری نمیده، اصل قضیه کماکان پابرجاست. احتمالا الان یه سری خانم ها فکر می کنن که این عدم جداسازی بار منفی داره و میخوان دلیل بیارن، اما من هیچ جا تو این نوشته به این عدم جداسازی باری (چه مثبت، چه منفی) نسبت ندادم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sanimani - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ب.ظ
دلم دلش نمیخواهدچیزی بگویدترجیح میدهت سکوت کند
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ب.ظ
باید از رفتارو حرفای یه سریا فیلم کمدی ساخت صبح تا شب نگاه کردو خندید )))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۹ ب.ظ
یادش بخیر google reader
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۹ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: یادش بخیر google reader 
اخ گفتی، gooder
به خاطرات پیوست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۱ ب.ظ
سرویس محبوبی بود نمیدونم چرا حذفش کردن!کلی خاطره ازش دارم هعی..
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۱ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: سرویس محبوبی بود نمیدونم چرا حذفش کردن!کلی خاطره ازش دارم هعی..
شاید به خاطر پلاس
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (30 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: فکر می کنم این بحث از این بحثایی هست که خانم ها توش احساساتی میشن و از انصاف خارج میشن.
منظور من از احساسات همون چیزی هست که تو روان شناسی بهش میگن هیجانات که میتونه شامل عصبانیت هم باشه. نمیدونم شنیدید یا نه که خانم ها نمیتونن عقل و احساسشون رو از هم جدا کنن. مواردی از این دست چیزایی هست که اکثر خانم ها یه واکنش سریع از خوشون بروز میدن که به واکنش های هیجانی شبیهه. البته الان بعضی از خانم ها میگن دلیل این واکنش ها فلان است و اینا، اما این اصل قضیه (واکنش سریع هیجانی) رو تغییری نمیده، اصل قضیه کماکان پابرجاست. احتمالا الان یه سری خانم ها فکر می کنن که این عدم جداسازی بار منفی داره و میخوان دلیل بیارن، اما من هیچ جا تو این نوشته به این عدم جداسازی باری (چه مثبت، چه منفی) نسبت ندادم.
بار ها و بارها در رابطه با موضوعات با همین محوریت تو این سایت و تو تاپیکها ی مختلف صحبت شده و اغلب همین بچه هایی که اینجا فعال هستند در مورد اون موضاعت هم اظهار نظر کردن و جالبه دوباره همون موضوعات پیش میاد و دوباره هم نگاه و دید همونه و تغییر نکرده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|