|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: راست گفت اون کاربر، اینجا برای ما جایی نیست.
کاربر بلک مجلس بی ریاست جا برای همه هست ،اخه مدیر داره دعوت میکنه
منظور این تاپیک بود.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ
یعنی خوشم میاد همه با هم دارید شیوه درست اموزشی رو ترویج میدید,زهرا طفلی بچه رو بدیم دست داعش راحت تر یاد میگیره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰ ب.ظ
NP-Cσмρℓєтєیعنی عاشق این عکس پروفایلتم
دقیقا احساس منو نشون میده.
عصبانی و داغونم...............
تفنگ من کو
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۴ ب.ظ
ما رفتیم ناهار خوردیم و یه فیلم سینمایی هم دیدیم، شما هنوز در تدارکین
آخرشم یه کباب سوخته ای درست میکنین که هیچ کس نمیتونه بخرش به جز خودتون که اونم البته ناچارین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ ب.ظ
دوستان شرمنده میشه لطفا یه نگاه به این جا بندازین؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: NP-Cσмρℓєтєیعنی عاشق این عکس پروفایلتم
دقیقا احساس منو نشون میده.
عصبانی و داغونم...............
تفنگ من کو
یعنی همینقدر لطیف؟؟
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: یعنی خوشم میاد همه با هم دارید شیوه درست اموزشی رو ترویج میدید,زهرا طفلی بچه رو بدیم دست داعش راحت تر یاد میگیره
اتفاقا خواستید داعش رو منهدم کنید بدید دست این!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: فقط کافی بود یکی میزدی تو گوشش . یه جور که بعدش دستت بی حس بشه اونوقت همه چی یادش می اومد.
بعد هم برا اینکه خانواده اش نفهمن یه پفک نمکی می خریدی براش و راهیش می کردی خونه
اوه ))))، بچه رو بزنی بدترلج میکنهاخطریه.
من باشم باشکل و شعر و دلقکبازی بهش یادمیدمقشنگ یادش میمونه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: زنداییم پیغام داده بچه رو بعدظهر مبفرستم بیاد پیشت باهاش ریاضی کار کن امتحان داره! :|
همون پسردایی مذکور در چند پست پیش! :|
زنداییم زنگ زد گفت دیگه نمیاد , میفرستمش پیش نازی , تو هم برو پیش نازی , نذارید تکون بخوره هااااا, قشنگ درسشو یاد بگیره! این بچه منو ذله کرد!
من:
نازی:
پسردایی:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - memory199 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۲ ب.ظ
نذر داشتم اگر کنکور دلخواهم شد با دخترکوچولویی تدریس خصوصی ریاضی بردارم که عقب ماندگی جسمی داره ولی تو مدرسه عادی درس میخونه همون مدرسه ای که خودم دوران ابتدایی رو توش گذروندم
امروز اولین جلسه بود...
با اینکه ظرفیت کنکور یک سوم سال گذشته شد و همه تلاش من بی نتیجه... اما من به نذرم عمل کردم و تا آخرش هستم چون
این منم که به این دختر نیاز دارم
من نیاز دارم که بعد از این همه سال زندگی صبوری رو یاد بگیرم...
اصلا شاید فلسفه و حکمت این همه سال درس خوندن من خلاصه بشه به این کنکور و به این نذر و به این درس از زندگی...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۸ ب.ظ
بچه ها چه نذرهای قشنگی میکنید، آدم لذت میبره
آفرین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عاطفه پارسا - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۰ ب.ظ
میگن خدا یه چیزایی رو میگیره ولی یه چیزای دیگه جاش میده راست میگن خدایا شکرت بخاطر عزیزترین موجودی که بهم دادی .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۲ ب.ظ
ببخشیداااااااا اینجا این سوال را میذارم
آدم هرتاپیکی را میره بین شریف و تهران موندن حالا من برم بگم نظرتون درباره مجازی طراحی و تولیدنرم افزار دانشگاه شیراز چیه؟؟؟؟
خب آدم هم در دنیای مجازی براخودش شخصیت داره. اینجور معلومه همه به آدم میخندند
حالا که اینجا فضا خودمونی و خاکی تره .آیا این رشته خوبه یا بهتره همون نرم افزار را ادامه بدم
اصلا مجازی بهتره یا آزاد نرم افزار؟ شهریه اشون چه طور
من هدفم نه اپلایه نه مقاله و ..... فقط دوست دارم تو رشته خودم بهترین باشم - طراحی وب -برنامه نویسی و کار عملی -
البته می دونم مهم کارعملییه تا بهترین باشم ولی خب تو دوسال آخر یه ایده یه راهی یه چی یاد میگیره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۰ ب.ظ
............
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ب.ظ
تبریک میگم قبولیتون رو ,به نظرمن هم مجازی رو برین درکنارش کارتون هم میتونین ادامه بدین...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ب.ظ
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردند.آره واقعا آزاد ارزش نداره
به نظرتون گرایش طراحی وتولید نرم افزار در مقایسه با نرم افزار پایین نیست. من خودم خیلی از این گرایش خوشم میاد ولی بقیه میگن نرم افزار را ادامه بدی بهتره
|