|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - rahhil - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: ای بابا بیمه پرداخت کنیم که بعد ۳۰ سال ماهیانه ۶۰۸ هزارتومن بهمون بدن.
حقوق بازنشتگی هرسال محاسبه و افزایش داده میشه ۳۰ سال بعد ما میشه سال ۱۳۲۴ که با این نرخ تورم به شما ۶۰۸ هزارتومن پرداخت نخواهد شد.
(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: یا اگه خوای بخوای کلینیک بری از صبح زود بری نوبت بگیری بعد دوساعت قبل اینکه دکتر بیاد اونجا حضور داشته باشی .دکترعصر میاد ساعت۵-۷ ،۸۰ نفر را ویزیت میکنه
یا امروز رفتم نوبت برا رادیولوژی بگیرم نوبت داد برا سه شنبه بعد زنگ زدن میگن دستگاه خراب شده بیاید نوبتا را عوض کنید
رفتم میگم خب نیاز به اومدن ما نبود خودتون تغییر میدادید بعد به ما میگفتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدمان رفاهی و درمانی خیلی خیلی مشکل داره و حرف شما رو قبول دارم ولی این رو هم در نظر بگیر ۳۰ سال دیگه بابا مامانی وجود نداره ، ارث و میراثی وجود نداره ، برادر و خواهر مهربانی وجود نداره. درد و بلا و مریضی داره از آسمون میباره (سرطان، ام اس . . .)
میری داروخونه ۱۳ آبان بهت فاکتور میده داروی شما آلمانیش میشه ۱۰ میلیون چینیشو داریم ۴ میلیون میخوای یا نیمیخوای شما میگی چینی میخوام میگه با بیمه میشه ۳ میلیون شما در سال ۹۴ به عنوان یک فرد عادی چه شغلی با چه حقوقی داشته باشی تا بتونی هفته ای ۳ میلیون بدی؟
اون به قول شما ماهیانه ۶۰۸ هزارتومن اونجا ارزش پیدا میکنه که بجای اینکه هر روز از سطل آشغال غذا بخوری حداقل یه روز درمیون بخوری به نرخ سال ۹۴/
ببخشید تلخ حرف زدم ولی واقعیت تلختر و وحشتناک تر از این حرفهاست.
الان دیگه تو هر فامیلی عزیزانی درگیر بیماریها سخت هستن ازشون بپرسید چجوری با سیلی صورتشون رو سرخ میکنن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ب.ظ
مهندسین و برنامه نویسیای عزیز یه سر به این تاپیک بزنید لطفا":
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ب.ظ
من تازه فهمیدم که خارجی ها ام به چشم زخم اعتقاد دارن. بهش می گن the evil eye. اعتقاد اونا اینطوره که اگه از یه نفر تعریف کنی ارواح شیطانی ای هستند که به اون فرد حسادت می کنن و سعی می کنن اون حس خوبی که به اون فرد دادین رو از بین ببرن.
اصطلاح زدن به تخته (Touch wood) هم از عقاید مسیحی ها سرچشمه می گیره. مسیحی ها صلیب های چوبی گردنشون مینداختن و با لمس کردن اون اعتقاد داشتن که حضرت مسیح ازشون محافظت می کنه.
اینم که می گن شکستن آینه بدشناسی می یاره به خاطر اینه در زمان های قدیم انعکاس تصویر یه فرد رو جزئی از روح اون شخص می دونستن و معتقد بودن که شکستن هر چیزی که این انعکاس رو روی خودش داشته باشه به روح فرد صدمه می زنه.
نحس بودن ۱۳ هم برمی گرده به یه افسانه ی اسکاندیناویایی. معتقد بودن که ۱۲ تا خدا وجود داشته تا اینکه یه خدای سیزدهم به اسم"Loki" سر و کلش پیدا می شه و باعث رنج و مصیبت واسه مردم می شه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۱۳ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط: خدمان رفاهی و درمانی خیلی خیلی مشکل داره و حرف شما رو قبول دارم ولی این رو هم در نظر بگیر ۳۰ سال دیگه بابا مامانی وجود نداره ، ارث و میراثی وجود نداره ، برادر و خواهر مهربانی وجود نداره. درد و بلا و مریضی داره از آسمون میباره (سرطان، ام اس . . .)
میری داروخونه ۱۳ آبان بهت فاکتور میده داروی شما آلمانیش میشه ۱۰ میلیون چینیشو داریم ۴ میلیون میخوای یا نیمیخوای شما میگی چینی میخوام میگه با بیمه میشه ۳ میلیون شما در سال ۹۴ به عنوان یک فرد عادی چه شغلی با چه حقوقی داشته باشی تا بتونی هفته ای ۳ میلیون بدی؟
اون به قول شما ماهیانه ۶۰۸ هزارتومن اونجا ارزش پیدا میکنه که بجای اینکه هر روز از سطل آشغال غذا بخوری حداقل یه روز درمیون بخوری به نرخ سال ۹۴/
ببخشید تلخ حرف زدم ولی واقعیت تلختر و وحشتناک تر از این حرفهاست.
الان دیگه تو هر فامیلی عزیزانی درگیر بیماریها سخت هستن ازشون بپرسید چجوری با سیلی صورتشون رو سرخ میکنن.
راست میگید .واقعا خیلی درناکه.
منم دلم برا اون خونواده هایی میسوزه که با داشتن بیمارهایی که بیماری سختی دارند باید این تنش ها و این برخوردهای نامناسب از مسولین کلینیک را تحمل کنن.
خدا شاهده هر وقت برم جاهای درمانی یاد اون خونوادهها میفتم
همیشه اولین دعاهای من دعا برای مریض هاست.اللهم اشفع کل مریض
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ب.ظ
سلام دوستان.
اگر می تونید به بنده کمک بفرمایید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ
سلام یه سوال بچه ها
سایت یاهو یا یاهومسنجرم که بازه هر چند دقیقه یکبار به تمام اددلیستم یک ادرس سایت رو میفرسته .همچین چیزی
nHappy sankranti/pongal 2008http://crackspider.net/
نمیدونم چیه و چرا اینطوری میشه و چگونه حل میشود ایا[/align]
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 30 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ
زرشک ...
بله جانم زرشک این بوته زرشک هست که امروز برای اولین بار دیدم (در باغ گیاه شناسی، فوق العاده بود، کلی عکس براتون گرفتم که سر فرصت میگذارم)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - peroshatperoshat - 30 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ق.ظ
چقد حضور یه مرد در کنارت اونم وقتی همه حس کنن تو واون همه عشق هم هستین زیباست
چقد نگاه کردن به حلقه توی دست ارامش بخشه
امروز داشتم به حلقم نگاه میکردمو لبخند میزدم یه دفه سرمو بلند کردم دیدم اقایونی که تو صندلی کناریم نشستن همه با لبخند به حلقم نگاه میکنن فک کنم خیلی معلومه تازه دستم کردم ,حلقمو از خودش بیشتر دوست دارم ) من همیشه وقتی تنها میرفتم بیرون حس ترس از همه مردا داشتم ازتاکسی با راننده های جون بدم میومد دلیلش کفتن نداره ولی امروز راننده تاکسی بهم گفت خواهرم !!!!(چون چشش افتاد به حلقه ))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 30 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ق.ظ)peroshatperoshat نوشته شده توسط: راننده تاکسی بهم گفت خواهرم !!!!(چون چشش افتاد به حلقه ))
چه راننده های شهر شما فهمیده با شعورن به خدا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: زرشک ...
بله جانم زرشک این بوته زرشک هست که امروز برای اولین بار دیدم (در باغ گیاه شناسی، فوق العاده بود، کلی عکس براتون گرفتم که سر فرصت میگذارم)
عکساتون یه کوچولو، فقط یه کوچولوها نه بیشتر، حجمش زیاده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 30 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (30 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: زرشک ...
عکساتون یه کوچولو، فقط یه کوچولوها نه بیشتر، حجمش زیاده.
حجمشون رو خیلی خیلی کم کردم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 30 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه حق بیمه، برای بیمه خویش فرما تو تامین اجتماعی چقدر هست؟(یعنی بخوام خودم رو به صورت آزاد و بدون داشتن کار، بیمه کنم، هر ماه چقدر باید واریز کنم؟)
من سرچ کردم، چیزی پیدا نکردم
متشکر
در حدود ۱۸۰ تومن. تاجایی که اطلاع داشته باشم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۲۳ ق.ظ
خیلی زندگی یکنواخت شده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 30 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۱۷ ق.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: زرشک ...
عکس های قشنگی بود یقیه اش رو هم فرصت کردید بذارید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 30 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۲۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خیلی زندگی یکنواخت شده.
برای منم همین طور؛این یکنواختی داره منو می کشه!
کسی راه حلی سراغ نداره؟؟؟؟
|