|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alim93 - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: یعنی چنین ادمایی که این جوری ادمو سرکار می ذارن و این طوری سایت طراحی می کنن باید بزاری تو گونی از بالای یه دره پرت کنی پایین.
نه قبلش باید با چوب بیوفتی به جونشون، بعد از بالای دره پرت کنی پایین 
حتما حتما
اول حسابی با بیل و چوب کتکش می زنم وقتی دیگه صداش در نیومد از دره پرتش می کنم پایین 
اول جیبشو خالی میکنن و بعد مراحل ذکر شده را انجام میدن.........
بعدم میرن یه دست لباس واسه عید میگیرن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پسرا به جیبشون نگاه میکنن شما به دلتون.
حرف سال مانشت ثبت شد! 
شماها حرف دلتونو روراست به آدم بزنین انقدر غرور نداشته باشین حالاما یه خاکی به سرمون میریزیم با اون جیبهای خالیتون! 
من فقط شرح دادم. نه قضاوت بود، نه راه حل بود. شرح شرایط گاهی کمک میکنه به تحمل شرایط.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ
والا اینجا رسمه که عقد خانواده دختر شام بده ولی مختصر تره
عروسی هم خانواده پسر !
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: اگه واسم دعا کنید امسال ارشد دانشگاه شما قبول شم منم در ازاش وقتی هم دانشگاهی شدیم می تونم واستون آستین بالا بزنم. 
آخه خواهرِ من، اگه دعای من بگیر بود که تا الان ده بار ازدواج کرده بودم ، خب حالا کنکور رو چه طور دادید؟ خوب بوده انشاالله؟ ، به گمونم همین یه راه مونده که امتحان نکردم 
دوستان طرح ختم ۱۰۰ میلیون دعا برای قبولیه خانم IT Expert تو دانشگاه تهران رو می خوام راه بندازم:
اگه این ذکر رو روزی ۱۰ بار به مدت ۱۰ روز بگید و به ۱۰ نفر دیگه بفرستید، دانشگاه تهران قبول میشید (صد در صد تضمینی با خواص گیاهی و دارویی ). "خدایا خانم IT Expert دانشگاه تهران قبول بشه." مدیونی اگه نگی و نفرستی 
شما همین الان بگید قصد ازدواج دارین یا نه من ۴۰ تا کیس واستون ردیف میکنم !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ
نمیدونم چرا این روزا حوصله ندارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sadi_gh - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ
== (( دفتر رسمی ازدواج شماره ۳۴۸ شعبه مانشت )) == 
همراه با برنامه متنوع و کادر مجرب با مدارک تحصیلی آکادمیک
اگر هم اکنون با ما تماس بگیرید یک *پکیج ویژه* مشاوره و همسریابی نوین به شما تعلق می گیرد    
عاغا ما هم قصد ازدواج نداریم منتظریم پله های ترقی رو یکی یکی...... و این حرفا  
ولی خب یه بنده نیکوکار هم داوطلب شه واسه ما آستین بزنه بالا....     
ثوابش از خود ازدواجم بیشتره  باور کن!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
عجب تاپیکی داریم آدم میاد اینجاروحیه اش باز میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:
عروسی هم خانواده پسر !
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: اگه واسم دعا کنید امسال ارشد دانشگاه شما قبول شم منم در ازاش وقتی هم دانشگاهی شدیم می تونم واستون آستین بالا بزنم. 
آخه خواهرِ من، اگه دعای من بگیر بود که تا الان ده بار ازدواج کرده بودم ، خب حالا کنکور رو چه طور دادید؟ خوب بوده انشاالله؟ ، به گمونم همین یه راه مونده که امتحان نکردم 
دوستان طرح ختم ۱۰۰ میلیون دعا برای قبولیه خانم IT Expert تو دانشگاه تهران رو می خوام راه بندازم:
اگه این ذکر رو روزی ۱۰ بار به مدت ۱۰ روز بگید و به ۱۰ نفر دیگه بفرستید، دانشگاه تهران قبول میشید (صد در صد تضمینی با خواص گیاهی و دارویی ). "خدایا خانم IT Expert دانشگاه تهران قبول بشه." مدیونی اگه نگی و نفرستی 
کمپین رسما را ه افتاد دیگه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mcse2010 - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:
عروسی هم خانواده پسر !
کمپین رسما را ه افتاد دیگه
منم میخواممممممممممممممم   
من زن میخواممممممممممممممممممممم 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ
اینجوری نمیشه مث اینکه تقاضا بالا رف لطفا با منشی هماهنگ کنید یه وقت مشاوره واستون تنظیم کنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - abji22 - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ
بسم الله این مانشتیا چشونه همشون زن میخوان
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: کنار یکی از خیابونهای شهر داشت خاطره می فروخت عجب ترافیکی....اصن ولش کن! به من چه؟
بحث و عوض کنم! کلن بعضی روزا همیط.ور پیش فرض خوبن یعنی از صب که پا میشی کلی انرژی داری کلی کارات رو جلو می بری کلی خوشحال میشی بر عکسشم بعضی روزا هر کاری کنی اون روز روز تو نمیشه و بهترین کار تحمل کردنه!
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: همون شب رفتیم شاهچراغ وضوگرفته بودم ک نماز بخونم تازه وارد صحن شده بودم میخواستم برم زیارت ی خانومه گفت ببخشید دخترم شما مجردی؟گفتم بسم الله شیرازیا چشونه امشب،هیچی دیگه به اینم گفتم شیرازی نیستم
عشق بدون حتی ی نگاه
کلی ذوق زده شدیا! چون گفتی شیرازیا از شاهکارهای همشهری و هم استانی های شما یه کتاب چند جلدی میشه نوشت! 
شاید خیلی از بچه های اینجا ندونن اما یکی از بدبحتیهای شیراز و ساکنین بومیش اینه که تنها شهر درست و حسابی جنوب کشوره! دیگه تا اخرش رو بخونین...
من ترجیح میدم جواب بعضی از حرفاروندم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: منم میخواممممممممممممممم   
من زن میخواممممممممممممممممممممم  
الحق که به امضات عمل کردی! 
دمت گرم.. جوابت جالب بود
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ
اینجا چه خبره؟ :-D
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
خدایا راه ازدواج جوانامونو به حق اهل بیت همـــــــــــــــــــــــــــوار کن.... آمیـــــــــــــــــــــن 
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: اینجا چه خبره؟ :-D
بعضی از بچه ها میخوان عروس یا داماد شن (البته بسته به نوع جنسیت ) ایشااااااالا
کِل کِل کِل دس دس دس گلیلیلیلیلیلیلی 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - abji22 - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ب.ظ
x86 ایشالا ب زودی شرایط واستون مهیا بشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MiladCr7 - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ
اوووووووووووووووووووووووووووه چه خبره![[تصویر: 342799_646618_43.gif]](https://img.manesht.ir/342799_646618_43.gif) ![[تصویر: 342799_646618_43.gif]](https://img.manesht.ir/342799_646618_43.gif) ![[تصویر: 342799_646618_43.gif]](https://img.manesht.ir/342799_646618_43.gif)
چقدم بحثش داغه ماشالا![[تصویر: 342799_855418_icon_confused.gif]](https://img.manesht.ir/342799_855418_icon_confused.gif)
|