(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: فکر نکنی اینارو واسه دلگرمی دادن میگم...به خدا بعضی وقتها دوست داشتم رتبم بدتر میشد میرفتم از این تهران...دود و شلوغی و...کلا آش دهن سوزی نیست...البته میدونم به خاطر دانشگاهاش میگی..اما دانشگاه های اصفهان هم چیزی کم ندارند..مادر دیگه...نمیتونه دوری بچشو تحمل کنه...من که میگم بمون و خوشحال باش
ممنون از راهنماییت
با اینکه هدفم تهران بود / ولی الان هرجور فکر میکنم میبینم بمونم بهتره چون هم خونواده ام راضی ترن و هم شغلمو دارم / شاید اینطوری واسم بهتر باشه
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: خب اصفهان که از تهران دور نیست مخصوصا با اتوبانهایی که چند سال اخیر زدند(اتوبان کاشان).میتونید آخر هفته بیاید خونه.بقیه شهرها که خیلی دورند و ۱ روز تو راهند
مادرها بعضی اوقات دچار نگرانی میشن.درواقع نگرانتون هستند.میتونید به کمک بقیه از این ترس و نگرانی بیاریدشون بیرون.
بحث دوری و نگرانی و دلتنگی نیست / مادرم بیشتر واسه آینده ام میگه / میگه تو الان شغل خوب با درآمد خوب داری اعتبار داری تو خونه خودت هستی راحت میری راحت میای همه اینجا میشناسنت / درست هم میتونی همین جا در کنار کارت بخونی / میگه اگه دوست داری برو تهران ولی اگه اونجا بری دیگه موقعیت های اینجارو نداری و باید قیدشونو بزنی / میگه تهران شهره بزرگیه و تو هم تا حالا اونجا تنهایی زندگی نکردی شاید نتونی با شرایط اونجا کنار بیای / رفتن به بهترین دانشگاه تضمینی واسه موفقیت تو در آینده نیس / میگه فکر همه جارو بکنو برو...
کاملا درست فرمودن...
حالا مثلا تهران بری شریف چی میشه؟
وقتی درست تمام شد میخوای بری سر کار میگن دولتی بودی یا آزاد. ما هرجا رفتیم آزمون دادیم همین بوده دولتی روزانه یه اولویت دارن مگر شرایط خاص.
اگر واست مهم بود بری دکتری و این حرفا اونوقت فرق میکرد.
اما من به شخصه کار و درآمد رو به خاطر دانشگاه فدا نمیکنم.شما داری فوق میگیری یکی از دانشگاهای دولتی روزانه که بعد تهران جزو بهترین ها هست.فکرنکنم آن چنان ضرری کرده باشی.
تو همین ۲ سال میتونی کارتو بکنی و پیشرفت کنی.
موفق باشی