(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ق.ظ)farhoudjk نوشته شده توسط: واقعا تبریک می گم
خیلی ممنونم...
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ق.ظ)کریمی نوشته شده توسط: سلام
تبریک میگم میخواستم ببینم از کی شروع کردین و آزمون های ارشد هم دادین یا نه؟
سلام...
ممنونم...
من دقیقا از ۱۰ مهر شرکت کردم...
بله.آزمونای مهستان رو شرکت کردم.به نظر من بدون آزمون نمیشه درس خوند و نتیجه گرفت(البته این نظر منه)...
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: منم جای شما بودم شریف رو میزدم نهایتا تهران چه امیرکبیر میاوردم چه نه.کاش رتبم مثل شما بود
شما هم رتبه تون عالیه...
فقط ۶ تا با من فاصله دارید...
شکست نفسی میکنین...
امیدوارم هر جایی که دوس دارین قبول شین...
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: (09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:
اتفاقا من برعکس شنیدم!
تهران با اون همه اعتبار و رتبه بین المللی بهتر از شریف چطور بی ارزش تر از امیر کبیره؟
تهران و شریف در اعتبار بین المللی یه سر و گردن از امیر کبیر بالا تره (برای اپلای کردن) ولی به نظرم استادای امیر کبیر بهتری دارن!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
درست نمیگم؟
بله.منم با شما موافقم...
سطح علمی دانشگاه تهران توی رنکینگ جهانی از همه بالاتره.بعدش شریفه.امیرکبیر حتی سوم هم نیست(از نظر جهانی)...
خیلی از نفرات برتر کنکور ترجیح میدن جای شریف برن دانشگاه تهران.ولی امیر کبیر از این دو تا پایین تره...