(۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: (22 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط: مسلماً قبول شدن در دانشگاه خوب مثه شریف خیلی خوبه ولی در مورد دکتری (داخل) با آمدن آزمون دکتری نیمه متمرکز تا حدودی دیگه فرق بین دانشگاه مثلاً شریف یا امیر کبیر و یا حتی اصفهان نیست برا خارج از کشورم تا اونجایی که می دونم به غیر از ۴ یا ۵ تا دانشگاههای برتر دنیا بقیه اصلاً دانشگاههای ایرانو نمی شناسن یعنی فرق شریفو با pnu تشخیص نمیدن البته اون ۴ تا دانشگاه هم رو حساب دانشجوهای قبلی که از دانشگاههای تهران به اونجا رفتن می شناسن وگرنه اوناهم براشون دانشگاههای ایران فرقی نداره البته درس خواندن توی دانشگاه خوب مثه شریف مسلماً بازدهی و توانایی فرد رو به نسبت بالا می بره وگرنه همشون یکین.البته نمی دونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه ولی حقیقت همینه.
در مورد دکتری باید بگم که در ازمون دکتری ضریب ازمون ۱ و ضریب مصاحبه ۲ هست بنابراین باز هم تو مصاحبه واسه اساتید فرق می کنه کدوم دانشگاه خونده باشید. البته این مساله با این حسابه که ازمون رو قبول شده باشید. البته من نمی خوام کار اساتید رو تایید یا رد کنم صرفا اونچه رو که میدونم میگم.
در مورد خارج از کشور هم این حرف رو قبول ندارم تقریبا توی تمامی دانشگاه های کانادا و خیلی از دانشگاه های امریکا دانشگاه های ایران رو می شناسن در مورداروپا نظری ندارم. اسیا هم کشورهایی مثل ژاپن و سنگاپور دانشگاه های ایران رو می شناسن.
البته قصدم از این حرفا تعریف از جایی یا خدایی نکرده پایین اوردن جای دیگه نبود صرفا یه نظر بود.
تا اونجا که من با اساتیدی که خارج رفتن یا اساتیدی که الان در خارجند(کانادا - نروِژ- پرتقال- استرالیا-ژاپن و.....) پرسیدم
تاکید اونا روی تز ارشد بود.
یکی از دانشجوهای شریف هرکاری کرده بود نتونسته بود توی دانشگاه تگزاس پذیرش بگیره چون تز ارشدش ضعیف بوده(اینو شنیدم ولی ندیدم!!!!)
ولی در مقابل تو رشته فیزیک(ببخشید مثال بهتر گیر نیاوردم
!!!) دانشگاه اصفهان بود که تو امریکا پذیرش گرفت و ۳سال پیش مرد سال آمریکا هم شد
.
.
دقیقا با اساتید بحث میکردم همین مثال رو میزدن
وبه نظرم هرکی تزش قوی باشه شانسش بیشتره
(حداقل این نظر من و ۸-۹ نفر از اساتید هستش)