(۲۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۱ ب.ظ)sd_javadi نوشته شده توسط: محمد خان عزیز ...
شاید بیشتر از هرکس دیگه تو این انجمن من موافق حرفات باشم و هزار و یک مطلب بی ربط و با ربط دیگه که خودم باهاش درگیر بودم برات بتونم نام ببرم. حداقلش اینه که تو از یه سایت و وبلاگ و ایمیلی که برات اومده عکسا رو کپی میکنی اینجا ولی من بیشتر از ۴ ساله دارم تو همین خوابگاهها زندگی میکنم .اتفاقا تو همین امیرکبیری که آرزوی خیلی هاست ، بازهم اتفاقا این ترم و ترم قبل تو همون خوابگاهی که بچه های ارشد رو اسکان میدن ساکن بودم . تو اتاق ۱۲ مترمربع ۴ نفر زندگی میکنیم .(اینو گفتم که ایشالله که قبول شدی یه دفعه مثل دوستی که با رتبه ۱۰ اومده اینجا شوکه نشی و از انتخابت پشیمون نشی !)
دوست خود من از آسانسور خراب یکی از خوابگاه ها افتاد و پاشو قطع کردن ، چند ماه پیش هم یه دانشجوی ارشد پلیمر تو حموم خوابگاه دچار خفگی میشه و فوت میکنه ! ۱ هفته دانشگاه قیامت بود...
نیازی نیست که بگم که دانشگاه امیرکبیر قطب اپوزیسیون کشوره و اونقدر که ما اینجا بحث و نشریه و عکس و فیلم و ... داریم که تصورش هم نمیکنی.
میبینی حرف برای گفتن زیاده ... این که با گیر آوردن چندتا عکس که پشتش هزار و یک مطلب و حرف و قانون تاریخچه است نه میشه چیزی رو ثابت کرد و نه اینکه رد کرد.
اسم تاپیک هم میذاری تفاوت ها : پس میشه از هر تفاوتی صحبت کرد . ایران اینقدر جمعیت داره ولی .. پایتخت ایران تهرانه ولی فلان جا یه چیز دیگه است ... ایران بزرگه ، فلان جا کوچیکه !
همش تفاوته دیگه ، مسلما منظورت این حرفا نیست ، هست ؟
البته همه این حرفا سر اینه که بحث جدی باشه و قرار باشه به نتیجه ای ختم بشه ، درغیر اینصورت که "هرچه دل تنگت میخواهد بگو :دی " !
سلام ، من خودم دانشگاه تهرانم ،
امسال قبول شدم
در مورد خوابگاه ، صحنه ای دیدم که از ادامه تحصیلم تو ایران پشیمون شدم ، تو اتاق پر سوسک بچه ها ، نزدیک ۳۰ سال دیواراشو رنگ نکرده بودند که سیاه شده بود ،
این خوابگاه دانشگاه تهران (دانشگاه مادر) برای مقطع فوق و دکترا چقدر امکانات گذاشته ،(هرکس باور نداره ، یروز با خودم قرار بزاره میبرم اتاقهارو نشونت بدم که بچه ها با چه بدبختی دارن درس میخونند)
تفاوت ها ، هدفش بیداری ، بیداری من ، بیداری تو ، بیداری یک نفر که شاید روزی مسئول بشه
سوال
آیا ما درآمد نداریم که خرج این دانشگاه پر افتخار بکنیم؟
آیا ما کشور بدون منابع زیر زمینی هستیم؟
آیا زمینهای ما حاصل خیز نیست؟
آیا نخبه در جامعه کمه؟
مشکل کجاست.............
ما به نتیجه نمیرسیم اما شاید روزی یک نفر از ماها به مسئولیتی رسید یادش بمونه (که بعید میدونم ) و کمک کنه یکم ایران ما درست بشه
(۲۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۵ ب.ظ)mohammad_1366 نوشته شده توسط: (28 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ب.ظ)a i نوشته شده توسط: تفاوتها :
در کشورهای غیرمسلمان حیوان رو ذبح نمیکنن مثلا با تفنگ میکشن که حیوان زجر نکشه حالا خواص گوشت ذبح شده رو میدونستید ؟
وقتی رگ گردن رو با چاقو میبرن هنوز نخاع قطع نشده مغز به قلب دستور میده خون بیشتری به مغز برسان . قلب بیشتر فعالیت میکنه و تمام خون از بدن حیوان خارج میشه و اینجوری باعث فساد کمتر گوشت میشه .
از این دست تفاوتها زیاده . هم میشه انتقاد کرد هم تعریف .
دوست من شما هم اون تفاوتهارو بیان کنید ما اینجا نیومدیم که فقط از ایران انتقاد کنید ، اعلام کردیم تفاوتها...
عکس هایی که درزیر می بینید، تصاویری از فضای مطالعه در خوابگاه اورستد دانمارک
و
و خابگاهی از ایران
و
قضاوت باشما
دوستان به این قضاوت ساده سه تا منفی دادن ، برای شخص من اصلا مهم نیست ، به نظر من آب در هاون کوبیدن نیست چون بعضی ها تو همین سایت بمن پیام دادند که باوجود بعضی عزیزان ، آب در هاون کوبیدنه ،
من کارمو انجام میدم